Niedługo mama
Fanka BB :)
Czajo a jak u Was że zmianą mleka bo myślę o Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale jako jedyna byłaś w ostatnim czasie na forum w odcieniu" czerwonego" dlatego od razu nie patrząc kto pisze stwierdziłam że Ty
Oj tam czerwony, pomarańczowy...tym bardziej , że ten pomarańczowy u mnie taki bardziej czerwony
A jeszcze nie rozpoczęłam bo jak się okazało w domu mam jeszcze 11 puszek neocate i jak będę mieć około 6 to zacznę bardzo powoli przechodzić dlatego myślę, że w lutym rozpocznę chociaż boję się tego okrutnie
Też chętnie skorzystam z waszych przepisówA ja kupiłam nan optipro plus i chce jutro zobaczyć czy młodzież będzie chciała wypić to mleko. powoli już chciałabym odchodzić od cyca, ale widzę że moje dziecko na słowo "cycuś" dostaje aż spazmów i biegnie do tej piersi jak do jakiegoś dobrego kąska.
Ps. Potrzebuję ciekawych przepisów na np śniadanie lub obiad. Kilka stron przejrzałam w necie i nic mnie nie zaciekawiło. Może macie jakieś pomysły?
O rany ale zapasNo ale jako jedyna byłaś w ostatnim czasie na forum w odcieniu" czerwonego" dlatego od razu nie patrząc kto pisze stwierdziłam że Ty
Oj tam czerwony, pomarańczowy...tym bardziej , że ten pomarańczowy u mnie taki bardziej czerwony
A jeszcze nie rozpoczęłam bo jak się okazało w domu mam jeszcze 11 puszek neocate i jak będę mieć około 6 to zacznę bardzo powoli przechodzić dlatego myślę, że w lutym rozpocznę chociaż boję się tego okrutnie
Ja lubie zrobić gofry na śniadanie, bo robie je wieczorem i rano są juz odpowiednio gumowate dla niemowlaka. Ostatnio robiłam jabłkowo marchewkowe i szpinakowe. Robie tez czasem dyniowo bananowe. Albo pasty kanapkowe, np. domowy hummus, albo jajkowo awokadowe. Albo jajeczno rybne.A ja kupiłam nan optipro plus i chce jutro zobaczyć czy młodzież będzie chciała wypić to mleko. powoli już chciałabym odchodzić od cyca, ale widzę że moje dziecko na słowo "cycuś" dostaje aż spazmów i biegnie do tej piersi jak do jakiegoś dobrego kąska.
Ps. Potrzebuję ciekawych przepisów na np śniadanie lub obiad. Kilka stron przejrzałam w necie i nic mnie nie zaciekawiło. Może macie jakieś pomysły?
Nie wiem czy to ciekawe, ale ja daję jajko, piekę indyka i ma na kanapki, pasty bio humus lub inne, kotleciki z kaszy lub pęczaku, jakiś twarożek, naleśniki (do nich dodaję płatki owsiane), ryby i do tego zawsze warzywa: brokuły, fasolka, awokadoA ja kupiłam nan optipro plus i chce jutro zobaczyć czy młodzież będzie chciała wypić to mleko. powoli już chciałabym odchodzić od cyca, ale widzę że moje dziecko na słowo "cycuś" dostaje aż spazmów i biegnie do tej piersi jak do jakiegoś dobrego kąska.
Mój pije to mleczko i dobrze mu służy Na śniadania to mój głównie kaszki, na obiady raczej zupy na bogato-. Mięsko i dużo warzyw, podwieczorki to np placki bananowe, z cukinii, krem z awokado i banana.... Ale na obiady też chętnie przyjmę fajne przepisyA ja kupiłam nan optipro plus i chce jutro zobaczyć czy młodzież będzie chciała wypić to mleko. powoli już chciałabym odchodzić od cyca, ale widzę że moje dziecko na słowo "cycuś" dostaje aż spazmów i biegnie do tej piersi jak do jakiegoś dobrego kąska.
Jutro chyba zrobię placki ziemniaczane, dawno nie jadłam, jeszcze dynia mi zalega to mogę dodaćMój pije to mleczko i dobrze mu służy Na śniadania to mój głównie kaszki, na obiady raczej zupy na bogato-. Mięsko i dużo warzyw, podwieczorki to np placki bananowe, z cukinii, krem z awokado i banana.... Ale na obiady też chętnie przyjmę fajne przepisy
Ciekawe jak zareaguje na mm? A nie myślałaś, aby swoje zamrozić i potem dawać?A ja kupiłam nan optipro plus i chce jutro zobaczyć czy młodzież będzie chciała wypić to mleko. powoli już chciałabym odchodzić od cyca, ale widzę że moje dziecko na słowo "cycuś" dostaje aż spazmów i biegnie do tej piersi jak do jakiegoś dobrego kąska.
Gdyby nie wysiadła Mi gofrownica to też bym zrobiła blender też mi wysiadł więc obecnie jestem na etapie oczekiwania za gotówką aby zakupićJa lubie zrobić gofry na śniadanie, bo robie je wieczorem i rano są juz odpowiednio gumowate dla niemowlaka. Ostatnio robiłam jabłkowo marchewkowe i szpinakowe. Robie tez czasem dyniowo bananowe. Albo pasty kanapkowe, np. domowy hummus, albo jajkowo awokadowe. Albo jajeczno rybne.