reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
To chyba tylko mój lubi popierdzielone utwory 😬 jada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.
Mój tą kurę kocha od urodzenia. Nawet najgorszy płacz zamienia w uśmiech. To ma ponad 100 mln wyświetleń, z czego my chyba z milion. Nigdy mu się nie znudzi.

Patii, i znów mam to samo, matka jeździ z wózkiem i śpiewa, za dziwaka już mnie mają 🙃
..ale u mnie to dlatego, że muszę odwracać uwagę Melanii od tego, że siedzi w wózku.
Jak Jasiek był malutki to uwielbiał jak śpiewałam mu "czarny baranie" 😀 Mąż się śmiał, że co to za piosenka..po nocach już mu się śniła 😂 Ale jak mały zaczynał płakać to M odrazu mówił że mam mu zaśpiewać czarnego barana bo wtedy się uspokajał 😁

Też się spotkałam z takim ciśnieniem, że na roczek dziecko już powinno chodzić. Jasiek nie chodzi z pchaczem i to jest już dziwne podobno 😀 jak mówię że on ma 10 mies.i ma jeszcze dużo czasu to wysypuje się milion rad jak to przyspieszyć. Tylko po co? A najlepszy jest ręcznik pod pachami i żeby tak go prowadzac..🤦‍♀️ Mi osobiście to gadanie zwisa tylko szkoda mi dzieci, których rodzice korzystają z takich metod
Nie słyszałam jeszcze o metodzie z ręcznikiem, powariowali chyba😅 mi też to gadanie zwisa.
A moja mama też potrafi ale bardziej to traktuje jako wspomnienia z naszego dzieciństwa chociaż jak już przegina to jej mówię że np. ją nakarmię tym cukrem jak uważa że taki dobry🤭
U mnie teściowa ciągle ma jakieś wąty. A to dlaczego on je kawałki, że mu zimno, a powinien jeździć w gondolce, bo w jakimś serialu zobaczyła, że jeszcze tak wożą. Ooo mówi tylko tata, więc pewnie ja jestem tą złą, usłyszy przez telefon, że płacze to znaczy, że chory😨. Zamiast się cieszyć to ciągle gada i gada. Fakt ma 80 lat i może jej się we łbie kiełbie, ale rządzić chce.
moja teściowa jeszcze przed 80 taką i też lubi rządzić ale w tych kwestiach na szczęście się hamuje.
Moja też mówi tylko tata i co mam zrobić? Najłatwiej jest to jej powiedzieć. Ja mam ostatnio ochotę powiedzieć- mieliście już swój czas, teraz ja wychowuje jak chce
U nas był etap tatatataata i nagle powiedział mama ale tylko parę razy a teraz ciągle gagaga i kyyyyy😅

O przepraszam bardzo, ale ja Teletubisie kochałam nad życie wraz z moją siostrą, to była nasza ulubiona bajka dzieciństwa 😁 I to było fajne, że kiedyś nikt nie hejtował, że Tinkilinki jest płci męskiej a ma czerwona torebkę, a teraz są hejty, że to pedały itp. Dramat.
A niby taka jest tolerancja a biedny Teletubiś został zhejtowany i zwyzywany od pedałów 😂

reklama
Do góry