reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Jak ktoś mógł nazwać poranne mdlosci kiedy u mnie jest dramat jak przychodzi wieczór to koje ulubione miejsce w domu to toaleta 🤢🤢🤢🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
Jak ktoś mógł nazwać poranne mdlosci kiedy u mnie jest dramat jak przychodzi wieczór to koje ulubione miejsce w domu to toaleta 🤢🤢🤢🤷‍♀️🤷‍♀️
Łącze się z Tobą... jak w południe i rano było oki tak wieczorem i teraz tragedia... z psem ledwo co wyszłam myślałam ze do domu nie dolece... nawet moje ulubione pomidory ze śmietana ledwo co nie wyszły...

Dziewczyny jak mam dzisiaj 6+0 to ogólnie to 6 tydzień czy 7? Bo aplikacja pokazuje ze już 7... ale coś mi się nie chce w to wierzyc...

Nie wiem jak wy ale chyba z powodu mdłości zauważyłam mniejsza nasza aktywność 😂 w sumie to się nie dziwie bo czasami nawet nie chce się w tel patrzeć przy takich dolegliwościach... dziewczyny we wrześniu już będzie lepiej 😀😘

Łącze się z Tobą... jak w południe i rano było oki tak wieczorem i teraz tragedia... z psem ledwo co wyszłam myślałam ze do domu nie dolece... nawet moje ulubione pomidory ze śmietana ledwo co nie wyszły...
Ja ostatnio wieczory mam bardzo ciężkie i później padam pol zywa a rano wyglądam jakbym nie wygladala

A ja dzis calkiem dobrze za to glowa rozbolała. Mam nadzieje ze poproatu te tabletki swoje robią 😊 tak do 15 bylo slabo za to po obiedzie calkiem ok 😊 tak jak teraz mogloby byc 😏 za to dzis straszne wzdecia 🤦‍♀️ bylam na zjeździe rodzinnym i myslalam ze mi brzuch peknie oj straszne uczucie jak tak wzdyma ze az boli🥴 u mnie dzis 6w2d

Ja ostatnio wieczory mam bardzo ciężkie i później padam pol zywa a rano wyglądam jakbym nie wygladala
Mi tak dzisiaj pierwszy raz się zdarzyło... z reguły rano było gorzej a tu taka zmiana... wiem ze moja szwagierka właśnie miała wieczorne i nocne wymiotowanie... a rano mogła robić wszystko...

Mi tak dzisiaj pierwszy raz się zdarzyło... z reguły rano było gorzej a tu taka zmiana... wiem ze moja szwagierka właśnie miała wieczorne i nocne wymiotowanie... a rano mogła robić wszystko...
Ja tak mam rano super a popołudnie i wieczór słabo a tu jutro zjazd rodzinny także będzie wesoło.

właśnie miałam się Wam pożalić, ze czuje sie tragicznie i to cały dzien :( u mnie juz nie ma znaczenia czy rano, czy popołudniu czy wieczorem :( chociaz w tyg z rana jest najgorzej jak musze sie do pracy zrywac ale i tak cały dzien mnie meczy ;(( dzisiaj prawie cały dzien spałam albo tylko otwierałam oczy i znowu je czułam :( poprzednia ciaze miałam tak do porodu, mam nadzieje, ze ta mnie troche oszczędzi i w 2 trymestrze bedzie spokojniej 😭😭😭

reklama
Do góry