reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny, dołączam do was dziś 7w6d, dziś byłam u lekarza i zobaczyłam moją piękna kruszynke 1,5cm i bijące serduszko ❤ ze względu na ciążę biochemiczna w lutym biorę 2x1 luteine podjezyk ale gino kazała powoli odstawić bo wszystko ładnie wygląda i wrócić do tabletek wrazie jakiegokolwiek plamienia.

Gratuluję wszystkim dziewczynom i życzę Wam i sobie abyśmy dotrwaly do marca ! :)

To ja 14 czerwca OM , według kalkulatora i OM 6 tc , według moich obliczeń ( tez wiem kiedy zaszłam w ciąże ... ) 2 tyg mniej 🤪i to by się zgadzało z ostatnim usg
To i ja ja się przyłączam dziewczyny! OM 16.06. Z Usg z 20.07 4t6d :) z aplikacji na dzis 5+5 :) czekamy na serduszko, kolejna wizyta 5.08 :)

A propo - nie widze tego u siebie . Ale kiedy powinno sie stosowac wszelkie kremy na rozstepy ?
Jak będziesz miała to i kremy nie pomogą🤷 Wiem bo przez obie ciążę smarowałam jak głupia od początku do końca i dupa bo mam posiekany brzuch. Mi się zaczynały robić koło 30 tyg

reklama
Do góry