O matko ile wy piosenek znacie! Ja mojej w ogóle nie puszczam takiej muzyki, bo wszystko brzmi dla mnie jak kiepskie disco polo, tyle że z dziecinnymi tekstami próbowałam kilka razy ale nie zdzierżę. Sama elektroniczna muzyka. Wolimy słuchać polskiego rocka aczkolwiek znam kurke Kasię i żaden naćpany Pacek czy inny się do niej nie umywa ten tekst i wokal stworzył ktoś nieźle zrobiony
reklama
Patii26
Fanka BB :)
To ja nuciłam, ale Nela spała, więc nie było wytłumaczenia A jak Nela jie śpi i trzeba ją zająć to śpiewam do niej i nie przejmuje się czy ktoś obok przechodzi. Widzą, że śpiewam do dziecka a nie do siebiePatii, i znów mam to samo, matka jeździ z wózkiem i śpiewa, za dziwaka już mnie mają
..ale u mnie to dlatego, że muszę odwracać uwagę Melanii od tego, że siedzi w wózku.
Mary2094
Nie słyszałam jeszcze o metodzie z ręcznikiem, powariowali chyba mi też to gadanie zwisa.
A moja mama też potrafi ale bardziej to traktuje jako wspomnienia z naszego dzieciństwa chociaż jak już przegina to jej mówię że np. ją nakarmię tym cukrem jak uważa że taki dobry
moja teściowa jeszcze przed 80 taką i też lubi rządzić ale w tych kwestiach na szczęście się hamuje.
U nas był etap tatatataata i nagle powiedział mama ale tylko parę razy a teraz ciągle gagaga i kyyyyy
Te kyyy i gee u naszych dzieci kojarzy mi się z filmem - RRRrrr i jak Ci ludzie pierwotni uczyli się mówić słowo "Kto"
Mary2094
O matko ile wy piosenek znacie! Ja mojej w ogóle nie puszczam takiej muzyki, bo wszystko brzmi dla mnie jak kiepskie disco polo, tyle że z dziecinnymi tekstami próbowałam kilka razy ale nie zdzierżę. Sama elektroniczna muzyka. Wolimy słuchać polskiego rocka aczkolwiek znam kurke Kasię i żaden naćpany Pacek czy inny się do niej nie umywa ten tekst i wokal stworzył ktoś nieźle zrobiony
Ko ko ko, ko ko ko a to kto
Patii26
Doooookladnie tak, to właśnie chciałam napisać!!I taka trochę kanibalistyczna. Najpierw " jesteśmy jagódki", a potem " idziemy na jagody"
O co kaman?
Mary2094
O matusiu, co to za śliczności! Jakie piękne duże oczkaA też się pochwalę raz, a co
Patii26
To ja nie raz śpiewam bezmyślnie " Krecik krecik, zielony ma berecik, na nogach okulary i oczy nie do pary"Ja spiewam "Krecik krecik zryty ma berecik"
Patii26
Jakie oczęta piękneA też się pochwalę raz, a co
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Pacek zjarany na bank, ale ty widziałaś Julianka? Wielkie i notorycznie przekrwione oczy, ciągle lata jakby miał motorek w tyłku, jak nic amfaA odnośnie Kici Koci,
Czy Wy też macie wrażenie że tam Pacek wiecznie jest zjarany lub na jakiś specyfikach? (Jego oczy )
Jak słyszę My jesteśmy krasnoludki to mam chęć popełnić seppuku...jak mnie nerwią te spiewanki a naj naj cztery slonie
Ja Cię proszę, co za zboczona piosenkaMoj starszak jak słyszy jak śpiewam "...kundel bury penetruje wszystkie dziury..." to się śmieje, że z tą piosenką coś jest nie tak. A jak śpiewam jagódki to zamyka się w pokoju i błaga abym przestała
Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury i seks grupowy i zoofilia w jednym
Ja trochę znam ale włączam bardzo rzadko. Nie cierpię. A maluchy bawią się przy każdej rytmicznej piosence. Moja ostatnio machała głową do Master od Puppets Metallicy, a dzisiaj jej włączyłam Same Suki - teksty może niekoniecznie dla dzieci, ale muzycznie absolutny sztos. I polski rock też wchodzi jak masełko, a na Toola reagowała tak jak mamusia maślanymi oczkamiO matko ile wy piosenek znacie! Ja mojej w ogóle nie puszczam takiej muzyki, bo wszystko brzmi dla mnie jak kiepskie disco polo, tyle że z dziecinnymi tekstami próbowałam kilka razy ale nie zdzierżę. Sama elektroniczna muzyka. Wolimy słuchać polskiego rocka aczkolwiek znam kurke Kasię i żaden naćpany Pacek czy inny się do niej nie umywa ten tekst i wokal stworzył ktoś nieźle zrobiony