reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A nocka to była masakra...pobudka co 2 minuty,zwymiotowała 3 razy jakimś dziwnym śluzem jakby spływającym katarem.
Później około 2 w nocy zasnęła na ciut dłużej ale kręciła się i popłakiwała non stop..od 6 spała u tatusia na rękach na fotelu.
Ale od rana temp maks 37,5 i humor nawet nawet jej dopisuje więc nie jest źle.
Jutro idę do lekarza bo do tej w przychodni na nfz nie chciałam a u innym terminów nie było więc idę prywatnie aby osłuchać ją bo ten kaszel ma taki od wczorajszego wieczora dość mocny.
Ale inhalować się daję więc chyba zaczyna czaić bazę , że jej to pomaga.
Ale ktoś na imprezie sprzedał nam 'wirusa' bo ja też jestem chora, ojciec mój,matka chrzestna, brat i coraz więcej tych osób się robi niestety....😔
Ojej, biedna Igunia 😞 dużo zdrówka dla niej ❤️

reklama
Ona to serio jest petarda ❤
Anastazja to zaczęła się od dzisiaj trochę puszczać i robi dwa kroczki do kogoś blisko. Czekamy aż się rozkręci 😃
Tak, Majka to naprawdę ogień, przywódczyni naszych dzieciaczków ❤️
A Nelka od wczoraj popinadala z pchaczem po całym mieszkaniu 🙈 Oczywiście musimy razem z nią iść by trzymać pchacz, bo na panelach za szybko jedzie i mała nie nadąża. Ale pięknie sobie już radzi 🙂 jak się ją od pachę trzyma to też ładnie idzie 😀

Tak, Majka to naprawdę ogień, przywódczyni naszych dzieciaczków ❤️
A Nelka od wczoraj popinadala z pchaczem po całym mieszkaniu 🙈 Oczywiście musimy razem z nią iść by trzymać pchacz, bo na panelach za szybko jedzie i mała nie nadąża. Ale pięknie sobie już radzi 🙂 jak się ją od pachę trzyma to też ładnie idzie 😀
Ja wolę jak Nastka coś pcha, najlepiej właśnie krzesełko z Ikei, bo tak ona z tym pchaczem pędzi, on jej ucieka, ona przybiera dziwną pozycję, i dosłownie ona pędzi z tym wszędzie. Podejrzewam ze jak zacznie chodzić to wszędzie będzie latać biegiem.

Ja swojemu tak co 2 dni myję ale ma dość sporo włosów i bez przerwy jakieś poklejone bo a to maźnie kaszką a to czymś z obiadu więc nieraz zdarza się, że myję codziennie🙂

Ja myslalam, ze Bartuś ma w maire bujną czuprynę jak na swój wiek ale widocznie nie 😂 wiec przynajmniej nie czeka nas szybka wizyta u fryzjera 😂

A my dziś rok.
Dokładnie o 12.42.
Az nie mogę uwierzyć że to tak szybko minęło ❤
Zdjęcie nr 1 - ponad 2h po narodzinach
Zdjęcie nr 2 - dziś rano 😊

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin dla Nastki 🎂🥳❤️
No i dla ciebie mamusiu, bo rok temu odwalilas kawał dobrej roboty 😁🍾

A teraz sobie tak myślę, że nikt nie złożył chyba życzeń urodzinowych Melanii albo ja coś pominęłam...
Spóźnione ale prosto z serca....
Wszystkiego Najlepszego dla Melanii❤️
Dużo,dużo zdrówka....🎂
🍰🍭

Ooo, to ja jestem taka gapa, ze tez zapomnialam 🙄
Melaniu, wszystkiego najlepszego z okazji twoich urodzinek, rośnij zdrowa! 🎂❤️🥳
No i tradycyjnie, gratulacje dla mamy @MamM 👏

A nocka to była masakra...pobudka co 2 minuty,zwymiotowała 3 razy jakimś dziwnym śluzem jakby spływającym katarem.
Później około 2 w nocy zasnęła na ciut dłużej ale kręciła się i popłakiwała non stop..od 6 spała u tatusia na rękach na fotelu.
Ale od rana temp maks 37,5 i humor nawet nawet jej dopisuje więc nie jest źle.
Jutro idę do lekarza bo do tej w przychodni na nfz nie chciałam a u innym terminów nie było więc idę prywatnie aby osłuchać ją bo ten kaszel ma taki od wczorajszego wieczora dość mocny.
Ale inhalować się daję więc chyba zaczyna czaić bazę , że jej to pomaga.
Ale ktoś na imprezie sprzedał nam 'wirusa' bo ja też jestem chora, ojciec mój,matka chrzestna, brat i coraz więcej tych osób się robi niestety....😔

Ojoj, zdrówka dla was 😘

Ja wolę jak Nastka coś pcha, najlepiej właśnie krzesełko z Ikei, bo tak ona z tym pchaczem pędzi, on jej ucieka, ona przybiera dziwną pozycję, i dosłownie ona pędzi z tym wszędzie. Podejrzewam ze jak zacznie chodzić to wszędzie będzie latać biegiem.
No u nas wszędzie w pokojach panele a w przedpokoju, kuchni i łazience kafle więc ona wszystko co będzie pchać to niestety ślizga się i za szybko to pędzi. Dlatego musimy przy niej być i ją asekurować.

No u nas wszędzie w pokojach panele a w przedpokoju, kuchni i łazience kafle więc ona wszystko co będzie pchać to niestety ślizga się i za szybko to pędzi. Dlatego musimy przy niej być i ją asekurować.
Ja żałuję że nie posłuchałam męża jak on chciał kupić pchacz z Lidla bo miał blokowanie kół.. miał chłop rację.

reklama
Dziewczyny dziewczynek, które lubią proste naturalne ubranka.
W Pepco są takie muślinowe bodziaki za 20zł.
Lubię taki wiejsko-sielski styl w ubiorze dzieci.
Bodziak jest fajny, prany i noszony już.
Aż jestem zaskoczona muślinem w Pepco.

Załączniki

• 20220303_105402.jpg
    20220303_105402.jpg
    670,1 KB · Wyświetleń: 86
Do góry