reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
O widać, że ostro trenujea jakie śliczne brązowe oczkaJulcio również pozdrawia z pięknym siniakiem na czole oraz kapką śliny na podbródku
Niedługo mama
To jest wzrok który mówi matka ja wychodzę z tego pokoju czy Ci się to podoba czy nieA które teraz nie ma śliny na podbródku?
Myślę, że nie znajdziemy ani jednego niemowlaczka który by nie miał bródki nawilżonej
Dawno nie pokazywałaś Julka...słodziak
A dziękujemy
Ale on ma te oczy...magiczne
Mnie też zbiera na ciasto drożdżowe ale byłoby właśnie tak jak u Ciebie...tylko że ja jestem sama teraz i pół blachy mogłoby jak nic w dzień zniknąć dlatego odpuszczam...poczekam aż wróci M, przy nim głupio zeżreć aż tyle na Tym bardziej , że ciasto drożdżowe raczej nie figuruje na liście zdrowszych zamienników do prince polo ...pozdrowienia dla @MamM i @Patii26
O tak ślinotok i wszystko obabrane musi być już nawet nie zwracam na to uwagi
Patii26
Ja dzisiaj słodyczy w domu nie mam, więc muszę jakoś dać radę Ale kuźwa, dla odmiany zrobiłam sobie koktajl z banana i jabłka i szklanki mleka Także już progres jeden jest, zdrowy posiłekA nie dałoby się tak do 12 chociaż tego zdjęcia zostawić
Natrafić na to aby było zdjęcie to jak wygrać w totka
O tak wszystkie słodziuchne, zgadzam się w 100%
Współczuję...minie to minie...inhalujcie się , odciągajcie i będzie różnica szybciutko...
No powiem Ci , że ja też co mnie tylko kusiło na to prince polo wczoraj -którego dzisiaj już nie ma to sobie myślałam, że przecież stara jestem i kłamać nie będę , że jakiś zdrowszy zamiennik znalazłam
A ta twoja kanapeczka to brzmi smakowicie...wszystko mam oprócz rukoli a ona robi tutaj robotę ale wieczorem będę na zakupach to się zaopatrzę
O tak,drożdżówki cieplutkie....temu nie da się oprzeć..dobrze, ze ta wieczorem była już zimna
Ja mam dzisiaj plan zjeść ten sam zestaw co wczoraj bo połówka kiwi czeka
A Ty @Patii26 jaki zamiennik dzisiaj szykujesz?
Ale to wieczorem zdradzisz co to było
No to 3majcie się dziewczyny zdrowszych zamienników
Natomiast dziś obiadu nie robię i niestety ale zamawiamy Maca z N dzisiaj na obiad także będzie niezdrowo Ale najważniejsze, że słodkiego nie będzie!
I prysznic. Wchodzisz pod niego i macasz twarz, bo nie pamietadz czy zdjelas okulary, a wszystko jest tak blisko, ze nie wiesz czy widzisz dobrze czy zle przynajmniej ja tak mam z moja krotkowzrocznosciaTo fakt, czasem też zapominam że mam okulary na oczach i nagle cyk, zasnę
O tak burger Drwala z Mc to jest toJa dzisiaj słodyczy w domu nie mam, więc muszę jakoś dać radę Ale kuźwa, dla odmiany zrobiłam sobie koktajl z banana i jabłka i szklanki mleka Także już progres jeden jest, zdrowy posiłek
Natomiast dziś obiadu nie robię i niestety ale zamawiamy Maca z N dzisiaj na obiad także będzie niezdrowo Ale najważniejsze, że słodkiego nie będzie!
Niedługo mama
O ja to bym chciała fryteczkiCo Ci ludzie mają z tym burgerem?Wszyscy znajomi jak tylko mówią o Mc to o tym burgerze
Ja takiego mięsa się nie chwycę to nie wiem czy gra warta świeczki bo to 900 kcal więc może i dobrze
Uwielbiam ciasto drożdżowe i to takie prosto z piekarnika, jeszcze gorące oczywiście autorstwa mojej mamy bo sama nie piekę drożdżowegoNo, wczoraj zrobiłam, ciasto drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Jesuu, takie wyszło, że myślałam, że umrę, zeżarliśmy 2/3 dużej blachy w 10 minut, a ja potem zdychałam pół nocy, mój brzuch bardzo nie lubi drożdży
Ja nawet nie wiem jak on wygląda a maca jedliśmy dość często zanim mały się urodził, zawsze tylko cheesy z fryteczkami Teraz jem dużo mniej fast foodów ale za to słodyczami nadrabiam..Najlepiej jak ich nie ma w domu bo inaczej pochłaniam w ilościach hurtowych. Ogólnie lubię wszystko co niedrowe, niestety... Gazowane napoje, fast foody, słodycze...A i chlebkiem ze smalczykiem i ogóreczkiem no pogardzę..Co Ci ludzie mają z tym burgerem?Wszyscy znajomi jak tylko mówią o Mc to o tym burgerze
Ja takiego mięsa się nie chwycę to nie wiem czy gra warta świeczki bo to 900 kcal więc może i dobrze
reklama
Mary2094
Ależ on ładniutki ❤❤Julcio również pozdrawia z pięknym siniakiem na czole oraz kapką śliny na podbródku