reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Oczywiście, że mój nie tańczy 😅 nadal też nie robi papa ani cześć, ani brawo brawo 😅 ale przytula sie, daje buziaczki, robi cacy, rozumie co znaczy chodź, daj, nie wolno, a jak mu pokazuje palcem na jeden przedmiot i na jakieś miejsce to wie ze ma to tam polozyc. I małpuje glupie zabawy, mądrych nie 😅
Moja też nie tańczy, ani nie chodzi, mówi niewiele, ale mi się z niczym nie śpieszy, mogłaby być zawsze takim małym bobaskiem :) wczepia się w moje ramię jak małpka i patrzy jak przypalam placki albo kotlety :D

Dziewczyny, to jak wklejacie to i ja moją. Oto Marcelina i kasza manna z jerzynami 🤣
IMG_20220203_185010.jpg
IMG_20220203_184958.jpg

reklama
Do góry