reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Hmmm bez jajka?No to przepis poproszę:)
1643101600684.png

reklama
Też by mi się przydało tak na cały dzień np gdzieś pojechać sobie na zakupy, spacer, do przyjaciółki. Muszę niebawem tak zaszaleć, bo potrzebuje tego.
słuchaj nie ma co się dołować i dowalać sobie jeszcze i tak ten świat popaprany jest 🤪
masz gniazdko swoje trzeba o siebie dbać nawzajem 🥰
u mnie w zeszłym roku w rodzinie tyle pogrzebów było że to daje do myślenia Ci ludzie już życia nie mają😢 a ja jeszcze mam szansę mieć fajne życie 😜i raczej mam😍

Przyszłam na szybko pomarudzić. Dobrusia wczoraj pierwszy raz poszła do przedszkola od 14 grudnia i wczoraj wieczorem zaczęła się skarżyć na ból ucha, w nocy dostała 39 stopni gorączki więc przedszkole tym razem rekordowo już po jednym dniu 🤦🤦🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Ja pierdziele 😱 to jest aż niemożliwe.. Te dzieci tam chodzą chore do tego przedszkola czy co? 😡

Ja pierdziele 😱 to jest aż niemożliwe.. Te dzieci tam chodzą chore do tego przedszkola czy co? 😡
To raczej wcześniejsza infekcja, tylko po prostu wczoraj wieczorem wyszła. W niedzielę byliśmy na basenie, a Dobrusia ma wysiękowe zapalenie ucha, podejrzewam, że jak jej się uszy zalały na basenie, to wdała się jakaś infekcja i stąd gorączka. Lekarz jutro rano.

Wow, super 😀 To Ty wygimnastykowana jesteś 😀 ja też się wczoraj rozciągałam. Ale chciałabym zacząć ćwiczyć, tylko czasu brak, a wieczorem to już niestety nie mam sił na trening..
ja to tam mało wygimnastykowana jestem (ale troche jednak tak :) ), moja Tereska (nauczycielka jogi), ona to jest niezły cyrkowiec, a kobieta ma 65 lat :yes::yes::yes: teraz jest z meżem na Gran Canarii, pojechali na miesiąc...achhhhh...też bym gdzieś pojechała na wakacje 8-)

reklama
Do góry