reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

No to super, że Wam się udaje z tym stopniowym odstawianiem. Tak jak wcześniej pisałam u nas też cyc na noc i nad ranem był. Ale przez ostatni tydzień doszło jeszcze jedno karmienie w nocy bo idą zęby i nie jestem w stanie go w nocy wyciszyć jak się obudzi. Jeden już wyszedł, drugi na horyzoncie. Mam nadzieję że jak wyjdzie to wrócimy do dwóch karmień
No u mnie jeszcze 3-4 pobudki są w nocy na karmienie bo odrabia sobie tym dzień.

reklama
Ja powoli też chcę odchodzić z butli przed snem ale to myślę, że jeszcze ze 2 tyg jak nic zejdzie:)
Już nawet się zastanawiałam co podać aby było treściwe a nie obciążało malego brzuszka🤔Na razie mam w planie w końcu podać jajecznicę (ale nie na kolację) bo cały czas boję się tego białka...a jak już pójdzie z jajkiem to pole do popisów w kuchni mi się zwiększy:)
No ja myślę, że ten brak butli przeszedł tylko że względu na mega senność. Ale powolutku może się przyzwyczai do kaszki na kolację 🙂 No próbuj pomału z tym jajem, dzieci przeważnie lubią jajecznicę, mój wprost przepada.

reklama
Do góry