reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A które teraz nie ma śliny na podbródku?🤣
Myślę, że nie znajdziemy ani jednego niemowlaczka który by nie miał bródki nawilżonej🤣
Dawno nie pokazywałaś Julka...słodziak🥰

A dziękujemy😙
Ale on ma te oczy...magiczne❤️

Mnie też zbiera na ciasto drożdżowe ale byłoby właśnie tak jak u Ciebie...tylko że ja jestem sama teraz i pół blachy mogłoby jak nic w dzień zniknąć dlatego odpuszczam...poczekam aż wróci M, przy nim głupio zeżreć aż tyle na Tym bardziej , że ciasto drożdżowe raczej nie figuruje na liście zdrowszych zamienników do prince polo ...pozdrowienia dla @MamM i @Patii26 😙
To jest wzrok który mówi matka ja wychodzę z tego pokoju czy Ci się to podoba czy nie🤭

O tak ślinotok i wszystko obabrane musi być już nawet nie zwracam na to uwagi🙈

A nie dałoby się tak do 12 chociaż tego zdjęcia zostawić🤗
Natrafić na to aby było zdjęcie to jak wygrać w totka🤣

O tak wszystkie słodziuchne, zgadzam się w 100%😍
Współczuję...minie to minie...inhalujcie się , odciągajcie i będzie różnica szybciutko...

No powiem Ci , że ja też co mnie tylko kusiło na to prince polo wczoraj -którego dzisiaj już nie ma🤣 to sobie myślałam, że przecież stara jestem i kłamać nie będę , że jakiś zdrowszy zamiennik znalazłam🤣
A ta twoja kanapeczka to brzmi smakowicie...wszystko mam oprócz rukoli a ona robi tutaj robotę ale wieczorem będę na zakupach to się zaopatrzę:)
O tak,drożdżówki cieplutkie....temu nie da się oprzeć..dobrze, ze ta wieczorem była już zimna🤣
Ja mam dzisiaj plan zjeść ten sam zestaw co wczoraj bo połówka kiwi czeka:)
A Ty @Patii26 jaki zamiennik dzisiaj szykujesz?
Ale to wieczorem zdradzisz co to było:)
No to 3majcie się dziewczyny zdrowszych zamienników:)
Ja dzisiaj słodyczy w domu nie mam, więc muszę jakoś dać radę 😅 Ale kuźwa, dla odmiany zrobiłam sobie koktajl z banana i jabłka i szklanki mleka 😝💪 Także już progres jeden jest, zdrowy posiłek 😁
Natomiast dziś obiadu nie robię i niestety ale zamawiamy Maca z N dzisiaj na obiad 🙈 także będzie niezdrowo 😅 Ale najważniejsze, że słodkiego nie będzie! 😁

Ja dzisiaj słodyczy w domu nie mam, więc muszę jakoś dać radę 😅 Ale kuźwa, dla odmiany zrobiłam sobie koktajl z banana i jabłka i szklanki mleka 😝💪 Także już progres jeden jest, zdrowy posiłek 😁
Natomiast dziś obiadu nie robię i niestety ale zamawiamy Maca z N dzisiaj na obiad 🙈 także będzie niezdrowo 😅 Ale najważniejsze, że słodkiego nie będzie! 😁
O tak burger Drwala z Mc to jest to😁

No, wczoraj zrobiłam, ciasto drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Jesuu, takie wyszło, że myślałam, że umrę, zeżarliśmy 2/3 dużej blachy w 10 minut, a ja potem zdychałam pół nocy, mój brzuch bardzo nie lubi drożdży 😭
Uwielbiam ciasto drożdżowe i to takie prosto z piekarnika, jeszcze gorące 😍oczywiście autorstwa mojej mamy bo sama nie piekę drożdżowego 😁

Co Ci ludzie mają z tym burgerem?Wszyscy znajomi jak tylko mówią o Mc to o tym burgerze:oops:
Ja takiego mięsa się nie chwycę to nie wiem czy gra warta świeczki bo to 900 kcal więc może i dobrze🤣
Ja nawet nie wiem jak on wygląda 🤷‍♀️a maca jedliśmy dość często zanim mały się urodził, zawsze tylko cheesy z fryteczkami 😁Teraz jem dużo mniej fast foodów ale za to słodyczami nadrabiam..Najlepiej jak ich nie ma w domu bo inaczej pochłaniam w ilościach hurtowych. Ogólnie lubię wszystko co niedrowe, niestety... Gazowane napoje, fast foody, słodycze...A i chlebkiem ze smalczykiem i ogóreczkiem no pogardzę.. 😆😆

reklama
Do góry