DziękujemyWszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla małego odkrywcy ❤❤
reklama
Któraś z Was mówiła, żebym napisała podsumowanie roku z okazji pierwszych urodzin naszych dzieci. Może to żadne podsumowanie, ale ostatnio kuzyn, który za miesiąc bedzie tatą po raz pierwszy, pytał mnie czy faktycznie tak bedzie zle, bo kazdy mu mowi ze skonczy sie spokoj. Wyslalam mu to:
Jak go zobaczysz po raz pierwszy, to jeszcze bedzie luzik, bo wszystkie mysli "jak to bedzie" zagluszy wybuch emocji i duma "on jest mój!"
Będziesz sie doszukiwał cienia uśmiechu, grymasu, jakiejś umiejętności i wszystko będziesz przeżywał jak sukces.
Bedzie duzo przytulania na klacie.
Duuuużo zdjęć.
Bedziesz uwielbial spedzac czas razem z tym maluchem, ale tez bedziesz sie cieszyl ze jest tak zmordowany, ze zdarzy mu sie zasnac samemu bez Twojej pomocy.
cdn...
Jak go zobaczysz po raz pierwszy, to jeszcze bedzie luzik, bo wszystkie mysli "jak to bedzie" zagluszy wybuch emocji i duma "on jest mój!"
Będziesz sie doszukiwał cienia uśmiechu, grymasu, jakiejś umiejętności i wszystko będziesz przeżywał jak sukces.
Bedzie duzo przytulania na klacie.
Duuuużo zdjęć.
Bedziesz uwielbial spedzac czas razem z tym maluchem, ale tez bedziesz sie cieszyl ze jest tak zmordowany, ze zdarzy mu sie zasnac samemu bez Twojej pomocy.
cdn...
Ostatnia edycja:
Będziesz planowal, ile zrobisz rzeczy jak bedzie spal, a tak naprawde bedziesz siedzial przy lozeczku i gapil sie stale jak uroczo spi. Mozliwe ze nie bedziesz spal w tym czasie jak radzą wszyscy wkolo, bo adrenalina bedzie Cie trzymala na nogach jeszcze dlugi czas.
A kiedy po pierwszych nocach z kolką bedziesz chcial oddac go cyganom, to mała zaraza usmiechnie się przez sen, a Ty stwierdzisz wtedy ze chcesz jeszcze tuzin takich.
Bedziesz go ciągnął na spacery, mimo ze jemu i tak to bedzie wszystko jedno.
Bedziesz mu pokazywał swiat od podstaw.
Cdn...
A kiedy po pierwszych nocach z kolką bedziesz chcial oddac go cyganom, to mała zaraza usmiechnie się przez sen, a Ty stwierdzisz wtedy ze chcesz jeszcze tuzin takich.
Bedziesz go ciągnął na spacery, mimo ze jemu i tak to bedzie wszystko jedno.
Bedziesz mu pokazywał swiat od podstaw.
Cdn...
Ostatnia edycja:
MamM
Fanka BB :)
100 pięknych lat Jaśku!!!A to mój mały kartofelek rok temu :
Zobacz załącznik 1382862
I obecnie:
Zobacz załącznik 1382863
Zobacz załącznik 1382864
Mam wrażenie, że ten rok minął mi nadzwyczaj szybko...
I wielkie gratulacje dla Ciebie Mamusiu
Cesarke mialas? Sliczny noworodek i sliczny chlopak rosnieA to mój mały kartofelek rok temu :
Zobacz załącznik 1382862
I obecnie:
Zobacz załącznik 1382863
Zobacz załącznik 1382864
Mam wrażenie, że ten rok minął mi nadzwyczaj szybko...
MamM
Fanka BB :)
Pięknie to opisałaś.Zobacz załącznik 1382852
A kiedy uznasz ze masz najwspanialsze dziecko swiata...
Zobacz załącznik 1382854
...zacznie odwalać jakiś szajs i sprowadzi Cie na ziemie.
Zobacz załącznik 1382855
Ale już nigdy...
Zobacz załącznik 1382856
Nie bedziesz chciał być bez niego
Koooonieeeec.
Tak z perspektywy Mamusi, ja mam to samo.
...ale Tatuś Melanii taki romantyczny nie jest.
Widzę i słyszę, bo mówi o tym, że mała go męczy i chciałby, żeby już większa była, że nie ma mnie dla siebie, że tęskni za starym życiem.
Nie jest oczywiście źle u nas, ale dziecko dla niego to dziecko I tyle...
My tu na forum takie szczęściary jesteśmy, bo dzieci mamy wyczekane i związki udane...
Dziękujemy100 pięknych lat Jaśku!!!
I wielkie gratulacje dla Ciebie Mamusiu
reklama
Tak, miałam cesarkeCesarke mialas? Sliczny noworodek i sliczny chlopak rosnie