A mój młody już od dłuższego czasu przesypia całe nocki. Jednak ostatnio dość często się wybudza z płaczem lub jękiem i wtedy muszę chwilę po główce pogłaskać i jest ok. Jednak te pobudki coś często są ostatnio,nie wiem czy zęby czy te rehabilitacje tak przeżywa. Na szczęście śpi już u siebie w łóżeczku chociaż jak tak się budzi to chyba bym wolała aby był w moim łóżku bo bym się tak zrywać nie musiała. Jednak po epizodzie z upadkiem z łóżka boje się go w nocy zabierać do siebieU nas dokładnie tak samo. Jedna pobudka nad ranem, biorę go do łóżka i śpimy dalej. Zdarzyły się też noce przespane. Myślę, że każde dziecko musi dojrzeć do przespanych nocy czy samodzielnego spania w łóżeczku. Są rzeczy, których nie da się nauczyć. Po prostu przychodzi taki moment, że dziecko już jest gotowe i tyle. Jasiek zasypiał wyłącznie na rękach i nagle zaczął się wyrywać jak go nosiłam wieczorem. Więc położyliśmy się razem na łóżku i tak teraz zasypia. Od kilku wieczorów jak leży na łóżku ze mną to chce wejść do swojego łóżeczka i tam się przewala.. Ostatecznie zasypia u mnie ale coś czuję że to kwestia czasu i będzie chciał u siebie. No i też jedyne karmienie wieczorne pewnie pójdzie w zapomnienie bo już zupełnie inaczej się zachowuje przy nim. Kiedyś się mega na nie cieszył i faktycznie pił z chęcią a teraz tak pije bo pije..Chyba żeby mi przykro nie było, że mi odmawia Także myślę, że każda z nas doczeka się tych przespanych nocy i będzie jeszcze tęsknić za dzieckiem we własnym łóżku
reklama
Canis lupus
Fanka BB :)
Mój spadał już 3 razy, za każdym razem przy mnie, więc już się przyzwyczaiłam, ale jak łupnął głową w ścianę (oczywiście też przy mnie), to mam lęki jak zaczyna wariować i biega nie patrząc na nic.A mój młody już od dłuższego czasu przesypia całe nocki. Jednak ostatnio dość często się wybudza z płaczem lub jękiem i wtedy muszę chwilę po główce pogłaskać i jest ok. Jednak te pobudki coś często są ostatnio,nie wiem czy zęby czy te rehabilitacje tak przeżywa. Na szczęście śpi już u siebie w łóżeczku chociaż jak tak się budzi to chyba bym wolała aby był w moim łóżku bo bym się tak zrywać nie musiała. Jednak po epizodzie z upadkiem z łóżka boje się go w nocy zabierać do siebie
MamM
O ja także uwielbiam z małą spać.Ja początkowo nie lubiłam z nim spać, ale że miał 10 pobudek to tak było łatwiej. Teraz nie wyobrażam sobie inaczej. Jak idę spać to i jego zabieram. Uwielbiam w nocy złapać za nóżkę, albo pocałować. A poza tym u mnie w łóżku śpi wszystko co żywe, więc czasami to jestem na małym skrawku i wiem, że może to i chore, niehigieniczne, ale kocham
Też śpię tak niehigienicznie
Czajo, mój synek był taki niedotykalski, wiem o co Ci chodzi.
A teraz duży chlop i nagle się przełamał, od czasu wybuchu tej nieszczęsnej wojny przytula i całuje nas- mnie i Melanię, jak często się da.
Niedługo mama
Wszystkiego najlepszego ❤❤ czekamy na zdjecia
Dziękuje my za pamięć i życzenia.A dzisiaj nie mamy podwójnych urodzin?Czy coś pomieszałam ale chyba 16 urodziła się nam Maja i Bastek?
Wszystkiego Najlepszego dla maluszków i ich rodziców
Sto lat sto lat niech żyją żyją nam
Lipaaa to nasz dzień i naszych maluszków
Majce życzymy sto lat, zdrowia i wszelkiej pomyślności na całe życie
Patii26
To wyobraź sobie jak ja zniosę to jak Nela już nie będzie ze mną spała Ja sobie tego na dzień dzisiejszy nie wyobrażam, ponieważ ona od urodzenia każdą noc śpi ze mną w łóżku, zawsze razem, nawet w szpitalu po urodzeniu spała ze mną na łóżku Ani jednej nocy nie spała w swoim łóżeczkuA my to jakoś uwielbiamy tego naszego szkraba w łóżku tatuś się nasluchał ,że się mały przyzwyczaji I nie wydostaniemy go z łóżka ale jak mały za długo śpi w swoim łóżeczku to mnie pyta kiedy on przyjdzie do nas albo wczoraj usnął miał go odłożyć do łóżeczka to stwierdził że zostaje u nas bo bez niego spać nie może i lepiej się śpi także już się pogubiliśmy kto z kim lubi bardziej spać My chyba gorzej to zniesiemy jak nie będzie chciał z nami spać
Patii26
A zgadza sięA dzisiaj nie mamy podwójnych urodzin?Czy coś pomieszałam ale chyba 16 urodziła się nam Maja i Bastek?
Wszystkiego Najlepszego dla maluszków i ich rodziców
Sto lat sto lat niech żyją żyją nam
Wszystkiego najlepszego dla Majki i Bastka, niech rosną zdrowo i czerpią jak najwięcej radości z życia
Patii26
Matko jaki on jest słodkiDziękuje my za pamięć i życzenia.
A te włosy ma cudne, takie gęste i długie dłuższe od Neli
Jeszcze raz 100 lat Bastianku
Sto lat dla małego przystojniaka!Dziękuje my za pamięć i życzenia.
MamM
Boziuuu, jaki on jest piękniutki. Dobrego życia przystojnieczku.Dziękuje my za pamięć i życzenia.
I cudowna Mamo też
reklama
Canis lupus
Wszystkiego najlepszego dla maluchów. ❤. Cudowna czuprynkaDziękuje my za pamięć i życzenia.