I ja dołączam do klubu "moje dziecko nigdy nie będzie spało ze mną w łóżku" Co prawda nie śpi ze mną całej nocy bo czasem biorę go tylko nad ranem ale bywa i tak że już od 2 w nocy śpimy razemJa też mówiłam wcześniej, że dziecko będzie spało w swoim łóżeczku Ehe, ani jednej nicy nie przespała w swoim łóżeczku, od początku ze mną No ale u mnie akurat była taka sytuacja, że po trudnym porodzie nie potrafiłam miesiąc usiąść i siedziałam tylko na jednym pośladku z noga na kanapie, inaczej ból jak diabli, więc u mnie karmienie na siedząco odpadało. I tak już zostało, że śpi ze mną
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
U nas też dziwnym trafem rano budzimy się razem bo w połowie nocy ląduje mała z namiMój też koło północy przenosi się do mnie. Ostatnio nawet nie je w nocy i tylko jedna pobudka .
Mary2094
Ja również dołączm do takiej grupy, ale cały czas się boje, dziś prawie całą kołdrę naciągnęłam jej na twarz przypadkiem, lecz obudziłam się szybko i jej odgarnęłam, uff..I ja dołączam do klubu "moje dziecko nigdy nie będzie spało ze mną w łóżku" Co prawda nie śpi ze mną całej nocy bo czasem biorę go tylko nad ranem ale bywa i tak że już od 2 w nocy śpimy razem
Ale milion razy w nocy się właśnie budzę przez to czy wszystko jest ok.
Niedługo mama
A ja właśnie jakoś pozbyłam sie już tego stresu, znaczy budzę się jak się poruszy albo jęczy ale już jakoś nie boję się w końcu to już nie noworodekJa również dołączm do takiej grupy, ale cały czas się boje, dziś prawie całą kołdrę naciągnęłam jej na twarz przypadkiem, lecz obudziłam się szybko i jej odgarnęłam, uff..
Canis lupus
Ja też się budzę i albo nakrywam, albo odkrywam. I niby zaczął przesypiać noce, a ja dalej jak zombieJa również dołączm do takiej grupy, ale cały czas się boje, dziś prawie całą kołdrę naciągnęłam jej na twarz przypadkiem, lecz obudziłam się szybko i jej odgarnęłam, uff..
Canis lupus
Raz wpuścisz i trudno się pozbyćI ja dołączam do klubu "moje dziecko nigdy nie będzie spało ze mną w łóżku" Co prawda nie śpi ze mną całej nocy bo czasem biorę go tylko nad ranem ale bywa i tak że już od 2 w nocy śpimy razem
No dokładnie Na początku jeszcze z tym walczyłam, teraz już dla własnej wygody go biorę .Raz wpuścisz i trudno się pozbyć
A ja już jakoś nie boję się o takie rzeczy. Jak był malutki to faktycznie milion razy się budziłam żeby sprawdzić czy wszystko ok. Nawet jak spał w łóżeczku to sprawdzałam. Teraz jak śpi w łóżku z nami to zmienia pozycję non stop. Jedyne co to muszę być czujna czy nie śpi przy naszych nogach. Bo ostatnio się obudziłam i miał głowę przy moich kolanach Więc na to uważam żeby nie zrobić mu krzywdyJa również dołączm do takiej grupy, ale cały czas się boje, dziś prawie całą kołdrę naciągnęłam jej na twarz przypadkiem, lecz obudziłam się szybko i jej odgarnęłam, uff..
Canis lupus
Ja mam w nocy chyba 16º i budziłam się żeby okrywać, ale ostatnio zauważyłam, że odkryty śpi lepiej to dałam sobie spokój. Ja za to śpię pod kołdrą i kocemA ja już jakoś nie boję się o takie rzeczy. Jak był malutki to faktycznie milion razy się budziłam żeby sprawdzić czy wszystko ok. Nawet jak spał w łóżeczku to sprawdzałam. Teraz jak śpi w łóżku z nami to zmienia pozycję non stop. Jedyne co to muszę być czujna czy nie śpi przy naszych nogach. Bo ostatnio się obudziłam i miał głowę przy moich kolanach Więc na to uważam żeby nie zrobić mu krzywdy
reklama
Niedługo mama
Mam dokładnie tak samoNo dokładnie Na początku jeszcze z tym walczyłam, teraz już dla własnej wygody go biorę .