Oj ta Firma Elefanten jest świetna. Starszemu, gdy tylko nauczył się chodzić, często kupowałam ich bucikiW smyku były też butki z Fisher-Price i podeszwę też mają miękką.
Jeśli kogoś stać, to w Deihmannie jest firma Elefanten, co prawda widziałam buty tylko typowo zimowe, ocieplane wewnątrz futerkiem lub polarem, ale już widzę, że robią bardzo fajne elastyczne podeszwy, tylko cena powala, bo 179zł za pare i nigdy nie robią promocji...Firma Fila też była według mnie jeszcze w miare z tymi podeszwami.
Ccc to strata czasu-butki sztywne jak wystrugane z drewna. Może dla większych dzieci byłoby tam coś dobrego, ale dla maluszków masakra.
Buty z H&M które akurat były na stanie też mnie nie urzekły. Slyszałam, że ludzie chwalą sobie je, więc może nie trafiłam akurat, albo mam wymagania jakieś od czapy, w końcu to pierwsze zakupy obuwnicze, więc mam niskie doświadczenie
reklama
M
Monini92
Gość
Jaką ma ładną fryzurkę i pięknie ząbki pokazujeNelusia pozdrawia po szczepieniu ( druga dawka Bexero) pełna energii
Najbardziej nie płakała po samym wkłuciu tylko jak ją pielęgniarka ważyła i mierzyła i jak doktor badał Waży sobie 10kg i mierzy 73 cm W ciągu 2,5 miesięcy przybrała 700 gram, a w ciągu 4,5 miesięcy 1360 g także, wychodzi około 650 gram na 2 miesiące. Teraz jak zaczęła już ruszać się to wolniej na wadze przybiera.
Zobacz załącznik 1369716Zobacz załącznik 1369717
M
Monini92
Gość
Ja idę dzisiaj rozmawiać z dyrekcją. Ja pracuję w przedszkolu i wstępnie miałam plany iść na zdrowotny albo jak nie dostanę to na wychowawczy bo nie mam z kim go zostawić, ale dowiedziałam się, że będą ograniczenia w przyjmowaniu dzieci do przedszkola, redukcja oddziałów bo musimy jako placówka opuścić dodatkowy budynek i trochę mam teraz dylemat, żebym po roku kolejnym miała do czego wracać i teraz głowa pełna myśli. Jest jeszcze opcja iść na pół etatu, tylko teraz się zastanawiam czy jest sens bawić się w to jak i tak idąc na pół etatu muszę kogoś szukać do niego albo gdzieś go dać. Kurde wkurzają mnie te ciągłe dylematy, decyzjeO kurczaczki, po roku uskutecznimy nocnik, teraz za dużo zmian, nie chce już Nastce dokładać, ale ciekawi mnie też czy załapie w formie zabawy jak robić na nocnik
Ps. Wczoraj jak pojechałam do miejsca pracy to podobnie, wszyscy z danej zmiany mnie wyściskali i tylko się cieszyli że wracam. Ponoć wszyscy się cieszą, bo już dostałam też telefon od drugiej zmiany.
M
Monini92
Gość
U nas od ponad tygodnia noce do bani. Pobudki co godzina, a od 1 w nocy do 3 tylko na rękach spał. Zastanawiałam się o co chodzi, myślałam, że może brzuszek, ale jak przypadkiem mu dzisiaj zajrzałam do buzi, doznałam szoku. Jedna dolna 3 już na wierzchu, a pozostałe napuchnięte i białe plamy widoczne, a ząbki wyczuwalne pod palcem.Anastazja już wykapana i właśnie zasnela, mieliśmy dziś z mężem hardcorowy dzień, spała mi na spacerze po 10 tylko tak z ok 30 minut i do teraz nie chciała zasnąć. Już w ostatniej godzinie płakała, marudziła, plus chyba zaczęło się ząbkowanie znów bo wszystko trafiało do buzi, i potoki śliny. Dostała ibum i zobaczymy, poprzednią nockę mieliśmy z ciągłą pobudką że nie wiele spałam, więc mam nadzieję że może tej nocy chociaż minimalnie będzie lepiej.
M
Monini92
Gość
Kochane dziewczyny!
Z całego serca przepraszam Was, że jest mnie tu mało. Brakuje mi Was, jesteście dla mnie naprawdę ważne i teraz do mnie dotarło, że muszę popracować nad organizacja czasu.
