reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dzień dobry wszystkim 🤗 my już po śniadanku i od rana zabawy na macie 😁
Zobacz załącznik 1359868
Dzień dobry koleżanko 😁
U nas od rana spacery i przegląd literatury📖
Zobacz załącznik 1359882Zobacz załącznik 1359883
Witamy was serdecznie ❤ Tornado Anastazja już zdążyła opanować pół pokoju i kuchni. Oczywiście standardowo chce opanować pokrętła od gazówki, ale nie ma takiej opcji by tam pomajstrować. 😂

reklama
Jakie słodziuchne dzieciaki😍. U nas noc TRAGICZNA. Remo ma katar cała noc to jęki i płacze😓. O losie! Ale to minie, chyba🤔
Oj, współczuję bardzo. Minie, spokojnie. Jak nie kaszle to polecam aromactiv na noc, pół plasterka.
U nas za to Anastazja dziś niespokojnie spała, kręciła się i nie mogła znaleźć sobie miejsca, nawet przez sen sie wierciła jak nie wiem co.

O tak,drożdżówki cieplutkie....temu nie da się oprzeć..dobrze, ze ta wieczorem była już zimna🤣
Ja mam dzisiaj plan zjeść ten sam zestaw co wczoraj bo połówka kiwi czeka:)
No, wczoraj zrobiłam, ciasto drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Jesuu, takie wyszło, że myślałam, że umrę, zeżarliśmy 2/3 dużej blachy w 10 minut, a ja potem zdychałam pół nocy, mój brzuch bardzo nie lubi drożdży 😭

reklama
Do góry