Mary2094
Fanka BB :)
Ale ziomek! Wszystkiego najlepszego!Mam już 11 miesięcy sam nie wiem kiedy to zleciało a matka to już w ogóle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ziomek! Wszystkiego najlepszego!Mam już 11 miesięcy sam nie wiem kiedy to zleciało a matka to już w ogóle
U nas też są, ale już mam to za przeproszeniem gdzieś. Nastce nie przeszkadza, tam czasem jej coś skrobnę, ale i tak to minieWłaśnie miałam pisać, że Nelce pojawiają się placki ciemieniuchy jeszcze.
W tym roku jeszcze nie rozliczałam pit-ów więc nie powiem jak wychodzi Ale na pewno będę rozliczać ulgę u tatusia.Dziewczyny jak to jest z ulgą na dziecko? Dzisiaj patrzyłam na pit i tam wychodzi 460 zł. Nie wiem dlaczego tak. Orientuje się któraś w księgowości?
No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwałaUff, udało mi się trafić na zdjęcia
Jejku, jaki on jest słodziak przeuroczy
Wszystkiego najlepszego Bastek!
Dzisiaj świętujesz razem z Majką od @Lipaaa
Ja tak samo robięU nas też są, ale już mam to za przeproszeniem gdzieś. Nastce nie przeszkadza, tam czasem jej coś skrobnę, ale i tak to minie
Przekażę pozdrowieniaW tym roku jeszcze nie rozliczałam pit-ów więc nie powiem jak wychodzi Ale na pewno będę rozliczać ulgę u tatusia.
Niestety nie jestem księgową
No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwała
Pozdrawiamy Majkę
Uroczy chłopiec, widać po oczkach, że żartowniś Niedlugomama - mamy 49 tydzień!!!!!Mam już 11 miesięcy sam nie wiem kiedy to zleciało a matka to już w ogóle
A nie powinno być około 824 zł? Ulga na dziexko jakos około 93 zł msc można odliczyć. Z tego co dobrze kojarzę.Dziewczyny jak to jest z ulgą na dziecko? Dzisiaj patrzyłam na pit i tam wychodzi 460 zł. Nie wiem dlaczego tak. Orientuje się któraś w księgowości?
No właśnie. W US oczywiście nie odbierają telefonuA nie powinno być około 824 zł? Ulga na dziexko jakos około 93 zł msc można odliczyć. Z tego co dobrze kojarzę.
A przez internet robilas pit? Ja w weekend się tym zajmę, zobaczę co mi tam wyjdzieNo właśnie. W US oczywiście nie odbierają telefonu