reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mój synunio też od około północy z nami, zasypiam już tak mocno że zapominam odłożyć do łóżeczka 🙈 a przynajmniej jestem wyspana 🤭
U nas Antoni od urodzenia śpi w swoim łóżeczku. Starsze dzieci tak samo. Kiedyś próbowałam wziąć go do łóżka żeby nie wstawać tak często i karmić na leżąco, za nic w świecie nie potrafiłam, było mi tak niewygodnie że więcej nie próbowałam 😁
Jak mu nic nie Dołęga to częściej bywają nocki, że przesypia bez pobudki w nocy. A aktywny już jest od 6:30, rano wstaje z zegarkiem w ręku, nie zdażyło się żeby posłał dluzej🙈

Ja do dziś się w nocy budze aby się napić i szklanka musi być obok abym mogła coś łyknąć. I odkąd pamiętam tak mam 😀
Mojemu synowi na szczęście przeszło 😁 Ale coś w tym jest, też mam taką koleżankę, która zawsze musi mieć koło łóżka coś do picia, najczęściej herbatę i taka zimną popija w nocy jak się przebudzi 😆

Mojemu synowi na szczęście przeszło 😁 Ale coś w tym jest, też mam taką koleżankę, która zawsze musi mieć koło łóżka coś do picia, najczęściej herbatę i taka zimną popija w nocy jak się przebudzi 😆
No to to właśnie jestem ja 😂 Codziennie herbata na parapecie na noc i zimną popijam 😅 Ale dla mnie akurat zimna herbata to nic dziwnego, to jest norma w moim życiu. U mnie w domu od zawsze herbatę robiło się do dzbanka i często piliśmy zimna herbatę, teraz z N robimy herbatę do dwóch dzbanków i mamy na cały dzień i zimna pijemy 😁 Ja lubię zimną 😁

reklama
Do góry