Canis lupus
Fanka BB :)
No to u nas królują śpiewające brzdące. Ukochał do porzyguPewnie ze tak, jak jakas muzyczka skoczna to zaraz dupka tańcuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to u nas królują śpiewające brzdące. Ukochał do porzyguPewnie ze tak, jak jakas muzyczka skoczna to zaraz dupka tańcuje
Specjalnie dla Ciebie, NastkaI znowu nie trafiłam na zdjęcie...
Wieszczę i prorokuję, że niedługo będziecie mieć porzyg na Kicię Kocię
My mamy prawie wszystko, największy przebój to książeczki z okienkami, i wszystkie opowiadania, szczerze, jak widzę książeczkę o Kici Koci i strażaku Jacku, to sama mam ochotę spieprzać na drzewo
Taka duża, a zasypia na rękach?
Taka duża a ssie pierś?
Taka duża a płacze?
Taka duża a się obraża?
Taka duża a nie chce cioci dać buziaka?
Taka duża a się wstydzi?
Taka duża a taka histeryczka! (Tekst mojej teściowej do Dobrusi ostatnio)
Jak słyszę jakiekolwiek pytanie lub zdanie zaczynające się od "taka duża" to mam ochotę powiedzieć, żeby sobie je w dupę wsadzili i zajęli się swoim życiem.
Moja na szczęście na rękach nie zasypia często, czasami w ciągu dnia, wieczorem na leżąco w łóżku, ale nawet jeśli, to przecież do końca życia jej tak nosić nie będę, kiedyś wyrośnie i nawet przytulić się nie będzie chciała...
Może to będzie zagadka z serii Dobrusiowej. Dobrusia od 10 czy 11 miesiąca mówiła kopyty, skonczyła mając ponad 3. Do dzisiaj nikt nie wie, co to było kopyty, a cała rodzina usiłowała to odgadnąć. No ni cholery
Kopyty
Ofkors, na siedząco się kiwa do przodu i do tyłu i kręci głową na boki. A na stojąco dupką macha i nóżki ugina
Matko Boska, mam składanki już porobione na telefonieNo to u nas królują śpiewające brzdące. Ukochał do porzygu
I znowu nie trafiłam na zdjęcie...
My mamy prawie wszystko, największy przebój to książeczki z okienkami, i wszystkie opowiadania, szczerze, jak widzę książeczkę o Kici Koci i strażaku Jacku, to sama mam ochotę spieprzać na drzewo
Taka duża a ssie pierś?
Taka duża a płacze?
Taka duża a się obraża?
Taka duża a się wstydzi?
Jak słyszę jakiekolwiek pytanie lub zdanie zaczynające się od "taka duża" to mam ochotę powiedzieć, żeby sobie je w dupę wsadzili i zajęli się swoim życiem.
Moja na szczęście na rękach nie zasypia często, czasami w ciągu dnia, wieczorem na leżąco w łóżku, ale nawet jeśli, to przecież do końca życia jej tak nosić nie będę, kiedyś wyrośnie i nawet przytulić się nie będzie chciała...
Może to będzie zagadka z serii Dobrusiowej. Dobrusia od 10 czy 11 miesiąca mówiła kopyty, skonczyła mając ponad 3. Do dzisiaj nikt nie wie, co to było kopyty, a cała rodzina usiłowała to odgadnąć. No ni cholery
Kopyty
Ofkors, na siedząco się kiwa do przodu i do tyłu i kręci głową na boki. A na stojąco dupką macha i nóżki ugina
I znowu nie trafiłam na zdjęcie...
Taka duża a ssie pierś?
Taka duża a płacze?
Taka duża a się obraża?
Taka duża a się wstydzi?
Kopyty
Włosy świetneSpecjalnie dla Ciebie, Nastka
Tak takCzy Wasze dzieciaczki tańcują już sobie przy muzyce?
Nelka jak tylko się włączy muzykę to od razu dupką rusza i tak ugina nogi i ciągle góra dół i tańcuję no przesłodko to wygląda I zaciesz przy tym ma niezły
A propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam sięWłosy świetne
Przeslodka, mała SłowiankaA propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki
Już przestają być do siebie podobne z Lili.Przeslodka, mała Słowianka
Piękna fryzuraA propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki