reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Tak 25 lat jest na meble, a 5 lat jest na sprzęt. Więc ja jestem z ceny bardzo zadowolona, mam nadzieję że z mebli będę też, tata ma u siebie i jest mega zadowolony. Jeszcze będę brać szafy z serii PAX
Polecam 😂 ja sobie garderobę zrobiłam co prawda bez drzwi ale jestem mega zadowolona 👍
Jak mi rzucili wycenę z Komandor 35 tys to stwierdziłam, że jak z Ikei się za parę lat rozleci to kupię nową 😂

reklama
o ja sama bym się pobawiła🤪 stare dobre czasy kiedyś tylko takie było no może zamiast tej pięknej huśtawki opona 😂ale podobnie👍
o z little Tikes w jednym żłobku mieli takie konie na biegunach plastikowe pani bardzo polecała 😜 muszę popatrzeć na tą firmę generalnie plastik mnie mierzi trochę i jak mogę unikam 🙃 ostatnio się zastanawiałam narazie nad taka zjeżdżalnia i bujak🤔
hehehehe no to już niedługo będziesz miała okazję - wiosna, lato, na plac zabaw z młodym i hulaj dusza :) ślizgawki, huśtawki, karuzele, piaskownica i Bóg wie co tam jeszcze jest teraz. starsza córka już nie może się doczekać piaskownicy na ogrodzie i placu zabaw. w głębi duszy na zawsze jesteśmy dziećmi ;)

No podobają mi się te Montessori ta jest naprawdę fajna a co to za firma robi? Widzę, że z allegro ale dawaj linczka😜
Jeszcze pomyślę co wgl z M się zastanawiamy czy kolejne zabawki to mają sens 🤔 zaraz pójdzie do żlobka, trochę na roczek dostanie więc znowu tego trochę będzie... i gdzie to trzymać.

Mam pytanie bo masz trójeczkę🤪 czy dziewczyny wracają do starych zabawek zostawiasz je czy nie ma sensu?
To zdjęcie z tej aukcji, ale czy to porządne czy nie to nie wiem. Cena sugeruje, że porządne 🤣🤣
Ja też się władowałam swoją drogą. Kupiłam używkę za 110 i 170 wydałam na farby, żeby pomalować na kolorowo 🤣🤣 kretynka, trzeba było nowe kupić 🙈🙈

o ja sama bym się pobawiła🤪 stare dobre czasy kiedyś tylko takie było no może zamiast tej pięknej huśtawki opona 😂ale podobnie👍
o z little Tikes w jednym żłobku mieli takie konie na biegunach plastikowe pani bardzo polecała 😜 muszę popatrzeć na tą firmę generalnie plastik mnie mierzi trochę i jak mogę unikam 🙃 ostatnio się zastanawiałam narazie nad taka zjeżdżalnia i bujak🤔
My mamy konia z little tikes, bardzo fajny ale narazie służy głównie jako gryzak 😂

Tak 25 lat jest na meble, a 5 lat jest na sprzęt. Więc ja jestem z ceny bardzo zadowolona, mam nadzieję że z mebli będę też, tata ma u siebie i jest mega zadowolony. Jeszcze będę brać szafy z serii PAX
A z ciekawości, dużo mebli masz i ile wyszła kuchnia? (Może być ze sprzętem albo bez, o ile możesz powiedzieć).

Zastanawiam się czy i ile przepłacam za moją. Moja mama za malutką kuchnie w Castoramie zapłaciła 7 tysięcy plus sprzęt, ja mam dużą kuchnię i nietypową, a zabudowę robię do sufitu, na 2,8 metra, bo mamy wysoko, w tym będą dwa słupki, w sumie płacę 18 tysięcy z montażem, a gościu montuje też cały sprzęt AGD i zlew w cenie. AGD mnie wyszło 5 tysięcy z suszarką, nie mam mikrofali, bo mi do szczęścia nie jest potrzebna i lodówki nie brałam, bo mam. I jak tak porównuję ile zapłaciła to wydaje mi się, że nie jest źle. Kumpela w Ikei zamawiała też i zapłaciła 12 tysięcy plus AGD, a ma mniejszą kuchnię niż moja.

To zdjęcie z tej aukcji, ale czy to porządne czy nie to nie wiem. Cena sugeruje, że porządne 🤣🤣
Ja też się władowałam swoją drogą. Kupiłam używkę za 110 i 170 wydałam na farby, żeby pomalować na kolorowo 🤣🤣 kretynka, trzeba było nowe kupić 🙈🙈
Tak szczerze powiem że mi to najbardziej się podoba ten zestaw z dwoma deskami ale nie widzę na aukcji i do 90 kg to nawet ja się pobawię 😂
1641587227630.png

wczoraj byliśmy u rodziny i wróciły do nas takie kostki, chociaż 14 lat temu trochę inne kolory były :) nie mogłam uwierzyć, że jeszcze je mieli. Domi drugi dzień bawi się nimi non stop.

Link do: Fisher Price, zabawka interaktywna Klocki ze zwierzątkami, DHW15
Super są te klocki 👍😜 u nas już się znudziły 😒 ma je od urodzenia tylko mamy inne kolory np. Zamiast tego fioletu zielony
Ja mojemu dokupiłam jeszcze te https://allegro.pl/oferta/smily-wieza-z-klockow-kostki-sensoryczne-zwierzaki-9679940377
Naprawdę sporo się nimi bawił. Uważałam że te Smily są gorsze bo się nie wciskają a prawda jest taka że nimi najpierw się bawił 😂
Mój z zabawek to samochody teraz lubi puszczać, klocki i sorter reszta może nie istnieć 🙄
Już tęsknię jak był malutki 😭

reklama
Do góry