reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Jak ktoś mógł nazwać poranne mdlosci kiedy u mnie jest dramat jak przychodzi wieczór to koje ulubione miejsce w domu to toaleta 🤢🤢🤢🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
Jak ktoś mógł nazwać poranne mdlosci kiedy u mnie jest dramat jak przychodzi wieczór to koje ulubione miejsce w domu to toaleta 🤢🤢🤢🤷‍♀️🤷‍♀️
Łącze się z Tobą... jak w południe i rano było oki tak wieczorem i teraz tragedia... z psem ledwo co wyszłam myślałam ze do domu nie dolece... nawet moje ulubione pomidory ze śmietana ledwo co nie wyszły...

Dziewczyny jak mam dzisiaj 6+0 to ogólnie to 6 tydzień czy 7? Bo aplikacja pokazuje ze już 7... ale coś mi się nie chce w to wierzyc...

Nie wiem jak wy ale chyba z powodu mdłości zauważyłam mniejsza nasza aktywność 😂 w sumie to się nie dziwie bo czasami nawet nie chce się w tel patrzeć przy takich dolegliwościach... dziewczyny we wrześniu już będzie lepiej 😀😘

Łącze się z Tobą... jak w południe i rano było oki tak wieczorem i teraz tragedia... z psem ledwo co wyszłam myślałam ze do domu nie dolece... nawet moje ulubione pomidory ze śmietana ledwo co nie wyszły...
Ja ostatnio wieczory mam bardzo ciężkie i później padam pol zywa a rano wyglądam jakbym nie wygladala

A ja dzis calkiem dobrze za to glowa rozbolała. Mam nadzieje ze poproatu te tabletki swoje robią 😊 tak do 15 bylo slabo za to po obiedzie calkiem ok 😊 tak jak teraz mogloby byc 😏 za to dzis straszne wzdecia 🤦‍♀️ bylam na zjeździe rodzinnym i myslalam ze mi brzuch peknie oj straszne uczucie jak tak wzdyma ze az boli🥴 u mnie dzis 6w2d

Ja ostatnio wieczory mam bardzo ciężkie i później padam pol zywa a rano wyglądam jakbym nie wygladala
Mi tak dzisiaj pierwszy raz się zdarzyło... z reguły rano było gorzej a tu taka zmiana... wiem ze moja szwagierka właśnie miała wieczorne i nocne wymiotowanie... a rano mogła robić wszystko...

Mi tak dzisiaj pierwszy raz się zdarzyło... z reguły rano było gorzej a tu taka zmiana... wiem ze moja szwagierka właśnie miała wieczorne i nocne wymiotowanie... a rano mogła robić wszystko...
Ja tak mam rano super a popołudnie i wieczór słabo a tu jutro zjazd rodzinny także będzie wesoło.

właśnie miałam się Wam pożalić, ze czuje sie tragicznie i to cały dzien :( u mnie juz nie ma znaczenia czy rano, czy popołudniu czy wieczorem :( chociaz w tyg z rana jest najgorzej jak musze sie do pracy zrywac ale i tak cały dzien mnie meczy ;(( dzisiaj prawie cały dzien spałam albo tylko otwierałam oczy i znowu je czułam :( poprzednia ciaze miałam tak do porodu, mam nadzieje, ze ta mnie troche oszczędzi i w 2 trymestrze bedzie spokojniej 😭😭😭

reklama
Do góry