Patii26
Fanka BB :)
Miałam w cytatach i zapomniałam odpisać.A u mnie kobiety ciąg dalszy przykrych zdarzeń tym razem ze mną pamiętacie jak Wam mówiłam, że zaaplikowałam sobie wkładkę anty potem wypadła potem jeszcze raz i znowu wypadła i jeszcze raz moja gin stwierdziła że jest nienormalne organizm odrzuca i nie wie czemu a producent, że więcej nie da za free i kasę mi oddali.
No i właśnie mam komplet badań i nie potrzebne mi żadne wkładki estrogen dryfuje na dnie oceanu okresu już malutko lekko podbarwiony, badania amh, fsh i pozostałe dno , usg jajników wynik przedwczesna niewydolność
dostałam Climare50
No wiem powiecie, że przecież i tak nie chciałam mieć więcej dzieci ale jednak smutek jest, że już taka stara jestem biologicznie
Vaness, bardzo mi przykro. Podejrzewam jak się musisz czuć. Ale terasz najważniejsze jest tylko to, że masz już Stasia i patrząc na niego możesz mówić, że jest to Twój / Wasz cud, który się pojawił Będąc dziś na spacerze z Nelką i narzeczonym rozmawialiśmy o przyszłości, życiu itp i zjechał temat dzieci. Oczywiście chcemy mieć drugie dziecko. Ale powiedziałam mu, że gdyby kiedykolwiek coś poszło nie tak, dla mnie najważniejsze jest to, że jedno dziecko już mamy i, że jest ona moją wymarzoną córeczką, której nie mogłam sobie bardziej idealnej wymarzyć I za nią jestem wdzięczna najbardziej
I wiem, że Ty też jesteś wdzięczna za Stasia, bo długo się o niego staraliście. Masz swój cud i to jest najważniejsze