Ja bym mogla i 5kegdybym miała kuchara, nianie i Panią do sprzątaniaHehe dla mnie 3-ka to już odwaga....
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Oj Nela jak nie jest na spacerze w trakcie drzemki to wytrzyma oglądając góra 15 minut a potem już marudzi, więc ona też w wózku nie bardzo, szybko się nudzi jak wstanie z drzemki na spacerze to wiem, że muszę się już kierować w stronę domu, bo to mogą być tylko minuty jak zacznie marudzić a później płakaćSuper słoneczko u Was...zazdro...u nas pochmurno ale przynajmniej nie wieje
Ja myślałam zawsze , że wszystkie dzieci lubią wózek..jak widać bardzo się myliłam
Łapcie wit d...miłego spacerku
Canis lupus
Koło 17-18 jemy kolację to dostaje jakieś zrzuty, bo zachowuje się jak chytra baba z Radomia i nie idzie zjeść. Jest to owoc, ser żółty, dzisiaj mozzarella i kawałek pasztetu.Podajecie swoim maluchom coś na kolacje? U nas jest po prostu butla mleka przed snem, ale zastanawiam się już nad kolacją stałą+mleko. Jeśli u Was juz weszly stale kolacje to co podajecie? Mam opory zrobic Tomkowi cos smazonego na noc, czy cos rownie ciezkiego a nie wiem co mu dac
Ja czasem ok. 18 robię mu placuszki bananowe albo z twarogu. Choć najbardziej i tak lubi zwykłe pankejki tylko że bez cukru. Wszystko smażę bez oleju więc jest w miarę delikatniePodajecie swoim maluchom coś na kolacje? U nas jest po prostu butla mleka przed snem, ale zastanawiam się już nad kolacją stałą+mleko. Jeśli u Was juz weszly stale kolacje to co podajecie? Mam opory zrobic Tomkowi cos smazonego na noc, czy cos rownie ciezkiego a nie wiem co mu dac
Patii26
Ja dzisiaj dzwoniłam zarezerwować sale. Menu mają kilka z różna ceną. U nas będzie 14 dorosłych i 4 dzieci. Tyle osób ile na chrzcie.Dziewczyny jak czytam na "lutowych "mamach(pozdrawiam)co one szykują na roczek dla swych pociech to u nas wesela są czasem skromniejsze
A Wy macie już jakieś menu?
Patii26
Ja wracam od kwietnia na pół etatu, 4h, bo na pół etatu nie liczą się godziny karmienia.Ja wracam od marca, ale tylko na 2h , żeby mieć ubezpieczenie. A od września już też cały etat, tyle że wynosi 6h
Mój bywa nerwowy czasami...Dziś np. zrobił awanturę o to, że nie pozwoliłam mu walić pilotem od tv o podłogę. Zawsze bez problemu oddawał i było ok a dziś coś mu nie podpasowało i awantura jak nie wiemA czy Wasze.dzieci bywają nerwowe?! Moja to od 16 jakby ją piorun strzelił, marudzi i denerwuje się nie mam pojęcia od czego
Niedługo mama
Ja czasem daje ok.18.30 bułeczka że śliwkami dzisiaj była nie piekę już niczego bo mi się nie chce. Pewnie przez tą alergie długo pozostaniemy przy bułkach bo co tu wymyślaćPodajecie swoim maluchom coś na kolacje? U nas jest po prostu butla mleka przed snem, ale zastanawiam się już nad kolacją stałą+mleko. Jeśli u Was juz weszly stale kolacje to co podajecie? Mam opory zrobic Tomkowi cos smazonego na noc, czy cos rownie ciezkiego a nie wiem co mu dac
reklama
Mój też na noc butla ale myślę aby zacząć dawać mu kaszę na mleku na kolację, np mannę. Masz rację- smażonego lepiej nie podawac przed snem a najlepiej byłoby w ogóle nie dawać smażonego. Chociaż mój młody zjada jajecznicę krótko smażoną na maśle klarowanym i uwielbiaPodajecie swoim maluchom coś na kolacje? U nas jest po prostu butla mleka przed snem, ale zastanawiam się już nad kolacją stałą+mleko. Jeśli u Was juz weszly stale kolacje to co podajecie? Mam opory zrobic Tomkowi cos smazonego na noc, czy cos rownie ciezkiego a nie wiem co mu dac