reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Właśnie zobaczyłam i już mogę powiedzieć, że brwi permanentne mi się nie podobają. Wyglądają jakby były kredką namalowane pod włoskami.
Mi się podobają od Klaudii Kołodziejczyk, też na FB sobie zobacz.
Z ciekawości sprawdziłam sobie jedna i drugą. Bez kitu ta Klaudia Kołodziejczyk mistrzostwo, mega naturalne brwi, o takie by mi chodziło.

U mnie 2 pobudki u starszej na przytulenie przez mamę i 8-10 Bartka 🙄🙄🙄

Ja pije wino 0.0%, w Rossmannie kupisz 😁
Tak? A jakie? Bo ja nie lubię win musujących i wytrawnych. Lubię słodkie i ewentualnie półsłodkie 😁 Nie lubię np Cin Cin free, wino musujące. Ale normalne wino Cin Cin Bianco albo Lemon bardzo lubię, rozcieńczone z wodą, bo są słodkie.
Ale napiła bym się wina z Lidla Zibbibo albo Velada 🤩

Ja powoli też chcę odchodzić z butli przed snem ale to myślę, że jeszcze ze 2 tyg jak nic zejdzie:)
Już nawet się zastanawiałam co podać aby było treściwe a nie obciążało malego brzuszka🤔Na razie mam w planie w końcu podać jajecznicę (ale nie na kolację) bo cały czas boję się tego białka...a jak już pójdzie z jajkiem to pole do popisów w kuchni mi się zwiększy:)
A to trzeba koniecznie tak rezygnowac z tej butli przed snem w okolicach roczku? Po roku dziecko powinno 2xdziennie jeszcze mleko nie-krowie pic, czyli np. sniadanie z mlekiem i na dobranoc butla?

reklama
A to trzeba koniecznie tak rezygnowac z tej butli przed snem w okolicach roczku? Po roku dziecko powinno 2xdziennie jeszcze mleko nie-krowie pic, czyli np. sniadanie z mlekiem i na dobranoc butla?
Nie trzeba. Ale jak kaszka jest na mleku to przecież na to samo wychodzi, tylko kolacja wtedy bardziej treściwa jest🙂 Mi bardziej chodzi o to aby jakoś po roczku od butli odzwyczajać a mleko w formie do popicia podawać np w b.boxie na początek a później normalny kubeczek ale to na spokojnie, zależy od dziecka 😁

Do góry