Patii26
Fanka BB :)
Ale Wam zazdroszczę Jak ja bym się napiła białego wina Na razie jedynie pozostaje mi piwo 0%To na zdrowie Ja sączę czerwone winko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Wam zazdroszczę Jak ja bym się napiła białego wina Na razie jedynie pozostaje mi piwo 0%To na zdrowie Ja sączę czerwone winko
Z ciekawości sprawdziłam sobie jedna i drugą. Bez kitu ta Klaudia Kołodziejczyk mistrzostwo, mega naturalne brwi, o takie by mi chodziło.Właśnie zobaczyłam i już mogę powiedzieć, że brwi permanentne mi się nie podobają. Wyglądają jakby były kredką namalowane pod włoskami.
Mi się podobają od Klaudii Kołodziejczyk, też na FB sobie zobacz.
Dokładnie, ona robi tak fajnie naturalnie. O takie mi właśnie chodzi, żeby wyglądały jak moje.Z ciekawości sprawdziłam sobie jedna i drugą. Bez kitu ta Klaudia Kołodziejczyk mistrzostwo, mega naturalne brwi, o takie by mi chodziło.
Chyba po 12. Zależy jak się zbierzemy. Mój mąż twierdzi, że z samego rana wyjeżdżamy, ale to on tak twierdzi . Bez spiny, jak będziesz w domu to daj znać na poczcie.A w jakich godzinach? Bo z rana nas nie będzie bo jedziemy u teściów robić sobie miejsce do przeprowadzki
Ot i kolejny minus kpAle Wam zazdroszczę Jak ja bym się napiła białego wina Na razie jedynie pozostaje mi piwo 0%
Ok nie ma problemu, dam znaćChyba po 12. Zależy jak się zbierzemy. Mój mąż twierdzi, że z samego rana wyjeżdżamy, ale to on tak twierdzi . Bez spiny, jak będziesz w domu to daj znać na poczcie.
No u mnie jeszcze 3-4 pobudki są w nocy na karmienie bo odrabia sobie tym dzień.
Ale Wam zazdroszczę Jak ja bym się napiła białego wina Na razie jedynie pozostaje mi piwo 0%
Tak? A jakie? Bo ja nie lubię win musujących i wytrawnych. Lubię słodkie i ewentualnie półsłodkie Nie lubię np Cin Cin free, wino musujące. Ale normalne wino Cin Cin Bianco albo Lemon bardzo lubię, rozcieńczone z wodą, bo są słodkie.U mnie 2 pobudki u starszej na przytulenie przez mamę i 8-10 Bartka
Ja pije wino 0.0%, w Rossmannie kupisz
A to trzeba koniecznie tak rezygnowac z tej butli przed snem w okolicach roczku? Po roku dziecko powinno 2xdziennie jeszcze mleko nie-krowie pic, czyli np. sniadanie z mlekiem i na dobranoc butla?Ja powoli też chcę odchodzić z butli przed snem ale to myślę, że jeszcze ze 2 tyg jak nic zejdzie
Już nawet się zastanawiałam co podać aby było treściwe a nie obciążało malego brzuszkaNa razie mam w planie w końcu podać jajecznicę (ale nie na kolację) bo cały czas boję się tego białka...a jak już pójdzie z jajkiem to pole do popisów w kuchni mi się zwiększy
Nie trzeba. Ale jak kaszka jest na mleku to przecież na to samo wychodzi, tylko kolacja wtedy bardziej treściwa jest Mi bardziej chodzi o to aby jakoś po roczku od butli odzwyczajać a mleko w formie do popicia podawać np w b.boxie na początek a później normalny kubeczek ale to na spokojnie, zależy od dzieckaA to trzeba koniecznie tak rezygnowac z tej butli przed snem w okolicach roczku? Po roku dziecko powinno 2xdziennie jeszcze mleko nie-krowie pic, czyli np. sniadanie z mlekiem i na dobranoc butla?