Mary2094
Fanka BB :)
Jaka radość ale słodziutki śmieszekDziewczyny, to jak wklejacie to i ja moją. Oto Marcelina i kasza manna z jerzynami Zobacz załącznik 1365397Zobacz załącznik 1365399
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka radość ale słodziutki śmieszekDziewczyny, to jak wklejacie to i ja moją. Oto Marcelina i kasza manna z jerzynami Zobacz załącznik 1365397Zobacz załącznik 1365399
Jeszcze będziemy tęsknić za tymi czasami, bo jeszcze trochę i zaczną nam pyskowaćAle one nam wszystkie pięknie rosną.
Albo krokiety z miesem! Ale my nie patrzymy jak sie przypalają, my zwyczajnie o nich zapominamy i idziemy sie bawic a pozniej stwierdzamy "najwyzej dziadek i tata odetną sobie to przypalone"Moja też nie tańczy, ani nie chodzi, mówi niewiele, ale mi się z niczym nie śpieszy, mogłaby być zawsze takim małym bobaskiem wczepia się w moje ramię jak małpka i patrzy jak przypalam placki albo kotlety
Ja dzisiaj na spacerze z małą całą drogę nuciłam Kaczkę dziwaczkę Aż w pewnym momencie se myślę " Kurde laska, jesteś na spacerze na świeżym powietrzu, zamiast korzystać i wsłuchiwać się w szum rzeki i śpiew ptaków to Ty nucisz piosenkk dla dzieci, które lecą w domu non stop"Matko Boska, mam składanki już porobione na telefonie
I potem chodzi człowiek i nuci np : Lubię jeść jeść jeść, lubię jeść banany, banany nany
W odpowiedzi Marcelinie - oto Tomasz i kluski lane z borówkami i z dzisiaj spiący urwisDziewczyny, to jak wklejacie to i ja moją. Oto Marcelina i kasza manna z jerzynami Zobacz załącznik 1365397Zobacz załącznik 1365399
A kto to jest ten Pacek? Bo jeszcze do niego nie dotarłamA odnośnie Kici Koci,
Czy Wy też macie wrażenie że tam Pacek wiecznie jest zjarany lub na jakiś specyfikach? (Jego oczy )
Ahahaha, jaki Szopen No świetna jestA propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki
W ksiazeczkach z nunusiem chyba go nie ma. Pacek to taki pso-podobny brzydki dzieciak, ktory ma wiecznie przyćpane albo ujarane oczy i szeroki pysk.A kto to jest ten Pacek? Bo jeszcze do niego nie dotarłam
Ale słodzinka urocza jestDziewczyny, to jak wklejacie to i ja moją. Oto Marcelina i kasza manna z jerzynami Zobacz załącznik 1365397Zobacz załącznik 1365399
O jaki uroczy ten mój przyszły zięciu SłodziakW odpowiedzi Marcelinie - oto Tomasz i kluski lane z borówkami i z dzisiaj spiący urwis