E
ecza
Gość
Ja wszystkie dzieciaczki które znam i są kp są dużo większe niż te dzieci na mm...więc też się zawsze sama zastanawiam skąd ta teoria , że na mm dzieci są większe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ja mojego też uczyłam ale daje mi buziaki z otwartą buziąwięc podejrzewam że to nie jest buziak tylko chęć ugryzienia. Ale nauczył się chociaż robić "papa"Nela wczoraj nauczyła się dawać mi buziaka Uczyłam ją od tygodnia
Taa, relaksuA jak myślicie? Czy te święta to będzie czas relaksu i odpoczynku?
Czy raczej zmęczone będziemy bardziej niż w czasie bezświątecznym? ☺
Przynajmniej ma dwa, my nadal ze stanem zerowymDobrze, że te normy takie szerokie.
Moja wszystko robi w dedlajnach.
Nie mam co wypatrywać tych zębów.
Te jako główne do łazienki:Proszę pokaż mi płytki
My właśnie zaczynamy jeździć po marketach budowlanych. Już zaczęliśmy zamawiać okna pod wymianę. Więc coś się zaczyna ruszać.
Wiecie co, mam taką małą kluskę, czterolatkę i 15latkę i naprawdę nie wiem, z którą gorzej. Mam jednak wrażenie, że najgorzej z tą 4latkąPo 36 miesiącu bunt za buntem i tak aż do 18-stki
Właśnie wyżej pokazałamPokaż co wybrałaś
Ja wiem? Znam dzieci, które na piersi były drobne, ale czy drobniejsze niż taka na przykład Marcysia? Nie sądzę. Porównując z Jagodą i Dobrusią to większość była drobna, a one obie na cycuA tak serio, to dziwią mnie te informacje, które są wszędzie, że dzieci kp są mniejsze niż te na mm. U nas na Forum jest raczej odwrotnie. Raczej - to mam na myśli, bo Anastazja jest szczupła, ale też nie kurczaczek taki malutki. Jeśli w badaniach populacyjnych tak faktycznie wychodzi, to my jesteśmy tylko wyjątkiem od reguły. I z pewnością to nie jest sama woda
Otwarta buzia to normalne buziaki u maluchówSuper ja mojego też uczyłam ale daje mi buziaki z otwartą buziąwięc podejrzewam że to nie jest buziak tylko chęć ugryzienia. Ale nauczył się chociaż robić "papa"
Uff... A juz wątpiłam w moje umiejętności dydaktyczneOtwarta buzia to normalne buziaki u maluchów
Taa, relaksu
U nas będą goście, bo tyle rodziny się zjeżdża, że trzeba kogoś przenocować.
Ale ja w drugi dzień świąt się zbieram i wypadam do mojej mamy z dziewczynami. I tam sobie odpocznę.
Przynajmniej ma dwa, my nadal ze stanem zerowym
Te jako główne do łazienki:
Te na podłogę:
Alami beige STR Płytki gresowe uniwersalne 1198x190 | Tubądzin
Zobacz produkt Alami beige STR Płytki gresowe uniwersalnewww.tubadzin.pl
A na jedną ścianę czarne płytki, przecierane brązem tej samej wielkości co te pierwsze, ale nie mogę znaleźć nigdzie.
Wiecie co, mam taką małą kluskę, czterolatkę i 15latkę i naprawdę nie wiem, z którą gorzej. Mam jednak wrażenie, że najgorzej z tą 4latką
Właśnie wyżej pokazałam
Ja wiem? Znam dzieci, które na piersi były drobne, ale czy drobniejsze niż taka na przykład Marcysia? Nie sądzę. Porównując z Jagodą i Dobrusią to większość była drobna, a one obie na cycu
Mi się wydaje, że to jeszcze relikt z przeszłości, kiedy dzieci były karmione na godziny, równo co 3 i koniec. No to wtedy rzeczywiście dzieci na piersi były drobniejsze, bo przecież pokarm kobiecy jest dużo lżej strawny i mniej kaloryczny niż mm, więc takie dzieci nie dojadając były mniejsze.
Super ja mojego też uczyłam ale daje mi buziaki z otwartą buziąwięc podejrzewam że to nie jest buziak tylko chęć ugryzienia. Ale nauczył się chociaż robić "papa"
Uff... A juz wątpiłam w moje umiejętności dydaktyczne
O tak otwarta buzia i mnóstwo ślinySuper ja mojego też uczyłam ale daje mi buziaki z otwartą buziąwięc podejrzewam że to nie jest buziak tylko chęć ugryzienia. Ale nauczył się chociaż robić "papa"
A ile Iga teraz waży?Ja wszystkie dzieciaczki które znam i są kp są dużo większe niż te dzieci na mm...więc też się zawsze sama zastanawiam skąd ta teoria , że na mm dzieci są większe
Moja Iga wg pomiaru sobotniego waży 8200 gO tak otwarta buzia i mnóstwo śliny
A ile Iga teraz waży?
Łee to ładnie a mój taki żarlok szczególnie na mleko a waży gdzieś z 600 g więcej jak nic trawienie po mamusiMoja Iga wg pomiaru sobotniego waży 8200 g
Także idzie jak burza