Mięso zawsze zje, miał 8 takich pulpetów wielkościowo nie wiem...1,5-2cm srednicy. Liczyłam, bo chcialam połowe z nich wziac a polowe zostawic na jutro ostatniego myslalam już mu nie dawac, bo pomyślałam, ze moze jednak wpycham mu na sile, ale wkurzony wzial go sam do reki i zjadl na 3 kęsyI zjadł tyle pulpetów?To jestem pod wrażeniem...ja jak swojej kiedyś zrobiłam to zjadła pół
Al tym zdjęciem narobiłaś mi ochoty jak fiks na takie danie
reklama
A teraz je naleśniki z liofilizowaną sproszkowaną maliną, inaczej malin nie przyjmie, bo mu nie smakująWow no to potrafi zmieścić tego mięska trochęhehe kochanyNo jak na chłopaka przystało , mięso musi być
Tak, potrafi dużo zjeść, ale to wyglada tak, że jednego dnia zje na obiad praktycznie samo mięso, bo taką ma ochotę, a innego dostanie bezmięsną zupę lub mało mięsa. Dzisiaj akurat dostał dość dużo, bo po szczepieniu jest dosć wybredny, a to wiedzialam ze zje.Wow no to potrafi zmieścić tego mięska trochęhehe kochanyNo jak na chłopaka przystało , mięso musi być
DziękujemyJa również przyłączam się do życzeń. Sto lat, samych uśmieszków i radości
Mój też uwielbia pulpetyOgólnie jest mięsożerny ale dziś np. na obiad miał risotto z warzywami i też wsuwał aż miło. Oczywiście dokładka musiała byćMięso zawsze zje, miał 8 takich pulpetów wielkościowo nie wiem...1,5-2cm srednicy. Liczyłam, bo chcialam połowe z nich wziac a polowe zostawic na jutro ostatniego myslalam już mu nie dawac, bo pomyślałam, ze moze jednak wpycham mu na sile, ale wkurzony wzial go sam do reki i zjadl na 3 kęsy
A
Agn!eszka
Gość
Dziewczyny, ile Wasze dzieci robią kupek? Mój potrafi nawet 4 dziennie, nie wiem czy to normalne...
A
Agn!eszka
Gość
Dokładka u nas to się modlę żeby chciał całość zjeśćMój też uwielbia pulpetyOgólnie jest mięsożerny ale dziś np. na obiad miał risotto z warzywami i też wsuwał aż miło. Oczywiście dokładka musiała być
Mary2094
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla małego odkrywcy ❤❤Dziękujemy
Mnie sie o tyle poszczescilo, ze uzdolniona kulinarnie nie jestem, tylko mam dziecko, które w wielu sytuacjach w zyciu podąża za haslem "aaaa jebać to..."Jest dzień , że zrobi i 3 a jest dzień że jedną.Dzisiaj np były 2
U mnie rzadko kiedy zje wszystko więc spokojnie to normalne...jedne mają apetyt albo uzdolnione mamy a drugie nie mają apetytu ale uzdolnione mamy a trzecie mają apetyt ale gorzej z talentem mamy
Nie da sie odebrac zabawki drugiemu dziecku bo silniejsze? Ok, pobawie sie czyms innym.
Nie da sie do czegos dosiegnac? Ok, nie potrzebuje tego.
Cos spadlo? To niech lezy.
Mama ugotowala coś, co smakuje gorzej niz wczorajsze psie chrupki? Trudno, zjesc cos trzeba.
reklama
Mój ma średnią 1,5 bomby dziennie bywa po prostu, że w jeden dzień zrobi dwie, w inny jedną, zdarzy mu się dzień przerwy. Albo zrobi taką, którą dobrze byłoby policzyć jako 3 na razDziewczyny, ile Wasze dzieci robią kupek? Mój potrafi nawet 4 dziennie, nie wiem czy to normalne...