Patii26
Fanka BB :)
To ja też śpiewanek nie lubię, za nudne są...jak mnie nerwią te spiewanki a naj naj cztery slonie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja też śpiewanek nie lubię, za nudne są...jak mnie nerwią te spiewanki a naj naj cztery slonie
To chyba tylko mój lubi popierdzielone utwory jada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.U nas też cztery łapy lecą. Zuzia, jada misie, lisy dwa i wieeele innych fajnych. Ale polecam bardzo Piosenki od Niestraszków, bardzo pouczające, o tym, że trzeba się ruszać, zdrowo jeść itp. Nasze ulubione to dwie W zdrowym ciele zdrowy duch i O zdrowym żywieniu. No tak wpadają w ucho, że ja uwielbiam je słuchać, Nela tak samo
Słyszę to ' Witaj na kanale śpiewanki'Ja lubię wgl piosenki z kanału śpiewanki. Takie spokojne, ładne. Takie dla mnie dziecięce.
Moj starszak jak słyszy jak śpiewam "...kundel bury penetruje wszystkie dziury..." to się śmieje, że z tą piosenką coś jest nie tak. A jak śpiewam jagódki to zamyka się w pokoju i błaga abym przestałaJa to średnio pierdyliard razy śpiewam- meduzę klementyne
U nas cały dzień leci w tle 4fun Kids, mam ekran wyłączony a muzyka leci ile ja się naspiewam to moje
Ps. Polecam posłuchać Jarzynek - z tej serii jest m.in piosenka o grzybie Gwidonie, Cebula Celestyna, Ananas Andre i najlepsze z czego się możecie popłakać - tekst dla nas starszych dwuznaczny : Ziemniak Zbyś
My z Śpiewających brzdąców to słuchamy tylko Lubie jeść banany A tak to słuchamy Bajlandia, Bobasy, Smok Ezio, Bzyk. Tv, JelonkiTo akurat wlasnie takie wole najbardziej podoba mi sie W 80 dni dookoła swiata ze spiewajacych brzdąców. Znam na pamiec
Pewnie jest jakieś ukryte znaczenie jak w TeleTubisiachWłaśnie wygooglowalam go i o rany On serio wygląda jak naćpany... Ten kto to ilustrował nie widzi tego, że niekorzystanie wygląda?
Nooo, kocham tą piosenkę jak patrzę na ten teledysk to mi się jakoś tak fajnie robi i kojarzy mi się z dzieciństwem.. A Julek Pechulek czyli Ja, na powietrzu bawię się co dnia
I teraz będę nucić.
U nas hitem jest "idziemy do zoo"My z Śpiewających brzdąców to słuchamy tylko Lubie jeść banany A tak to słuchamy Bajlandia, Bobasy, Smok Ezio, Bzyk. Tv, Jelonki
No krecika też uwielbia, zawsze tańcuję jak jej śpiewam my jeszcze słucham o kurze, która zgubiła swe kurczątka " ko ko ko, ko ko ko, gdzie są moje dzieci"To chyba tylko mój lubi popierdzielone utwory jada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.
To chyba tylko mój lubi popierdzielone utwory jada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.