M
Monini92
Gość
Dziewczyny mam pytanie czym (jakimi zabawkami) obecnie najchętniej bawią się wasze dzieci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój np uwielbia bawić się swoją zużytą obsikaną pieluszką. Suwa ją sobie po podłodze i za nią podąża A poza tym wciąż na topie są książeczki z okienkami, przytulanie pluszaków, zabawa w akuku a resztą bawi się tylko chwilęDziewczyny mam pytanie czym (jakimi zabawkami) obecnie najchętniej bawią się wasze dzieci?
U mnie zabawki mogą nie istnieć. Odkurzacz, szafki i to czego nie wolno.Dziewczyny mam pytanie czym (jakimi zabawkami) obecnie najchętniej bawią się wasze dzieci?
Odkurzacz to u nas też ulubieniec, matka odkurza a on zmniejsza moc albo wyłącza pozatym trochę bawi się przy stoliku interaktywnym. Trochę z garnuszkiem ale to bardziej ja inicjuję tą zabawę, lubi też jak mu się bąka nakręca.U mnie zabawki mogą nie istnieć. Odkurzacz, szafki i to czego nie wolno.
Książeczki, rzeczami których nie powinna Nastka tykać - czyli wyrzucanie kosmetyków moich do malowania się, uciekanie z pilotami, no i linkimalsy teraz pasują, początkowo nie była zainteresowana a teraz tańczy do muzyki.Dziewczyny mam pytanie czym (jakimi zabawkami) obecnie najchętniej bawią się wasze dzieci?
Z zabawek to bardzo lubi krzesełko i stoliczek z fisher price, często sobie do nich podchodzi i włącza muzyczkę i klika różne rzeczy Książeczki lubi oglądać, ale szybko się nudzi. Jak z nią siedzę na macie to generalnie różne inne zabawki jej pokazuje, ale to raz się zabawi a raz oleje i pójdzie stanąć przy stoliku czy meblach, otwierać szuflady ( teraz już mamy zabezpieczenia, więc nie otworzy ). Jak pranie wywieszam to 3 razy dłużej, bo ja wieszam, a Nela ściąga i tak w kółko Lubi tańczyć do różnych melodii i ulubiona zabawa to gonienie za kotemDziewczyny mam pytanie czym (jakimi zabawkami) obecnie najchętniej bawią się wasze dzieci?
Książeczki przegląda namiętnie, nadal lubi kulodrom, a od przedwczoraj pokochał garnek i pokrywkę z kuchniDziewczyny mam pytanie czym (jakimi zabawkami) obecnie najchętniej bawią się wasze dzieci?
Ja nie wiem, żadna taka zabawka mi się nie kojarzy.A powiedzcie mi, czy istnieje jakaś zabawka, na którą moglabym zgrać piosenki i żeby maluch mógł je sobie kolejno odtwarzać po naciśnięciu jakiegoś przycisku? Mamy Łosia z Linkimals i kiedy Tomek ma ochote na muzykę to molestuje go raz po raz wlączając.