reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mamy zaplanowaną imprezę na godz 16, w piątek bo tylko taka była możliwość rezerwacji sali
Właśnie 16 to mi chyba trochę za późno bo nie chce tam siedzieć do nocy 🙈ja tak myślę o 14 nastej.
Z dziewczyną na motorze 😂Zobacz załącznik 1368698

Zdrówka dla was!

My robimy w niedzielę. Dzisiaj bylam zarezerwować mszę, bedzie w niedzielę palmowa o 13, potem restauracja.
Natomiast chrzest robiliśmy w sobotę i bardzo to sobie chwalę, teraz tez chcialam ale tesciowej pasuje bardziej niedziela, ona pracuje w szpitalu wiec musze sie dostosować do jej dyżurów 😉
O Twój maluszek z kwietnia to fajnie pasuje w Wielkanoc 😉

Z dziewczyną na motorze 😂Zobacz załącznik 1368698

Zdrówka dla was!

My robimy w niedzielę. Dzisiaj bylam zarezerwować mszę, bedzie w niedzielę palmowa o 13, potem restauracja.
Natomiast chrzest robiliśmy w sobotę i bardzo to sobie chwalę, teraz tez chcialam ale tesciowej pasuje bardziej niedziela, ona pracuje w szpitalu wiec musze sie dostosować do jej dyżurów 😉
O dzięki, zapisałam zdj, więc jak będę widziała to kupię 😁

Właśnie 16 to mi chyba trochę za późno bo nie chce tam siedzieć do nocy 🙈ja tak myślę o 14 nastej.

O Twój maluszek z kwietnia to fajnie pasuje w Wielkanoc 😉
No ja niestety nie miałam innej możliwości 😊 jak masz możliwość to zrób wcześniej. Ja będę musiała w tym dniu Nastke przeciągać.

Ale się tu nieco cicho zrobiło 😞 gdy odeszła @Vaness ( która dużo pisała), @karoo-kp tez ma mało czasu, @Lipaaa to już wgl nie ma czasu, bo pracuje, studiuje, dodatkowo ostatnio covid w domu mieli, ale z nią pisze prywatnie, więc mamy kontakt. @Natulia tez zniknęła na długo. Ehh, mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie z czasem 😞

Ale się tu nieco cicho zrobiło 😞 gdy odeszła @Vaness ( która dużo pisała), @karoo-kp tez ma mało czasu, @Lipaaa to już wgl nie ma czasu, bo pracuje, studiuje, dodatkowo ostatnio covid w domu mieli, ale z nią pisze prywatnie, więc mamy kontakt. @Natulia tez zniknęła na długo. Ehh, mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie z czasem 😞
A nasza przodowniczka Majka już chodzi?😉

Nie no mam nadzieje ze sie nam forum jednak nie rozpadnie, ja zawsze jak mam chwile to tu wchodzę aby odpisać. 😊 jak będę w pracy to pewnie też wam zdołam odpisać będąc na przerwie chociaż

reklama
Do góry