A jak tam Igusia, lepiej już?super, że jesteście negatywni....teraz tylko szybko wyzdrowieć
reklama
U nas dziś zero gorączki, katar też malutki więc już luzik. Oby u was korona nie wyszła tylko. Ale teraz tez sporo osób przeziębionych, taka pora... Ale jak mała kaszle to lepiej niech ją rzeczywiście lekarz osłucha. Ciekawe czy dostaniecie skierowanie na testa wy jak tam?przechodzi coś?
Canis lupus
Fanka BB :)
Mary2094
Urocza ❤ te loczusie ma genialne!Posyłam zdj Nelki z sesji na 11 miesięcy Fakt faktem spóźnione, bo były 25 lutego
Zobacz załącznik 1374909
Mary2094
Ona to serio jest petarda ❤A moja Majeczka to prawdziwa petarda, chodzi juz w najlepsze i co gorsza kombinuje tak, że Głowa mała...
Anastazja to zaczęła się od dzisiaj trochę puszczać i robi dwa kroczki do kogoś blisko. Czekamy aż się rozkręci
Mary2094
Jaki ładny kawaler ❤ Nastka śle buziaczki dla kawaleraMelania i Nastka zdrówka i duże rośnijcie, bo piękne już jesteście ❤❤❤
Pozdrowienia od kawalera
Patii26
A jak Ty sobie poradziłaś w pracy tyle godzin bez małej? Było Ci bardzo ciężko? Tęskniłaś? Jakie miałas emocje?Ale dzisiaj już był płacz bo chciało jej się spać więc zasmarkaną ją odebrałam bo mam dziś wolne.
MamM
Dziękujemy przystojnaczku. Jak on spacerujęMelania i Nastka zdrówka i duże rośnijcie, bo piękne już jesteście ❤❤❤
Pozdrowienia od kawalera
No tak, ale zapomniałam , że w wieku 5 miesięcy pływał w jeziorze
Patii26
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla NastkiA my dziś rok.
Dokładnie o 12.42.
Az nie mogę uwierzyć że to tak szybko minęło ❤
Zdjęcie nr 1 - ponad 2h po narodzinach
Zdjęcie nr 2 - dziś rano
I wyobraźcie sobie, że rok temu dzieliłyśmy się tutaj informacjami o porodach, niektóre jeszcze z brzuszkiem były a teraz już nasze dzieciaczki kończą rok
reklama
Patii26
A to ja robię jeszcze całkowicie inaczej Ja Nelke kąpię jeszcze w wanience na stelażu, bo spokojnie w niej się mieści bo jest duża. Więc ona siedzi i się bawi i ja ją tak myje. Później przekładam ją na plecki i trzymam tak jak noworodka i moczę jej włosy, sadzam ją, myje włosy szamponem na siedząco, a jak chce spłukać to z powrotem kładę ją na plecy i jedną ręką spłukuje szampon dokładnie, a że ona lubi dawać głowę do tyłu to ma całe włosy pod wodą a ja tylko szybko ręką macham by dobrze spłukać także u nas noł problem Ale wiem, że kiedyś się to skończyU nas ta metoda też się sprawdza jak wcześniej kupywałam wszystkie gadżety tak teraz stawiam na stare domowe sposoby I w.domu więcej miejsca