Invicta
Fanka BB :)
Jesteśmy podobnie ja dzisiaj 6+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy podobnie ja dzisiaj 6+0
To i ja ja się przyłączam dziewczyny! OM 16.06. Z Usg z 20.07 4t6d z aplikacji na dzis 5+5 czekamy na serduszko, kolejna wizyta 5.08To ja 14 czerwca OM , według kalkulatora i OM 6 tc , według moich obliczeń ( tez wiem kiedy zaszłam w ciąże ... ) 2 tyg mniej i to by się zgadzało z ostatnim usg
Już mam taką moja uroda tylko mnie zaskoczyły nowe już.Nie pisałam dziś bo w nocy mnie takie wymioty wymęczyły aż dzieci obudziłam oczywiście rano powtórka a potem ogórasy robilam. A tak mówiłam że inna ciąża że coś dziwnego Się doigrałamJeśli wszystko będzie ok to i rozstępy zaakceptujesz
Jak będziesz miała to i kremy nie pomogą Wiem bo przez obie ciążę smarowałam jak głupia od początku do końca i dupa bo mam posiekany brzuch. Mi się zaczynały robić koło 30 tygA propo - nie widze tego u siebie . Ale kiedy powinno sie stosowac wszelkie kremy na rozstepy ?
Dokładnie tak ja wypróbowałam wszystkiego za namową koleżanek ale mama też ma więc ja też popękałamRóżnie dziewczyny stosują , ja mimo stosowania kremów od 10 tc z córeczka i tak mam rozstępy ☹
Gratuluję i witamy Ja mam dwie córy w domuWitam Was. U mnie również termin na marzec na ok 26 marca. Ostatnia @19 czerwca. Do gina idziemy za tydzień w czwartek na potwierdzenie
A tak z prywaty to jestem mamą 5latka i 3latki i bardzo się cieszę że mogę dołączyć do Waszego grona
Ja 3 opakowania zużyłam więc to mitJak mają być to i tak będąZarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży smarowałam się zwykła oliwką dla dzieci do ciała i zero roztępów także polecam a smarować się zaczęłam od 10 tyg
Na zapas sie nie martw, obserwuj oby to nie bylo nic powaznegoU mnie teraz dosłownie niteczka krwi w śluzie , zaczęłam się niepokoić