reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jak to jest z ulgą na dziecko? Dzisiaj patrzyłam na pit i tam wychodzi 460 zł. Nie wiem dlaczego tak. Orientuje się któraś w księgowości?
W tym roku jeszcze nie rozliczałam pit-ów 🤔więc nie powiem jak wychodzi Ale na pewno będę rozliczać ulgę u tatusia.
Niestety nie jestem księgową 😉
Uff, udało mi się trafić na zdjęcia 😁
Jejku, jaki on jest słodziak przeuroczy 😍
Wszystkiego najlepszego Bastek! 🥰
Dzisiaj świętujesz razem z Majką od @Lipaaa 😄
No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwała😪
Pozdrawiamy Majkę 😉

Anastazja już wykapana i właśnie zasnela, mieliśmy dziś z mężem hardcorowy dzień, spała mi na spacerze po 10 tylko tak z ok 30 minut i do teraz nie chciała zasnąć. Już w ostatniej godzinie płakała, marudziła, plus chyba zaczęło się ząbkowanie znów bo wszystko trafiało do buzi, i potoki śliny. Dostała ibum i zobaczymy, poprzednią nockę mieliśmy z ciągłą pobudką że nie wiele spałam, więc mam nadzieję że może tej nocy chociaż minimalnie będzie lepiej.

Kochane dziewczyny!
Z całego serca przepraszam Was, że jest mnie tu mało. Brakuje mi Was, jesteście dla mnie naprawdę ważne i teraz do mnie dotarło, że muszę popracować nad organizacja czasu.
Patii przekazała mi pozdrowienia i aż zapłonęłam rumiencem ze wstydu... do tego :
"No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwała😪
Pozdrawiamy Majkę 😉 "

W Ramach updateu w oczywiście wstawiam zdjęcia Majci, która od dziś chodzi po 7 -8 kroczków sama 🤗🤗🤗

Postaram się częściej zaglądać, ostatnio zjadały mnie obowiazki, covid i studia 🤯

Mam już 11 miesięcy sam nie wiem kiedy to zleciało a matka to już w ogóle 🙈😅😉
Uroczy chłopiec, widać po oczkach, że żartowniś 🥰🥰🥰 Niedlugomama - mamy 49 tydzień!!!!!

Gratuluje wszystkim marcowym słodziakom!

Czy Wasze dziewczynki też są takimi strojnisiami? Moja zaklada sobie sama bluzę rozpinana i opaskę na głowę, uwielbia wieszać z mamą pranie 🤪 i ogólnie szmatki lubi ☺

Jak tam przygotowania do rocku? Torty pozamawiane????

Jeszcze raz Was przepraszam i obiecuje poprawę!!!!

Ps.
Sesja za mną, niższej oceny niż 4. Nie mam 😝😝😝

Załączniki

• Screenshot_20220216-143027_inCollage.jpg
    Screenshot_20220216-143027_inCollage.jpg
    99,4 KB · Wyświetleń: 69
  • Screenshot_20220214-135304_inCollage.jpg
    Screenshot_20220214-135304_inCollage.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 2022-02-16-12-37-49..jpg
    2022-02-16-12-37-49..jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 73