reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
To chyba tylko mój lubi popierdzielone utwory 😬 jada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.
Mój tą kurę kocha od urodzenia. Nawet najgorszy płacz zamienia w uśmiech. To ma ponad 100 mln wyświetleń, z czego my chyba z milion. Nigdy mu się nie znudzi.

Patii, i znów mam to samo, matka jeździ z wózkiem i śpiewa, za dziwaka już mnie mają 🙃
..ale u mnie to dlatego, że muszę odwracać uwagę Melanii od tego, że siedzi w wózku.
Jak Jasiek był malutki to uwielbiał jak śpiewałam mu "czarny baranie" 😀 Mąż się śmiał, że co to za piosenka..po nocach już mu się śniła 😂 Ale jak mały zaczynał płakać to M odrazu mówił że mam mu zaśpiewać czarnego barana bo wtedy się uspokajał 😁

Też się spotkałam z takim ciśnieniem, że na roczek dziecko już powinno chodzić. Jasiek nie chodzi z pchaczem i to jest już dziwne podobno 😀 jak mówię że on ma 10 mies.i ma jeszcze dużo czasu to wysypuje się milion rad jak to przyspieszyć. Tylko po co? A najlepszy jest ręcznik pod pachami i żeby tak go prowadzac..🤦‍♀️ Mi osobiście to gadanie zwisa tylko szkoda mi dzieci, których rodzice korzystają z takich metod
Nie słyszałam jeszcze o metodzie z ręcznikiem, powariowali chyba😅 mi też to gadanie zwisa.
A moja mama też potrafi ale bardziej to traktuje jako wspomnienia z naszego dzieciństwa chociaż jak już przegina to jej mówię że np. ją nakarmię tym cukrem jak uważa że taki dobry🤭
U mnie teściowa ciągle ma jakieś wąty. A to dlaczego on je kawałki, że mu zimno, a powinien jeździć w gondolce, bo w jakimś serialu zobaczyła, że jeszcze tak wożą. Ooo mówi tylko tata, więc pewnie ja jestem tą złą, usłyszy przez telefon, że płacze to znaczy, że chory😨. Zamiast się cieszyć to ciągle gada i gada. Fakt ma 80 lat i może jej się we łbie kiełbie, ale rządzić chce.
moja teściowa jeszcze przed 80 taką i też lubi rządzić ale w tych kwestiach na szczęście się hamuje.
Moja też mówi tylko tata i co mam zrobić? Najłatwiej jest to jej powiedzieć. Ja mam ostatnio ochotę powiedzieć- mieliście już swój czas, teraz ja wychowuje jak chce
U nas był etap tatatataata i nagle powiedział mama ale tylko parę razy a teraz ciągle gagaga i kyyyyy😅

O przepraszam bardzo, ale ja Teletubisie kochałam nad życie wraz z moją siostrą, to była nasza ulubiona bajka dzieciństwa 😁 I to było fajne, że kiedyś nikt nie hejtował, że Tinkilinki jest płci męskiej a ma czerwona torebkę, a teraz są hejty, że to pedały itp. Dramat.
A niby taka jest tolerancja a biedny Teletubiś został zhejtowany i zwyzywany od pedałów 😂

reklama
Do góry