reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Poczekaj na więcej....zgrzytanie będzie jeszcze donośniejsze🤣

Ale z jednej strony może i dobrze bo teraz nie daje mi sobie kuknąć do buzi żeby dojrzeć jakby się pojawiły zęby dalsze niż dwójki to jak zacznie na nowo zgrzytać to będę wypatrywać:)
Bo tak jak pisała @ilmenau do dwóch tyg od wyjścia zęba powinno zaprzestać zgrzytania i to by się zgadzało bo dawno tego nie słyszałam a wyszedł teraz 8 ząbek i zgrzytanie wróciło:)
To u mnie później zaczął zgrzytac bo jednak ta dwójką musiała urosnąć żeby dosięgnąć tych jedynek🙈

reklama
Super , że wróciłaś...już od jakiegoś czasu dopytuję co tam u Was:)
No to moja Iga też 8 zębów i jak czytam opis Twojego Antka to moja to damska wersja Twojego synka:)Nawet z tym pełzaniem🤣
Chociaż od paru dni zauważyłam wzmożone próby raczkowania i z jakieś 5 metrów na raz już da radę przejść:)
No to nie uciekajcie już na tak długo bo nie nadrobicie zaległości:)
Iga 8 zębów 😱 to połowę zawartości lodówki zjada😂 a powiedz wklada jeszcze coś buzi?
mój ma 6 zębów i podobno jak dziecko ma zęby to nic innego jak pokarmu już nie wklada i się tak zastanawiam 🤔 bo u nas nadal pcha różne rzeczy do buzi po ostatnim wypadku raczej miękie ale jednak.

Pokażę Wam mojego pomocnika, który dzielnie asystuje mi w kuchni. Zdjęcie nie z dzisiaj ale tak jest codziennie, no zazwyczaj ma trochę więcej gadżetów 🙉Zobacz załącznik 1360477
Piękny 😍i te oczy 😍

Ps uważaj żeby nie wkładał odwrotnie też łyżki i nie chodził z nią, nie wiem czy czytałaś nasza wpadkę 🥶

My dziś po wizycie u chirurga. Czeka nas wizyta u nefrologa i prawdopodobnie renoscyngrafia, chcą wiedzieć jak pracuje Anastazji prawa nerka, czy mocz nie cofa się do niej i czy nie będzie miała operacji. Zobaczymy jak to będzie.
Będzie dobrze, musi być 🤗😍

PS zauważam, że nasze dzieci to twardziele to chyba my się mięciutkie zrobiłyśmy🤪

A ja kupiłam nan optipro plus i chce jutro zobaczyć czy młodzież będzie chciała wypić to mleko. 🤯 powoli już chciałabym odchodzić od cyca, ale widzę że moje dziecko na słowo "cycuś" dostaje aż spazmów i biegnie do tej piersi jak do jakiegoś dobrego kąska.🤦‍♀️

Ps. Potrzebuję ciekawych przepisów na np śniadanie lub obiad. Kilka stron przejrzałam w necie i nic mnie nie zaciekawiło. Może macie jakieś pomysły?
A Ty ciągle te przepisy 😂jak przejrzałaś neta to już wszystko😂

ja dzisiaj robiłam kluski lane z mrożonymi malinami- sami też zjedliśmy 🤪
mały zjadł 7 szt

FBFEE7E5-22C7-4625-B5EC-7770111BCFAA.jpeg

A Ty ciągle te przepisy 😂jak przejrzałaś neta to już wszystko😂

ja dzisiaj robiłam kluski lane z mrożonymi malinami- sami też zjedliśmy 🤪
mały zjadł 7 szt

Zobacz załącznik 1360770
Super przepis na kluseczki. Muszę spróbować😁Mój zajadał się jakiś czas temu kluseczkami lanymi z serka homogenizowanego. Też pycha 👌

Iga 8 zębów 😱 to połowę zawartości lodówki zjada😂 a powiedz wklada jeszcze coś buzi?
mój ma 6 zębów i podobno jak dziecko ma zęby to nic innego jak pokarmu już nie wklada i się tak zastanawiam 🤔 bo u nas nadal pcha różne rzeczy do buzi po ostatnim wypadku raczej miękie ale jednak.
To nieprawda, dzieci długo pchają wszystko do buzi, nawet mając sporo zębów. Mój tam musi wszystkich zabawek najpierw spróbować i często woli je obgryzać niż się nimi bawić 😂

reklama
Sama bym takie kluseczki zjadła:)
Tylko dla mojej Igi nie bardzo bo i maliny i jajko i tak główkuję co by innego dać zamiast maliny aby było dość miękkie🤔 bo zrobię je kiedyś już nie patrząc , że jest tam jajko🙂
Też już bym chciała robic dla siebie i dla dziecka takie same dania z mlekiem i jajem.
Chociaż z jajem to jeszcze mu coś daje nie ma jakiejś wysypki ale po czymś się drapie po szyi😬obstawiam jajo

Do góry