reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dobrze, że te normy takie szerokie.
Moja wszystko robi w dedlajnach.
Nie mam co wypatrywać tych zębów.
Mój ma dwa na dole. Długo szły, generalnie od 3 miesiąca się strasznie ślinił, dziąsła rozpulchnione, cała butla paracetamolu wypita, a zęby wyszły dopiero w 7 czy 8 miesiącu. A teraz znowu cisza. Bądź mądra i pisz wiersze.

reklama
Moja też tak za mną krok w krok. No i nocki takie jak Mary ma, Jak Melania idzie na drzemkę to leżę z nią i tyle, czasem nawet przysnę, czego wcześniej nie robiłam nigdy.
Mamy tylko 2 zęby.
Dziś Melania pierwszy raz wstała, długo próbowała, a dziś się w końcu udało.
Za tydzień kończymy 10 miesięcy więc rzutem na taśmę, wstawanie w normie jej poszło 😂

A jak myślicie? Czy te święta to będzie czas relaksu i odpoczynku?
Czy raczej zmęczone będziemy bardziej niż w czasie bezświątecznym? ☺
Gratulacje dla małej🙂 a co do świąt to ja mam zamiar odpocząć w święta będziemy z babcią prababcia i ciocia więc ja palcem przy małej nie rusze 🤣

O to równouprawnienie macie.
U nas tata mleczka w klacie nie ma. Budzę się tylko ja. Zresztą tata nic nie słyszy, bo sobie smacznie śpi w innym pokoju z psem pod kołdrą.
Zaznaczam, że oboje uznaliśmy, że nam tak lepiej.
Oj mamy, bo inaczej bym zwariowała albo udusila go poduszką😅 zdarza się że nawet ja małej nie słyszę i wtedy mąż wstaje, albo jak usłyszę to budzę męża jak ja nie mam sił. Na szczęście ja w nocy już nie karmie zresztą mi i tak na mm od początku.

Gratulacje dla małej🙂 a co do świąt to ja mam zamiar odpocząć w święta będziemy z babcią prababcia i ciocia więc ja palcem przy małej nie rusze 🤣

Bardzo dobra postawa 👍 Ja sobie i wam życzę aby zawsze ktoś brał nasze dzieci pod opiekę, byśmy mogły sobie odpocząć 😊 Ja w święta też mam taki plan aby tylko odpoczywać, niech się babcie opiekują wnuczką, oby dwie widzą ją tylko raz w tygodniu.

Trójki wychodzą później,to normalne. Czasami nawet piątki są wcześniej.

Ja dzisiaj jestem pokonana płytkami. Wydałam 2x ponad budżet, albo i więcej. Jeszcze jedne płytki mi się spodobały takie błyszczące i okazały się o 2 dychy droższe od tych matowych. W sklepie jakoś mi to umknęło i w sumie dupa. Nawet bym mogła zmienić ale naprawdę tamte bardziej mi się podobają i teraz nie ma opcji... Kafelki we wzor deski na podłogę już miałam kupione, i teraz oddaję, bo kupiłam inne, jaśniejsze i ładniejsze, za to zamiast 4 dych to za 90 za metr 🙈🙈

A tak się pożaliłam 🤣 bo w sumie przecież raczej tej łazienki nie będę kolejny raz robić ..

Pokaż co wybrałaś 😁

Ostatnio właśnie z ciekawości poszukałam o tym informacji które będą wychodziły kolejne. Zostawię grafikę tutaj

Dodam jeszcze, ze jak zęby wyjdą ciut pizniej niz na grafice to tez jest ok 😂 moja starsza na roczek miala 2 zęby, 4 miala jak miała 14 miesięcy. Ma 32 miesiace i piątek na razie nie widać, ale wiem ze u niej zęby późno idą. Za to Bartuś szykuje sie na dwójki gorne, juz mu cos świta pod dziąsłami 😂

reklama
Do góry