reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jak to jest z ulgą na dziecko? Dzisiaj patrzyłam na pit i tam wychodzi 460 zł. Nie wiem dlaczego tak. Orientuje się któraś w księgowości?
W tym roku jeszcze nie rozliczałam pit-ów 🤔więc nie powiem jak wychodzi Ale na pewno będę rozliczać ulgę u tatusia.
Niestety nie jestem księgową 😉
Uff, udało mi się trafić na zdjęcia 😁
Jejku, jaki on jest słodziak przeuroczy 😍
Wszystkiego najlepszego Bastek! 🥰
Dzisiaj świętujesz razem z Majką od @Lipaaa 😄
No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwała😪
Pozdrawiamy Majkę 😉

Anastazja już wykapana i właśnie zasnela, mieliśmy dziś z mężem hardcorowy dzień, spała mi na spacerze po 10 tylko tak z ok 30 minut i do teraz nie chciała zasnąć. Już w ostatniej godzinie płakała, marudziła, plus chyba zaczęło się ząbkowanie znów bo wszystko trafiało do buzi, i potoki śliny. Dostała ibum i zobaczymy, poprzednią nockę mieliśmy z ciągłą pobudką że nie wiele spałam, więc mam nadzieję że może tej nocy chociaż minimalnie będzie lepiej.

Kochane dziewczyny!
Z całego serca przepraszam Was, że jest mnie tu mało. Brakuje mi Was, jesteście dla mnie naprawdę ważne i teraz do mnie dotarło, że muszę popracować nad organizacja czasu.
Patii przekazała mi pozdrowienia i aż zapłonęłam rumiencem ze wstydu... do tego :
"No właśnie kiedyś to Lipaaa się zawsze w mini urodzinki odezwała😪
Pozdrawiamy Majkę 😉 "

W Ramach updateu w oczywiście wstawiam zdjęcia Majci, która od dziś chodzi po 7 -8 kroczków sama 🤗🤗🤗

Postaram się częściej zaglądać, ostatnio zjadały mnie obowiazki, covid i studia 🤯

Mam już 11 miesięcy sam nie wiem kiedy to zleciało a matka to już w ogóle 🙈😅😉
Uroczy chłopiec, widać po oczkach, że żartowniś 🥰🥰🥰 Niedlugomama - mamy 49 tydzień!!!!!

Gratuluje wszystkim marcowym słodziakom!

Czy Wasze dziewczynki też są takimi strojnisiami? Moja zaklada sobie sama bluzę rozpinana i opaskę na głowę, uwielbia wieszać z mamą pranie 🤪 i ogólnie szmatki lubi ☺

Jak tam przygotowania do rocku? Torty pozamawiane????

Jeszcze raz Was przepraszam i obiecuje poprawę!!!!

Ps.
Sesja za mną, niższej oceny niż 4. Nie mam 😝😝😝

Załączniki

• Screenshot_20220216-143027_inCollage.jpg
    Screenshot_20220216-143027_inCollage.jpg
    99,4 KB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_20220214-135304_inCollage.jpg
    Screenshot_20220214-135304_inCollage.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 79
  • 2022-02-16-12-37-49..jpg
    2022-02-16-12-37-49..jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 76