reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dzień dobry wszystkim 🤗 my już po śniadanku i od rana zabawy na macie 😁
Zobacz załącznik 1359868
Dzień dobry koleżanko 😁
U nas od rana spacery i przegląd literatury📖
Zobacz załącznik 1359882Zobacz załącznik 1359883
Witamy was serdecznie ❤ Tornado Anastazja już zdążyła opanować pół pokoju i kuchni. Oczywiście standardowo chce opanować pokrętła od gazówki, ale nie ma takiej opcji by tam pomajstrować. 😂

reklama
Jakie słodziuchne dzieciaki😍. U nas noc TRAGICZNA. Remo ma katar cała noc to jęki i płacze😓. O losie! Ale to minie, chyba🤔
Oj, współczuję bardzo. Minie, spokojnie. Jak nie kaszle to polecam aromactiv na noc, pół plasterka.
U nas za to Anastazja dziś niespokojnie spała, kręciła się i nie mogła znaleźć sobie miejsca, nawet przez sen sie wierciła jak nie wiem co.

O tak,drożdżówki cieplutkie....temu nie da się oprzeć..dobrze, ze ta wieczorem była już zimna🤣
Ja mam dzisiaj plan zjeść ten sam zestaw co wczoraj bo połówka kiwi czeka:)
No, wczoraj zrobiłam, ciasto drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Jesuu, takie wyszło, że myślałam, że umrę, zeżarliśmy 2/3 dużej blachy w 10 minut, a ja potem zdychałam pół nocy, mój brzuch bardzo nie lubi drożdży 😭

reklama
Do góry