MamM
Fanka BB :)
Czajo, uczepię się Twojego " stara baba"Moja też dlatego wylądowała u mnie w łóżku...bo stałam pół nocy nad łóżeczkiem bo pobudki były co 15 min jak szły zęby.
I tak się zarzekałam , że nie będzie z nami spać...no to śpi już od października
Ja też bym z chęcią spała z psem ale mój mąż absolutnie się nie zgadza bo inny rodzaj wychowania u niego bo pies służył za robienie hałasu na podwórku ale z drugiej strony cieszę się , że tak nauczył psa bo nie mam tony sierści w łóżku codziennie
No to jest nadzieja , że za 17 lat zacznie się przytulaćŻarcik bo nie chce aby powodem była wojna...myślę, że jako dziewczynka szybciej się przekona , że tulaski są jak najbardziej fajneBo wiadomo jak chłopak osiągnie już dany wiek to "obora' tulić się do mamy
Ach te oczy....ach te włosy...wzdycham ja 38 letnia stara babaAle jakby Iga tylko "kumała czaczę" to pewnie robiłaby to co matka
Jeszcze raz najlepszego dla Bastianka i rodziców
Jaka "stara"?
To ja już w grobie leżę chyba
Jesteś 8 lat młodsza odemnie
...a tak, byliśmy dziś na placu zabaw, u nas nowe osiedle to dzieciaczkow bardzo dużo i serio dziwnie staro się czułam, mimo iż, dziecko moje było najmłodsze
Na wywiadówki to Medarda będziemy wysyłać