reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Wiesz, ja lubię prasować, ale z Małą to niemożliwe teraz 😂
Tak wygląda wybrane i nieprasowane.
Suszę w suszarce bębnowej.
Wydaje mi się , że taki pognieciony ma być 😉
Takiego muslinu jak te body właśnie się raczej nie prasuje, bo by zniszczyło efekt tej naturalnej struktury 😉 a body śliczne, a Melania jeszcze śliczniejsza 😊

reklama
Jak widzicie u nas mycie włosow to nie problem 😅, ale położyć w wannie na plecach nie mam szans. Martwi mnie zawsze niedomywanie stref intymnych w jej przypadku, bo ma mnóstwo fałdek, a na siedząco lub stojąco robi się trudny dostęp.
Ja Nelke zawsze przed kąpielą kładę w samym pampersie na pralkę i najpierw dużym wacikiem nasączonym woda z wanienki przemywam buzke, za uszkami i na zewnątrz uszka a potem ściągam pampersa i drugiem wacikiem myje jej pachwiny, delikatnie miejsca intymne ( między wargami, okolice krocza) oraz pupcie i rowek 😉 w wanience jeszcze domywam ręką gdy leży na pleckach, tak tylko dosłownie chwilę, ale wiem że potem w wanience trudno o umycie tych miejsc, dlatego najpierw robię to wacikiem 😉
Ale moja córa jak ją położę na przewijaku czy pralce to leży, a wiem, że większość dzieciaczków ucieka i wtedy już problem z umyciem 😜

Dziewczyny jak wypada rozmiarówka z hm?Bo dawno nic tam nie kupowałam a pamiętam, że jak miałam coś dla Igi w rozm 62 to chodziła do później jesieni....
Nadal tak samo, czyli o duuuuzo większe rozmiary 😁 Ja kupiłam ostatnio 9 bodziakow w rozmiarach 74 i 80 i już wiem, że je będzie miała na baaaardzo długo 😁 te 80 to jej podwijam dosyć sporo rękawki

No i przyszła pora na świętowanie u nas:)
Pierwszy rok wspólnie za nami🎂
Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
Wszystkiego najlepszego Iguniu, jesteś prześliczną dziewczynką😍. Rośnij zdrowo i miej głowę pełną pomysłów❤💯🎂

Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
STO LAT dla ślicznej dziewczynki!❤️😙😙😙

❤️
Wszystkiego najlepszego dla Iguni ❤❤ niech się zdrowo rozwija oraz niech sięga po marzenia ❤❤❤
Co za cudowna z niej śmieszka ❤

❤️
Wooow, najsympatyczniejsza buzia jaką widziałam u dziecka 😮 urodna jest bardzo, ale ma w sobie to coś, że lubi się ją od razu nawet nie znając 😮

Nie, Nastka nie ukrywa niczego. Wręcz przeciwnie, ona wszystko wyrzuca z szaf 😂
Wolałabym chyba jednak aby chowała 😃
Haha u nas tak samo😀
❤️
Ale urocza trzpiotka🥰Sto lat i pomyślności na kolejne lata🎂🎁

reklama
❤️
No cudowna 🥰 Wszystkiego najlepszego dla Igusi, niech rosnie zdrowo i zawsze będzie taka uśmiechnięta ❤️

Do góry