Niedługo mama
Fanka BB :)
A będziecie dawać coś dzieciom na "Zająca" macie jakieś pomysły bo tak się zastanawiam
Z wiadomych względów odpadają słodycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamowilam książki od babci, sami musimy jeszcze coś wymyślę więc czekam na Wasze polecajkiA będziecie dawać coś dzieciom na "Zająca" macie jakieś pomysły bo tak się zastanawiam
Dobra dziewczyny wymieńcie 3 dania topowe (może być więcej lub mniej) Waszych maluchówA nuż się wzajemnie zainspirujemy...bo ja tutaj wyskoczyłam z przepisem na placuszki bananowe a tu się okazuję , że już znałyście więc może się okazać, że macie więcej "kulinarnych perełek"Tylko nie chodzi tutaj o chleb z serkiem czy masłem
Coś co szybko się robi a maluch zjada aż się uszy trzęsą....
Bo wydaję mi się , że trochę popadłam u siebie w rutynę bo idę w pewniaki, z resztą córka nie docenia moich starań...zje pół klopsika a resztę dostaje pies
Nie działają u mnie żadne emotki
A będziecie dawać coś dzieciom na "Zająca" macie jakieś pomysły bo tak się zastanawiam
O na pewno był pysznyDrugi tort w moim życiu. Pierwszy był na roczek corki, drugi na roczek Bartka.
Generalnie wg Bartka najlepsze byly maliny i borówki, wg starszej owoce i bezy a maz wciagnal swoją porcję i porcje dzieci, wiec zakładam że bylo ok
Dziękuję bardzoO na pewno był pyszny
Bartuś wszystkiego najlepszego duzo Zdrówka I pomyślności nasza kwietniowa Perełko a Pokaż solenizanta
To mój z obrzydzeniem strąca ugotowany makaron ale lekko rozdrobniony w rosole to już zjeU nas pewniakiem są każde placki albo chleb. Chlebem popchnie wszystko A placki, np:
-z grysikiem i bananem/masłem orzechowym,
- z kaszą jaglaną, bananem i kakao
- z kaszą jaglaną, brokułem, marchewką, mięsem itp
- wszystkie możliwe z jabłkiem
Na obiad paluszki/kopytka, ziemniaki z czymkolwiek, zupa dziś była buraczkowa i też wsuwała. Za to warzyw typu brokuł / kalafior do ręki nie weźmie, ewentualnie strąci z obrzydzeniem na podłogę (ale już jako składnik czegoś to zje).
U mnie zawsze były słodycze ale mojemu alergikowi nie dam, zresztą nawet jeszcze nie chcę odpuścić a jak za rok nie będzie mnie stać na prezentKurcze nawet o tym nie myślałam...bo u nas jak ja byłam mała to nigdy nie było prezentów na zajączka...
A ona teraz tez jeszcze mała i nie czai bazy , że ma przyjść jakiś zając to może w tym roku odpuścimy?