reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mamy zaplanowaną imprezę na godz 16, w piątek bo tylko taka była możliwość rezerwacji sali
Właśnie 16 to mi chyba trochę za późno bo nie chce tam siedzieć do nocy 🙈ja tak myślę o 14 nastej.
Z dziewczyną na motorze 😂Zobacz załącznik 1368698

Zdrówka dla was!

My robimy w niedzielę. Dzisiaj bylam zarezerwować mszę, bedzie w niedzielę palmowa o 13, potem restauracja.
Natomiast chrzest robiliśmy w sobotę i bardzo to sobie chwalę, teraz tez chcialam ale tesciowej pasuje bardziej niedziela, ona pracuje w szpitalu wiec musze sie dostosować do jej dyżurów 😉
O Twój maluszek z kwietnia to fajnie pasuje w Wielkanoc 😉

Z dziewczyną na motorze 😂Zobacz załącznik 1368698

Zdrówka dla was!

My robimy w niedzielę. Dzisiaj bylam zarezerwować mszę, bedzie w niedzielę palmowa o 13, potem restauracja.
Natomiast chrzest robiliśmy w sobotę i bardzo to sobie chwalę, teraz tez chcialam ale tesciowej pasuje bardziej niedziela, ona pracuje w szpitalu wiec musze sie dostosować do jej dyżurów 😉
O dzięki, zapisałam zdj, więc jak będę widziała to kupię 😁

Właśnie 16 to mi chyba trochę za późno bo nie chce tam siedzieć do nocy 🙈ja tak myślę o 14 nastej.

O Twój maluszek z kwietnia to fajnie pasuje w Wielkanoc 😉
No ja niestety nie miałam innej możliwości 😊 jak masz możliwość to zrób wcześniej. Ja będę musiała w tym dniu Nastke przeciągać.

Ale się tu nieco cicho zrobiło 😞 gdy odeszła @Vaness ( która dużo pisała), @karoo-kp tez ma mało czasu, @Lipaaa to już wgl nie ma czasu, bo pracuje, studiuje, dodatkowo ostatnio covid w domu mieli, ale z nią pisze prywatnie, więc mamy kontakt. @Natulia tez zniknęła na długo. Ehh, mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie z czasem 😞

Ale się tu nieco cicho zrobiło 😞 gdy odeszła @Vaness ( która dużo pisała), @karoo-kp tez ma mało czasu, @Lipaaa to już wgl nie ma czasu, bo pracuje, studiuje, dodatkowo ostatnio covid w domu mieli, ale z nią pisze prywatnie, więc mamy kontakt. @Natulia tez zniknęła na długo. Ehh, mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie z czasem 😞
A nasza przodowniczka Majka już chodzi?😉

Nie no mam nadzieje ze sie nam forum jednak nie rozpadnie, ja zawsze jak mam chwile to tu wchodzę aby odpisać. 😊 jak będę w pracy to pewnie też wam zdołam odpisać będąc na przerwie chociaż

reklama
Do góry