reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Przyszłam na szybko pomarudzić. Dobrusia wczoraj pierwszy raz poszła do przedszkola od 14 grudnia i wczoraj wieczorem zaczęła się skarżyć na ból ucha, w nocy dostała 39 stopni gorączki więc przedszkole tym razem rekordowo już po jednym dniu 🤦🤦🤬🤬🤬🤬🤬🤬

reklama
...ale serio dziewczyny...mąż juz przed swietami Bozego Narodzenia mial isc przyciac wlosy, ale czasu mu braklo i zwlekal az do teraz, to sobie wyobrazcie jaki byl zapuszczony. Zabronilam mu golic brody, bo gladka twarz az nie pasowala do tego buszu 😂 no i dzis wrocił do domu ostrzyżony...i z tą brodą...a ma czarniuteńkie włosy...aż poczułam jak się rumienie z niesmiałości jak nastolatka przy przystojnym starszym koledze ze szkoly 😂 o raaaanyyyy...
Niestety broda juz ogolona, ale za 3 dni znów bedzie 😍 bede wyrywac kartki z kalendarza 😍
Ja nie pozwalam mężowi golić się do gładkości, bo wygląda wtedy jak taki niewinny dzieciaczek 😂

Przyszłam na szybko pomarudzić. Dobrusia wczoraj pierwszy raz poszła do przedszkola od 14 grudnia i wczoraj wieczorem zaczęła się skarżyć na ból ucha, w nocy dostała 39 stopni gorączki więc przedszkole tym razem rekordowo już po jednym dniu 🤦🤦🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Przytulam mocno, domyślam się że bluzgi w głowie leciały. Tego się boje właśnie ze więcej dziecko będzie w domu niż w żłobku, bo widzę po innych dzieciach że tak jest. Jak nie ospa to bostonka, jak nie bostonka to wszy. 🤦‍♀️

reklama
to chyba zasługa Mężusia😍wolne miał zeszły tydzień i wszystko właściwie robił przy małym ja tylko z nimi jadłam, bawiłam się i spacerowałam 🤪
Też by mi się przydało tak na cały dzień np gdzieś pojechać sobie na zakupy, spacer, do przyjaciółki. Muszę niebawem tak zaszaleć, bo potrzebuje tego.

Do góry