reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja też jestem zaskoczona , że jak tylko trochę się przypilnuje to te 300 kcal mniej potrafię zeżreć w ciągu dnia i zawsze coś zdrowego zjem...wtedy czuję się tak lepiej jakoś:)
P.S. Pati jak już wcinasz owoce wieczorem albo w ogóle w ciągu dnia to polecam dołożyć parę orzechów lub pestek dyni lub słonecznika...będzie jeszcze zdrowiej😉
Dzięki, kupię przy okazji 😁 A to takie połączenie owoców i orzechów jakieś lepsze ma korzyści? 😁
no właśnie !!! Mal_Pa (czy PalMal:p ) i jak ci się udaje bez okularów/soczewek wypatrzyć pająki 😅😅😅
Hahaha, no właśnie 😂

reklama
My dziś po wizycie u chirurga. Czeka nas wizyta u nefrologa i prawdopodobnie renoscyngrafia, chcą wiedzieć jak pracuje Anastazji prawa nerka, czy mocz nie cofa się do niej i czy nie będzie miała operacji. Zobaczymy jak to bębędz
Trzymamy za Was kciuki, żeby wszystko było dobrze❤
no właśnie też zauważyłam, że od jakiegoś czasu mała je wszystko co jej dam, tylko mniej przyprawiam, żeby ona też mogła zjeść to co my, nie chce mi się już gotować dla niej osobno.
Dokładnie u nas apetyt też większy i też już je nasze dania mniej doprawione, też już przestałam specjalnie gotować 😉

reklama
Do góry