Bo może on ma po prostu inną wizję na organizację szafy? U nas to nie był mój pomysł tylko Jaśka. Oni po prostu sami wiedzą co gdzie ma być i nikt im nie będzie życia układałO jak miło że są dzieci dla których schowane zabawki są atrakcją u nas niestety nie a tez wpadłam na ten pomysł to wyrzucał wszystko z szafy a ta zabawka siedziała tam najdłużej jak za karę
reklama
Figola3
Fanka BB :)
o to super mówiłam, że może tak się uda dostać poza terminem niektórzy rezygnują w trakcie roku i żłobki mają wolne miejscaJa się martwiłam o żłobek, w momencie gdy dziś byłam u lekarza mąż pojechał z dyrektorką żłobka pogadać, nakreślił jej jaka sytuacja jest, i że bardzo nam zależy. Od marca Nastka idzie do żłobka.
Mary2094
A ja właśnie siedzę w medycynie pracyale nie chce mi się dzisiaj pracować... mam home office cały tydzień znowu, tak ładnie słoneczko świeci aż szkoda mi całego dnia
Patii26
Nelusia pozdrawia po szczepieniu ( druga dawka Bexero) pełna energii
Najbardziej nie płakała po samym wkłuciu tylko jak ją pielęgniarka ważyła i mierzyła i jak doktor badał Waży sobie 10kg i mierzy 73 cm W ciągu 2,5 miesięcy przybrała 700 gram, a w ciągu 4,5 miesięcy 1360 g także, wychodzi około 650 gram na 2 miesiące. Teraz jak zaczęła już ruszać się to wolniej na wadze przybiera.
Najbardziej nie płakała po samym wkłuciu tylko jak ją pielęgniarka ważyła i mierzyła i jak doktor badał Waży sobie 10kg i mierzy 73 cm W ciągu 2,5 miesięcy przybrała 700 gram, a w ciągu 4,5 miesięcy 1360 g także, wychodzi około 650 gram na 2 miesiące. Teraz jak zaczęła już ruszać się to wolniej na wadze przybiera.
Mary2094
Ale cudna palemka ❤❤❤Nelusia pozdrawia po szczepieniu ( druga dawka Bexero) pełna energii
Zobacz załącznik 1369716Zobacz załącznik 1369717
Patii26
Dziewczyny, co podajecie dzieciaczkom jak są chore i mają gorączkę albo po prostu po szczepieniu jak są płaczliwe i widać, że źle się czują? Ja zawsze dawałam pedicetamol, ale Neli od początku nie smakował i miała odruch wymiotny po nim ( nie dziwię się jest okropny i gorzki). Dzisiaj niestety też wieczorem już zaczęła się źle czuć, była marudna i płaczliwa, więc podałam jej pedicetamol, nie smakował jej, ale dalej jej podawałam, żeby wypiła do końca. Niestety zwymiotowała po nim od razu chhba cała zawartość żołądka biedna zaczęła jeszcze mocniej płakać, umylam ją przebrałam i ciągle płakała mi na rękach i tak mocno się tuliła, żebym tylko jej nie puściła no więc podałam jej na noc czopek ( one zawsze najlepiej działają) Paracetamol. Piszę w ulotce, że podawać 2 czopki 3-4 razy na dobre ale ja jej podałam jeden czopek bo gorączki nie ma.
Jakie leki doustne Podajecie?
Mary2094
Kup ibuprom dla dzieci. Podaje go Anastazji w nagłych wypadkach i pielęgniarka po szczepieniu właśnie mi go poleciła. Po pedicetamolu też mi wymiotowała. Przez przypadek trochę spróbowałam go, nie ma co się dziwić naszym dzieciom, mi samej było nie dobrze bo jest to specyficzne w smakuDziewczyny, co podajecie dzieciaczkom jak są chore i mają gorączkę albo po prostu po szczepieniu jak są płaczliwe i widać, że źle się czują? Ja zawsze dawałam pedicetamol, ale Neli od początku nie smakował i miała odruch wymiotny po nim ( nie dziwię się jest okropny i gorzki). Dzisiaj niestety też wieczorem już zaczęła się źle czuć, była marudna i płaczliwa, więc podałam jej pedicetamol, nie smakował jej, ale dalej jej podawałam, żeby wypiła do końca. Niestety zwymiotowała po nim od razu chhba cała zawartość żołądka biedna zaczęła jeszcze mocniej płakać, umylam ją przebrałam i ciągle płakała mi na rękach i tak mocno się tuliła, żebym tylko jej nie puściła no więc podałam jej na noc czopek ( one zawsze najlepiej działają) Paracetamol. Piszę w ulotce, że podawać 2 czopki 3-4 razy na dobre ale ja jej podałam jeden czopek bo gorączki nie ma.
Ja podaje nurofen. Dużo lepszy w smakuDziewczyny, co podajecie dzieciaczkom jak są chore i mają gorączkę albo po prostu po szczepieniu jak są płaczliwe i widać, że źle się czują? Ja zawsze dawałam pedicetamol, ale Neli od początku nie smakował i miała odruch wymiotny po nim ( nie dziwię się jest okropny i gorzki). Dzisiaj niestety też wieczorem już zaczęła się źle czuć, była marudna i płaczliwa, więc podałam jej pedicetamol, nie smakował jej, ale dalej jej podawałam, żeby wypiła do końca. Niestety zwymiotowała po nim od razu chhba cała zawartość żołądka biedna zaczęła jeszcze mocniej płakać, umylam ją przebrałam i ciągle płakała mi na rękach i tak mocno się tuliła, żebym tylko jej nie puściła no więc podałam jej na noc czopek ( one zawsze najlepiej działają) Paracetamol. Piszę w ulotce, że podawać 2 czopki 3-4 razy na dobre ale ja jej podałam jeden czopek bo gorączki nie ma.
reklama
Patii26
Dzięki dziewczyny. Kupię najpierw ten ibuprom a jak tego nie będzie chciała to nurofen, żeby miała coś też doustnego na zmianę z czopkami w razie gdyby kiedyś dopadła ją choroba ( odpukać na razie od narodzin nie była ani razu chora, oprócz gorączek po szczepieniu i raz miała katar kilkudniowy gdzie wjechała inhalacja).Kup ibuprom dla dzieci. Podaje go Anastazji w nagłych wypadkach i pielęgniarka po szczepieniu właśnie mi go poleciła. Po pedicetamolu też mi wymiotowała. Przez przypadek trochę spróbowałam go, nie ma co się dziwić naszym dzieciom, mi samej było nie dobrze bo jest to specyficzne w smaku