reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U nas też cztery łapy lecą. Zuzia, jada misie, lisy dwa i wieeele innych fajnych. Ale polecam bardzo Piosenki od Niestraszków, bardzo pouczające, o tym, że trzeba się ruszać, zdrowo jeść itp. Nasze ulubione to dwie W zdrowym ciele zdrowy duch i O zdrowym żywieniu. No tak wpadają w ucho, że ja uwielbiam je słuchać, Nela tak samo 🙂
To chyba tylko mój lubi popierdzielone utwory 😬 jada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.

Ja to średnio pierdyliard razy śpiewam- meduzę klementyne 😂
U nas cały dzień leci w tle 4fun Kids, mam ekran wyłączony a muzyka leci 😂😂 ile ja się naspiewam to moje

Ps. Polecam posłuchać Jarzynek - z tej serii jest m.in piosenka o grzybie Gwidonie, Cebula Celestyna, Ananas Andre i najlepsze z czego się możecie popłakać - tekst dla nas starszych dwuznaczny : Ziemniak Zbyś 😂😂
Moj starszak jak słyszy jak śpiewam "...kundel bury penetruje wszystkie dziury..." to się śmieje, że z tą piosenką coś jest nie tak. A jak śpiewam jagódki to zamyka się w pokoju i błaga abym przestała 😂

To chyba tylko mój lubi popierdzielone utwory 😬 jada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.
No krecika też uwielbia, zawsze tańcuję jak jej śpiewam 😁 my jeszcze słucham o kurze, która zgubiła swe kurczątka " ko ko ko, ko ko ko, gdzie są moje dzieci" 😂

reklama

My z mężem mamy swoją wersję krecika 😂
Krecik, Krecik puka w taborecik

(Tak, chodzi tu o numer 2 na WC) 😂

Do góry