Oj jak ja nie lubię jak Jasiek się wybija do stania bez trzymanki. Nigdy nie wiadomo czy wyląduje na twarzy czy tyłkuParę razy udało mu się wstać ale więcej jest tych nieudanych prób Przynajmniej chodzenie już mu coraz lepiej idzie. Coraz dłuższe dystanse mu się udaje zrobićNo to ekstra zaraz będzie śmigać śmielej.
Anastazja od wczoraj się puszcza mebli i sobie stoi, i próbuje się sama wybijac z nóg do stania. Zobaczymy co będzie dalej
reklama
Patii26
Fanka BB :)
To Nelka już id dwóch tygodni puszcza się mebli i sobie próbuję stać, od tygodnia to już bardzo często to robi i dłużej umie ustać, a od kilku dni to naprawdę potrafi z 10 sekund tak stać bez trzymanki jak ja sadzam na to krzesełko z fisher price to sięga stopami do podłogi i ona z tego krzesełka potrafi sama wstać tylko na nogach, bez trzymania sięNo to ekstra zaraz będzie śmigać śmielej.
Anastazja od wczoraj się puszcza mebli i sobie stoi, i próbuje się sama wybijac z nóg do stania. Zobaczymy co będzie dalej
Ostatnia edycja:
Wow, dzielna Nelcia. Ale próbuje sra?To Nelka już id dwóch tygodni puszcza się mebli i sobie próbuję sra, a id tygodnia to już bardzo często to robi i dłużej umie ustać, a od kilku dni to naprawdę potrafi z 10 sekund tak stać bez trzymanki jak ja sadzam na to krzesełko z fisher price to sięga nimi do podłogi i ona z tego krzesełka potrafi sama wstać tylko na nogach, bez trzymania się
A nie dziwi się ze stoi sama? Bo Jasiek jak stoi sam na środku pokoju i majstruje dwoma łapkami przy czymś to jak się zorientuje że niczego się nie trzyma to robi wielce zdziwioną minę Później jest spojrzenie na mnie, uśmiech i szybki siadTo Nelka już id dwóch tygodni puszcza się mebli i sobie próbuję sra, a id tygodnia to już bardzo często to robi i dłużej umie ustać, a od kilku dni to naprawdę potrafi z 10 sekund tak stać bez trzymanki jak ja sadzam na to krzesełko z fisher price to sięga nimi do podłogi i ona z tego krzesełka potrafi sama wstać tylko na nogach, bez trzymania się
Patii26
Próbuję stać poprawiłam już hahahahWow, dzielna Nelcia. Ale próbuje sra?
Mary2094
To młoda podobnie robi. Ale tak ostrożna jest ze wszystkim i tak ostrożnie też się puszcza. Chyba nie jest pewna jeszcze tego wszystkiego.A nie dziwi się ze stoi sama? Bo Jasiek jak stoi sam na środku pokoju i majstruje dwoma łapkami przy czymś to jak się zorientuje że niczego się nie trzyma to robi wielce zdziwioną minę Później jest spojrzenie na mnie, uśmiech i szybki siad
Ps. Zrobiliśmy test z mlekiem krowim 1,5%. Wypiła trochę, chyba jej smakowało. Zobaczymy jak po nim brzuszek będzie.
Ale i tak trochę wypił a zaraz chciała cycusia
Patii26
Nie nie, ona specjalnie się np opiera o mnie, wstaje i puszcza i tak stoi i się uśmiecha jakby była dumna z siebie, a potem jak traci równowagę to bam na dupkeA nie dziwi się ze stoi sama? Bo Jasiek jak stoi sam na środku pokoju i majstruje dwoma łapkami przy czymś to jak się zorientuje że niczego się nie trzyma to robi wielce zdziwioną minę Później jest spojrzenie na mnie, uśmiech i szybki siad
Ja Jaśkowi dałam spróbować inki zalanej pół na pół mlekiem. Od tamtej pory codziennie rano robię dwie kawki Jemu bardzo zasmakowała, dla mnie bez cukru nie do przełknięciaTo młoda podobnie robi. Ale tak ostrożna jest ze wszystkim i tak ostrożnie też się puszcza. Chyba nie jest pewna jeszcze tego wszystkiego.
Ps. Zrobiliśmy test z mlekiem krowim 1,5%. Wypiła trochę, chyba jej smakowało. Zobaczymy jak po nim brzuszek będzie.
Ale i tak trochę wypił a zaraz chciała cycusia
Dziewczyny mam pytanie takie trochę z innej beczki. Czy wasze dzieci wskazują już palcem np. jakieś przedmioty czy obrazki w książeczce? Mój tego jeszcze nie robi. Ogólnie oglądałam dziś program gdzie był chłopak z autyzmem już dorosły i zaczęłam trochę czytać na ten temat i oczywiście zaczynam świrować. Mój mały żadnych oznak nie ma, ale to wskazywanie palcem mnie zastanawia
reklama
Niedługo mama
Mój też jeszcze niczego nie pokazuje ale z tego co czytałem to jeszcze ma czasDziewczyny mam pytanie takie trochę z innej beczki. Czy wasze dzieci wskazują już palcem np. jakieś przedmioty czy obrazki w książeczce? Mój tego jeszcze nie robi. Ogólnie oglądałam dziś program gdzie był chłopak z autyzmem już dorosły i zaczęłam trochę czytać na ten temat i oczywiście zaczynam świrować. Mój mały żadnych oznak nie ma, ale to wskazywanie palcem mnie zastanawia