reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja studiowałam psychopedagogike więc miałam praktyki w żłobku najpierw ale musiałam zmienić na przedszkole bo mi serce pękało. To jak te dzieci żebrały o uwagę, o trochę czułości..... nie dawałam tam rady 🥺 Tak więc mam również nadzieję, że uda mi się z nianią.
Dlatego nie chce dawać Neli do żłobka. To za wcześnie na takie rozstanie dla takiego maluszka. Nowa sytuacja, nowe twarze, mnóstwo dzieci, harmider i to bez mamy u boku. Jakbym widziała jak płacze to serce by mi pękło, płakałabym bardziej niż ona i chyba zabrała od razu.

Ja to bym chciała jedną taką dużą książkę z bajkami może ktoś kupował?
Ja mam tą, bardzo ją lubię, ma piękne obrazki. Jedyna wada to taka, że strony są miekkie, ale z twardymi nie ma. Serio, jeśli któraś z Was chce kupić zbiór wierszy Brzechwy to bierzcie w ciemno ten, tylko poszukajcie czy gdzieś można taniej kupić, bo wzięłam pierwszy z brzegu link.

Zazdroszczę takiego talentu. Coś pięknego.
Ja jedynie mogę grać ale na nerwach 😃
oj, ja też mu zazdroszczę :) zawsze ciekawiło mnie dlaczego tak jest, że inni ot tak po prostu potrafią coś - grać, śpiewać, malować itp. i takie osoby mają dusze i zmysł artystyczny, trochę są pokręcone, wrażliwe na piękno, po prostu ciekawe osobowości 8-)

Te 18 stron od razu skojarzyło mi się z jednym, z kultową sceną z przyjaciół 😂 Kiedy Rachel daje do przeczytania o 5.30 list o ich powrocie do związku który ma 18 stron 😂
Możesz się poczuć jak Ross 😂😂
omg...tam każda scena jest kultowa :D w sylwestra zaczęliśmy oglądać od początku Przyjaciół - ponadczasowy serial, bawi kolejne pokolenia

Ja to daję do oglądania ale tylko u mnie na kolanach😅 , nie ma przyzwolenia na niszczenie bo ja od małego kocham książki a wiem że jak dam to albo by były obdarte albo nadgryzione🤭. Zabawkami może tłuc ile wlezie ale książek nie niszczyć. Mam jeszcze takie z naszego dzieciństwa ale jednak teraz ilustracje ciekawsze przynajmniej w w wiekszosci😉
ja też kocham książki na zabój i też nie pozwalam niszczyć. jak dla mnie to Domi mogłaby nie mieć zabawek tylko książki :p ale to niemożliwe;)

Ja mam tą, bardzo ją lubię, ma piękne obrazki. Jedyna wada to taka, że strony są miekkie, ale z twardymi nie ma. Serio, jeśli któraś z Was chce kupić zbiór wierszy Brzechwy to bierzcie w ciemno ten, tylko poszukajcie czy gdzieś można taniej kupić, bo wzięłam pierwszy z brzegu link.
potwierdzam, jest świetna ta książka. mała dostała ją od moich koleżanek z pracy

Spoko, mam juz organizer na leki, taki piękny, tęczowy, tabletki już poukładane, już drugi dzień biorę jak trzeba. Już nie krzycz na mnie no 😜
Ja tak samo ostatni miesiąc brałam letrox w kratkę.. Tu zapomniałam, tu wzięłam dopiero jak mi się przypomniało 2h po śniadaniu a potem mi się skończyły i czekając na receptę nie brałam tabletek chyba z 3-4 dni. Nie ukrywam, hormony skakały i humorki były jak diabli. Też choruje na niedoczynność tarczycy.
@karoo-kp ja tak samo od porodu jeszcze nie robiłam kontrolnie badań krwi i moczu... I muszę się za to wziąć. Byłabym już 3 miesiące po badaniach, bo umówiłam się z moją lekarka na teleporade ale zapomniała zadzwonić 🤦‍♀️ I ja znów odkładałam dzwonienie do przychodni i się umawianie na nowo, bo tam dodzwonić się to graniczy z cudem.

reklama
Początek roku a u mnie kulminacja. Mój mąż ledwo dycha, pulmonolog i kardiolog na cito mu potrzebny (umówiłam).
Wczoraj wróciłam od mamy i dostałam pismo, że uszkodziliśmy przewód na działce gminy i musimy oddać za naprawę 7,5 tysiąca, a dzisiaj poszłam na test, bo od kilku dni jestem przeziębiona, tymczasem w piątek mieli przyjechać znajomi, i test był pozytywny. Nawet mnie nie tknęło, że straciłam smak i węch, bo co mam czuć, skoro mam nos zawalony, a czuję smaki główne - słone, słodkie, gorzkie, kwaśne, dokładnie tak samo miałam przy zapaleniu zatok.
Ojeee, współczuję 😢 Zdrówka dla Ciebie i oby nikt się nie zaraził 😘

Do góry