Jak ktoś mógł nazwać poranne mdlosci kiedy u mnie jest dramat jak przychodzi wieczór to koje ulubione miejsce w domu to toaleta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łącze się z Tobą... jak w południe i rano było oki tak wieczorem i teraz tragedia... z psem ledwo co wyszłam myślałam ze do domu nie dolece... nawet moje ulubione pomidory ze śmietana ledwo co nie wyszły...Jak ktoś mógł nazwać poranne mdlosci kiedy u mnie jest dramat jak przychodzi wieczór to koje ulubione miejsce w domu to toaleta
Ja ostatnio wieczory mam bardzo ciężkie i później padam pol zywa a rano wyglądam jakbym nie wygladalaŁącze się z Tobą... jak w południe i rano było oki tak wieczorem i teraz tragedia... z psem ledwo co wyszłam myślałam ze do domu nie dolece... nawet moje ulubione pomidory ze śmietana ledwo co nie wyszły...
Mi tak dzisiaj pierwszy raz się zdarzyło... z reguły rano było gorzej a tu taka zmiana... wiem ze moja szwagierka właśnie miała wieczorne i nocne wymiotowanie... a rano mogła robić wszystko...Ja ostatnio wieczory mam bardzo ciężkie i później padam pol zywa a rano wyglądam jakbym nie wygladala
Ja tak mam rano super a popołudnie i wieczór słabo a tu jutro zjazd rodzinny także będzie wesoło.Mi tak dzisiaj pierwszy raz się zdarzyło... z reguły rano było gorzej a tu taka zmiana... wiem ze moja szwagierka właśnie miała wieczorne i nocne wymiotowanie... a rano mogła robić wszystko...
właśnie miałam się Wam pożalić, ze czuje sie tragicznie i to cały dzien u mnie juz nie ma znaczenia czy rano, czy popołudniu czy wieczorem chociaz w tyg z rana jest najgorzej jak musze sie do pracy zrywac ale i tak cały dzien mnie meczy ;(( dzisiaj prawie cały dzien spałam albo tylko otwierałam oczy i znowu je czułam poprzednia ciaze miałam tak do porodu, mam nadzieje, ze ta mnie troche oszczędzi i w 2 trymestrze bedzie spokojniejJak ktoś mógł nazwać poranne mdlosci kiedy u mnie jest dramat jak przychodzi wieczór to koje ulubione miejsce w domu to toaleta
Póki co oprócz tej jednej „ niteczki „ nic więcej nie ma. Boli mnie Podbrzusze ... , ale staram się myśleć pozytywnie - bo na tym etapie ciąży tylko to mi pozostałoNa zapas sie nie martw, obserwuj oby to nie bylo nic powaznego