Ja właśnie robię dokładnie tak samo cały czas tylko nie idzie ją teraz na plecy położyć i spłukać, mimo że polewam kubeczkiem i uważam na oczy, uszy itdA to ja robię jeszcze całkowicie inaczej Ja Nelke kąpię jeszcze w wanience na stelażu, bo spokojnie w niej się mieści bo jest duża. Więc ona siedzi i się bawi i ja ją tak myje. Później przekładam ją na plecki i trzymam tak jak noworodka i moczę jej włosy, sadzam ją, myje włosy szamponem na siedząco, a jak chce spłukać to z powrotem kładę ją na plecy i jedną ręką spłukuje szampon dokładnie, a że ona lubi dawać głowę do tyłu to ma całe włosy pod wodą a ja tylko szybko ręką macham by dobrze spłukać także u nas noł problem Ale wiem, że kiedyś się to skończy
reklama
MamM
Fanka BB :)
Wiesz, ja lubię prasować, ale z Małą to niemożliwe terazTeż tak robiłam jak Wy dziewczyny....aż miesiąc temu przełożyłam ją do wanny i wtedy spokojne mycie włosów się skończyło bo w wannie za żadne skarby nie da się położyć na plecy bo ona tylko chce siedzieć i niestety mycie głowy kończy się zawsze awanturą...czekam aż podrośnie wtedy kupię jej okularki do pływanie i rurkę i będzie może można w końcu spokojnie umyć jej tą głowę
Prezentuję się fajnie
Tylko interesuje mnie jedna kwestia?Jak z prasowaniem?Bo ja nie cierpię tego robić
Jak tylko nie będzie trzeba to zaraz biegnę do pepco
Aj tam body ale jak Melania wygląda w nich cudnie
Tak wygląda wybrane i nieprasowane.
Suszę w suszarce bębnowej.
Wydaje mi się , że taki pognieciony ma być
Mary2094
No oczywiście że nie wolnoAle pod żadnym pozorem mu tego nie mów
Mary2094
Tak ma być, bo kiedyś Nastka miała takie body z 5.10.15 a ja głupia prasowałamWiesz, ja lubię prasować, ale z Małą to niemożliwe teraz
Tak wygląda wybrane i nieprasowane.
Suszę w suszarce bębnowej.
Wydaje mi się , że taki pognieciony ma być
Mary2094
Ja odchylam młodej głowę ale i tak w jej oczy naleci. Ale ona już zaprawiona w boju i sama oczy przeciera i jest gitO to jak tak wygląda z suszarki bębnowej , którą też posiadam i wychwalam wszystkim na prawo i lewo i nie wyobrażam sobie teraz życia bez niej to dzisiaj lub jutro lecę do pepco i Iga też będzie takie cudne body miała
Ja się rozglądam za jakimś bezrękawnikiem czy czymś podobnym na wiosnę bo nie mam nic w takim rozmiarze dla niej a ten co kupiliśmy na jesień niestety mały....
No u nas w wannie na plecy położyć też nie ma szans...
U mnie Iga w tamtych strefach niefałdkowa to nie doradzę jak tam się dostać aby domyć tą strefę
Ale wydaję mi się że jak siedzi dupcią w wodzie to to co ma się opłukać to się opłuka a przecież nie trzeba tam szorować nie wiadomo jak....
Mary2094
Standardowo, niektóre rzeczy bywają dużeDziewczyny jak wypada rozmiarówka z hm?Bo dawno nic tam nie kupowałam a pamiętam, że jak miałam coś dla Igi w rozm 62 to chodziła do później jesieni....
MamM
U mnie to wypada tak, że góry długie, a doły krótkie.Standardowo, niektóre rzeczy bywają duże
A Iga nadal takie piękne, zgrabne nóżki ma?
I jak Wasze zdrówko dziś?
My mamy z hm głównie body i w porównaniu z innymi są ciut większe. Jedną parę spodni mamy rozm. 74 i są nadal ok. mimo, że nosi 80 i 86Dziewczyny jak wypada rozmiarówka z hm?Bo dawno nic tam nie kupowałam a pamiętam, że jak miałam coś dla Igi w rozm 62 to chodziła do później jesieni....
reklama
Lipaaa
Zrobiłam dokładnie tak samo, w pracy odpoczywamOdcięłam się totalnie i skupiłam na pracy. Oczywiście że gdzieś tam o niej myślałam, ale może to dziwnie zabrzmi bo kocham młodą, ale odetchnełam trochę sobie.
Ja kapie się razem z małą i również nie można jej położyć na plecy. Żeby umyć wszystko wszędzie kładę się ja i klade ją w pozycji na plecach na mój brzuch wtedy myjemy całą przednia taśmęJak widzicie u nas mycie włosow to nie problem , ale położyć w wannie na plecach nie mam szans. Martwi mnie zawsze niedomywanie stref intymnych w jej przypadku, bo ma mnóstwo fałdek, a na siedząco lub stojąco robi się trudny dostęp.