Niedługo mama
Fanka BB :)
A już Wam " zazdrościłam" ale tak pozytywnie ,że dobrze Wam idzie że zmianą mleka , ech szkodaNo właśnie się zastanawiam czy to nie wina jej skóry bo zmieniłam mleko z neocate na bibilon pepti i niestety jak parę dni temu się chwaliłam ,że wszystko elegancko tak teraz zaczynają się robić suche plamy na policzkach Mam nadzieję , że to wina tego że jak była chora to ją dużo inhalowaliśmy i to jest od inhalacji...chociaż wątpię....
U nas też od urodzenia do około 2 msc był właśnie taki wrzask jakby ją do wrzątku ktoś wrzucał podczas kąpieli ale od tego czasu był spokój...do zeszłego tyg...
Oni to tak podobnie z tym spaniem...pamiętam ,że na jedną drzemkę też "wspólnie' przechodzili...
Jedno mleko, podobne alergie, podobne drzemki...
Cudne słowoPewnie zapomnę za jakiś czas ale mam mam nadzieję , że chociaż raz będę mogła go użyć aby zaskoczyć rozmówcę zanim zapomnę
Ja mam zrobić tą próbę ale do roczku odpuszczam, mam jeszcze dużo neocate ale muszę się umówić do pediatry na wizytę co dalej
Właśnie ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, normalnie dorośli, mój pociągnął dzisiaj cały dzień ale między 14 a 15 szło oszaleć, później ożył