Patii przekazała mi pozdrowienia i aż zapłonęłam rumiencem ze wstydu... do tego :
"No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwała
Pozdrawiamy Majkę "
W Ramach updateu w oczywiście wstawiam zdjęcia Majci, która od dziś chodzi po 7 -8 kroczków sama
Postaram się częściej zaglądać, ostatnio zjadały mnie obowiazki, covid i studia
Uroczy chłopiec, widać po oczkach, że żartowniś Niedlugomama - mamy 49 tydzień!!!!!
Gratuluje wszystkim marcowym słodziakom!
Czy Wasze dziewczynki też są takimi strojnisiami? Moja zaklada sobie sama bluzę rozpinana i opaskę na głowę, uwielbia wieszać z mamą pranie i ogólnie szmatki lubi ☺
Jak tam przygotowania do rocku? Torty pozamawiane????
Jeszcze raz Was przepraszam i obiecuje poprawę!!!!
Ps.
Sesja za mną, niższej oceny niż 4. Nie mam
M
Monini92
Gość
Ach sama słodyczKochane dziewczyny!
Z całego serca przepraszam Was, że jest mnie tu mało. Brakuje mi Was, jesteście dla mnie naprawdę ważne i teraz do mnie dotarło, że muszę popracować nad organizacja czasu.
Patii przekazała mi pozdrowienia i aż zapłonęłam rumiencem ze wstydu... do tego :
"No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwała
Pozdrawiamy Majkę "
W Ramach updateu w oczywiście wstawiam zdjęcia Majci, która od dziś chodzi po 7 -8 kroczków sama
Postaram się częściej zaglądać, ostatnio zjadały mnie obowiazki, covid i studia
Uroczy chłopiec, widać po oczkach, że żartowniś Niedlugomama - mamy 49 tydzień!!!!!
Gratuluje wszystkim marcowym słodziakom!
Czy Wasze dziewczynki też są takimi strojnisiami? Moja zaklada sobie sama bluzę rozpinana i opaskę na głowę, uwielbia wieszać z mamą pranie i ogólnie szmatki lubi ☺
Jak tam przygotowania do rocku? Torty pozamawiane????
Jeszcze raz Was przepraszam i obiecuje poprawę!!!!
Ps.
Sesja za mną, niższej oceny niż 4. Nie mam
Gratuluję zdanej sesji
Mary2094
Fanka BB :)
Właśnie też przed chwilą zajrzałam do buzi i trochę pomogłam przebić się drugiej dolnej dwójce naciskając na dziąsło aby się przebiła. Czyli dobrze ze na noc dałam jej ibum, faktycznie ząb dawał jej czadu. Mam nadzieje ze dziś już jak się przebił ząbek to będzie nocka okU nas od ponad tygodnia noce do bani. Pobudki co godzina, a od 1 w nocy do 3 tylko na rękach spał. Zastanawiałam się o co chodzi, myślałam, że może brzuszek, ale jak przypadkiem mu dzisiaj zajrzałam do buzi, doznałam szoku. Jedna dolna 3 już na wierzchu, a pozostałe napuchnięte i białe plamy widoczne, a ząbki wyczuwalne pod palcem.
M
Monini92
Gość
Znam to, dokładnie jak opisujeszOby to była jednorazowa akcjabo bez drzemki to ciężko
Niestety ale mój syn usiłuje mnie ostatnio przekonać, żeby zrezygnować z drzemki no ręce mi opadają kiedyś bez problemu zasypiał przy mleku ok 11 a teraz wypije i ani myśli iść spać, nie wiem jak on to sobie wyobraża bo ja nie wtedy poluje na niego tak ok . 12 albo i później żeby go położyć i dzisiaj to się skończyło okropną awanturą zanim usnął.
Patii26
Dziewczyny, odnoście butów wysyłam Wam fajny filmik, który przyda się w wyborze dobrych bucików
Katarzyna Gabriela S na TikTok
#fizjoterapia #fizjoterapiadzieci #stopa #rozwojdziecka #buty #fyp #zdrowie
vm.tiktok.com
reklama
Mary2094
Oglądałam właśnie ten sam filmik i super babka tłumaczy.Dziewczyny, odnoście butów wysyłam Wam fajny filmik, który przyda się w wyborze dobrych bucików
Katarzyna Gabriela S na TikTok
#fizjoterapia #fizjoterapiadzieci #stopa #rozwojdziecka #buty #fyp #zdrowievm.tiktok.com