reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A które teraz nie ma śliny na podbródku?🤣
Myślę, że nie znajdziemy ani jednego niemowlaczka który by nie miał bródki nawilżonej🤣
Dawno nie pokazywałaś Julka...słodziak🥰

A dziękujemy😙
Ale on ma te oczy...magiczne❤️

Mnie też zbiera na ciasto drożdżowe ale byłoby właśnie tak jak u Ciebie...tylko że ja jestem sama teraz i pół blachy mogłoby jak nic w dzień zniknąć dlatego odpuszczam...poczekam aż wróci M, przy nim głupio zeżreć aż tyle na Tym bardziej , że ciasto drożdżowe raczej nie figuruje na liście zdrowszych zamienników do prince polo ...pozdrowienia dla @MamM i @Patii26 😙
To jest wzrok który mówi matka ja wychodzę z tego pokoju czy Ci się to podoba czy nie🤭

O tak ślinotok i wszystko obabrane musi być już nawet nie zwracam na to uwagi🙈

A nie dałoby się tak do 12 chociaż tego zdjęcia zostawić🤗
Natrafić na to aby było zdjęcie to jak wygrać w totka🤣

O tak wszystkie słodziuchne, zgadzam się w 100%😍
Współczuję...minie to minie...inhalujcie się , odciągajcie i będzie różnica szybciutko...

No powiem Ci , że ja też co mnie tylko kusiło na to prince polo wczoraj -którego dzisiaj już nie ma🤣 to sobie myślałam, że przecież stara jestem i kłamać nie będę , że jakiś zdrowszy zamiennik znalazłam🤣
A ta twoja kanapeczka to brzmi smakowicie...wszystko mam oprócz rukoli a ona robi tutaj robotę ale wieczorem będę na zakupach to się zaopatrzę:)
O tak,drożdżówki cieplutkie....temu nie da się oprzeć..dobrze, ze ta wieczorem była już zimna🤣
Ja mam dzisiaj plan zjeść ten sam zestaw co wczoraj bo połówka kiwi czeka:)
A Ty @Patii26 jaki zamiennik dzisiaj szykujesz?
Ale to wieczorem zdradzisz co to było:)
No to 3majcie się dziewczyny zdrowszych zamienników:)
Ja dzisiaj słodyczy w domu nie mam, więc muszę jakoś dać radę 😅 Ale kuźwa, dla odmiany zrobiłam sobie koktajl z banana i jabłka i szklanki mleka 😝💪 Także już progres jeden jest, zdrowy posiłek 😁
Natomiast dziś obiadu nie robię i niestety ale zamawiamy Maca z N dzisiaj na obiad 🙈 także będzie niezdrowo 😅 Ale najważniejsze, że słodkiego nie będzie! 😁

Ja dzisiaj słodyczy w domu nie mam, więc muszę jakoś dać radę 😅 Ale kuźwa, dla odmiany zrobiłam sobie koktajl z banana i jabłka i szklanki mleka 😝💪 Także już progres jeden jest, zdrowy posiłek 😁
Natomiast dziś obiadu nie robię i niestety ale zamawiamy Maca z N dzisiaj na obiad 🙈 także będzie niezdrowo 😅 Ale najważniejsze, że słodkiego nie będzie! 😁
O tak burger Drwala z Mc to jest to😁

No, wczoraj zrobiłam, ciasto drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Jesuu, takie wyszło, że myślałam, że umrę, zeżarliśmy 2/3 dużej blachy w 10 minut, a ja potem zdychałam pół nocy, mój brzuch bardzo nie lubi drożdży 😭
Uwielbiam ciasto drożdżowe i to takie prosto z piekarnika, jeszcze gorące 😍oczywiście autorstwa mojej mamy bo sama nie piekę drożdżowego 😁

Co Ci ludzie mają z tym burgerem?Wszyscy znajomi jak tylko mówią o Mc to o tym burgerze:oops:
Ja takiego mięsa się nie chwycę to nie wiem czy gra warta świeczki bo to 900 kcal więc może i dobrze🤣
Ja nawet nie wiem jak on wygląda 🤷‍♀️a maca jedliśmy dość często zanim mały się urodził, zawsze tylko cheesy z fryteczkami 😁Teraz jem dużo mniej fast foodów ale za to słodyczami nadrabiam..Najlepiej jak ich nie ma w domu bo inaczej pochłaniam w ilościach hurtowych. Ogólnie lubię wszystko co niedrowe, niestety... Gazowane napoje, fast foody, słodycze...A i chlebkiem ze smalczykiem i ogóreczkiem no pogardzę.. 😆😆

reklama
Do góry