reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Moja też nie tańczy, ani nie chodzi, mówi niewiele, ale mi się z niczym nie śpieszy, mogłaby być zawsze takim małym bobaskiem :) wczepia się w moje ramię jak małpka i patrzy jak przypalam placki albo kotlety :D
Albo krokiety z miesem! Ale my nie patrzymy jak sie przypalają, my zwyczajnie o nich zapominamy i idziemy sie bawic a pozniej stwierdzamy "najwyzej dziadek i tata odetną sobie to przypalone" 😅

Matko Boska, mam składanki już porobione na telefonie 😂😂😂
I potem chodzi człowiek i nuci np : Lubię jeść jeść jeść, lubię jeść banany, banany nany 😂
Ja dzisiaj na spacerze z małą całą drogę nuciłam Kaczkę dziwaczkę 🙈😂 Aż w pewnym momencie se myślę " Kurde laska, jesteś na spacerze na świeżym powietrzu, zamiast korzystać i wsłuchiwać się w szum rzeki i śpiew ptaków to Ty nucisz piosenkk dla dzieci, które lecą w domu non stop" 🤦‍♀️😂

A kto to jest ten Pacek? Bo jeszcze do niego nie dotarłam 😂🤣
W ksiazeczkach z nunusiem chyba go nie ma. Pacek to taki pso-podobny brzydki dzieciak, ktory ma wiecznie przyćpane albo ujarane oczy i szeroki pysk.
EDIT: wedlug internetu Pacek jest kotem. Jest tak paradny, że pomylilam go z psem 🙈

Załączniki

• Screenshot_20220203-204409_Firefox.jpg
    Screenshot_20220203-204409_Firefox.jpg
    274,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry