reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
😂 A propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki 😁
O Melcia już niedługo mama kitusie będzie robić 🥰
Swoją drogą kicia kocia tez troche wyglada jakby na speedzie byla czy innej ekstazie 😅
A my to wogole kici koci nie znamy 🙈

Łoo matko dziewczyny podziwiam znajomość utworów dziecięcych😁
Muszę chyba nadrobić bo jestem okrutnie w plecy w tej dziedzinie🤣

🤣

Zakochałam się w tych oczach...magia...😍
Zazdro Nelka będziesz siedzieć i się lampić tylko w jego oczy....🤣
O ja też muszę nadrobić 🤣 bo niewiele piosenek coś mi tu mówi 🙈 ale jedną ulubioną mamy" jestem silny jak lew" zostało mu tak od czasu choroby I robienia inhalacji. Ostatnio wpadłam na pomysł żeby na urodzinach mu zaśpiewać🥰

Pacek zjarany na bank, ale ty widziałaś Julianka? Wielkie i notorycznie przekrwione oczy, ciągle lata jakby miał motorek w tyłku, jak nic amfa 🙈🙈😂😂

Jak słyszę My jesteśmy krasnoludki to mam chęć popełnić seppuku 🤣🤣

Ja Cię proszę, co za zboczona piosenka 🙈🙈😂😂
Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury 🤣 i seks grupowy i zoofilia w jednym 🙈🙈

Ja trochę znam ale włączam bardzo rzadko. Nie cierpię. A maluchy bawią się przy każdej rytmicznej piosence. Moja ostatnio machała głową do Master od Puppets Metallicy, a dzisiaj jej włączyłam Same Suki - teksty może niekoniecznie dla dzieci, ale muzycznie absolutny sztos. I polski rock też wchodzi jak masełko, a na Toola reagowała tak jak mamusia maślanymi oczkami 🙈🙈

Te książeczki zamiast nazwy - Kicia Kocia, powinny nosić nazwę - Zjarańcy.
I np by było - Zjarańcy - na tropie zaginonego 1 grama, itd itd 😂

reklama
Do góry