Zwariować idzie, wcześniej zasypiała do 20 potem do 21 a teraz 22 i kiedy tu zająć się swoimi sprawami i obowiazkami jak ona spać nie chceMój wczoraj tak miał, poszedł spać po 22. Dzisiaj już lepiej, bo przed 22. Może to ta pełnia?
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Z zasypianiem jeszcze nie mamy problemów, ale te pobudki, co odłożę do łóżeczka to ryk że chce spowrotem do łóżka. I tak od 4 spała że mną w łóżku, i 2 razy przez sen uderzyłam młodą, obudziłam się jak poczułam że coś puknęłam. Boje sie bardzo jak spi obok mnie właśnie ze względu na takie incydenty.Zwariować idzie, wcześniej zasypiała do 20 potem do 21 a teraz 22 i kiedy tu zająć się swoimi sprawami i obowiazkami jak ona spać nie chce
Patii26
Dziękujemy kochana Wam również życzymy zdrowych i wesołych Świąt w gronie rodzinnym, pełnych śniegu i dobrego nastrojuKochane wigilia tuż tuż, obawiam się, że mogę zapomnieć bądź się spóźnić, dlatego już dziś życzę Wam I Waszym małym aniołkom cudownych i zdrowych pierwszych wspólnych świąt!!!
U nas wszystko ok, nadal mamy tylko jednego ząbka, stoimy beż trzymanki kilka sekund ale pierwszych kroczków jeszcze nie ma. Mała zasuwa z pchaczem, zajada wszystko co ciocie nagotuja, pozwala mamie na wyjścia z koleżankami na 3h i bardzo lubi chodzić w gości lub mieć gości!
Ściskam Was mocno Zobacz załącznik 1349520
Wow, 3h na wolności z koleżankami, bomba Nic tylko się cieszyć
MamM
A tak serio, to dziwią mnie te informacje, które są wszędzie, że dzieci kp są mniejsze niż te na mm. U nas na Forum jest raczej odwrotnie. Raczej - to mam na myśli, bo Anastazja jest szczupła, ale też nie kurczaczek taki malutki. Jeśli w badaniach populacyjnych tak faktycznie wychodzi, to my jesteśmy tylko wyjątkiem od reguły. I z pewnością to nie jest sama wodaPadłam Zostawiam to tutaj
Zobacz załącznik 1349610
MamM
To stres dodatkowy Ci dochodzi,Z zasypianiem jeszcze nie mamy problemów, ale te pobudki, co odłożę do łóżeczka to ryk że chce spowrotem do łóżka. I tak od 4 spała że mną w łóżku, i 2 razy przez sen uderzyłam młodą, obudziłam się jak poczułam że coś puknęłam. Boje sie bardzo jak spi obok mnie właśnie ze względu na takie incydenty.
Mocnego snu trochę zazdroszczę.
Obyś przez te myśli, że coś się z Nastką stanie w waszym łóżku, nie straciła także tego.
Taki nerwowy sen to utrapienie
Jasiek też kp i jest z tych "większych" tzn. może nie wagowo ale nie jest drobniutkiA tak serio, to dziwią mnie te informacje, które są wszędzie, że dzieci kp są mniejsze niż te na mm. U nas na Forum jest raczej odwrotnie. Raczej - to mam na myśli, bo Anastazja jest szczupła, ale też nie kurczaczek taki malutki. Jeśli w badaniach populacyjnych tak faktycznie wychodzi, to my jesteśmy tylko wyjątkiem od reguły. I z pewnością to nie jest sama woda
Patii26
No właśnie, że wcale nie jest tak, że te na KP są mniejsze, bo ja w sumie wszystkie dzieci, które znam i są na KP to właśnie są większej wagi, że na samym cycku sporo przybierają. A np. od mojego kuzyna córka jest od urodzenia na mm ( nie z wyboru) i jest bardzo malutka i drobniutka. A znów syn od szwagierki jak miał 4 msc przeszli na mm, bo pokarmu nie miała, no to on na tym mm to taki pulchny był, że szok, a raczej taki zbity. Miał rok i ważył 12-13 kg. Ale on też wysoki i budowę ma po tatcie, że taki rozbudowany.A tak serio, to dziwią mnie te informacje, które są wszędzie, że dzieci kp są mniejsze niż te na mm. U nas na Forum jest raczej odwrotnie. Raczej - to mam na myśli, bo Anastazja jest szczupła, ale też nie kurczaczek taki malutki. Jeśli w badaniach populacyjnych tak faktycznie wychodzi, to my jesteśmy tylko wyjątkiem od reguły. I z pewnością to nie jest sama woda
Mary2094
No jeżeli by leciała sama woda to moje dziecko już wogóle by było skóra i kości. Moim zdaniem to genetyka, czy na KP, czy na MM dziecko będzie przybierać tak jak ma w genachA tak serio, to dziwią mnie te informacje, które są wszędzie, że dzieci kp są mniejsze niż te na mm. U nas na Forum jest raczej odwrotnie. Raczej - to mam na myśli, bo Anastazja jest szczupła, ale też nie kurczaczek taki malutki. Jeśli w badaniach populacyjnych tak faktycznie wychodzi, to my jesteśmy tylko wyjątkiem od reguły. I z pewnością to nie jest sama woda
Chociaż nie powiem chciałabym aby Anastazja miała tyle co Melania, bo bym nie musiała się martwić.
reklama