reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Nie planuję końca karmienia w najbliższym czasie. Na 99% za rok będę jeszcze karmiła. Praca w tym w ogóle nie przeszkadza 😉

Ja i nie zapowiada się jeszcze długo. Mam Avionaut Pixel i młoda ma w nim kupę miejsca. Nie przewożę jej w żadnych bluzach czy kombiakach. Tylko wyjęłam boczne wkładki i jedną spod pupy. Myślę, że z pół roku jeszcze pojeździ w tym foteliku.

No kurde, głodne dziecko, a Ty mu się dziwisz 🤣😉

Przybijam piątkę, brałam Pixela, żeby na długo wystarczył, bo jednak łupiny najbezpieczniejsze dla maluchów 😁 a jednocześnie był super, jak malutka się urodziła, przy niespełna 3 kg pięknie w nim się mieściła.
No tak, zapomniałam o Tobie, że Ty też KP jak najdłużej 😍 Ja też bym chciała tyle ile mała będzie potrzebowała i po Twoich słowach, że dziecko samo się dostosowuje i pije rano i wieczorem i w nocy, to mnie to podniosło na duchu 🤗

Kurcze, fajnie pojemna ta łupina, gdybym wiedziała wcześniej to bym kupiła, bo widać na zdj, że jest pojemna.

reklama
miałam Wam napisać tablica wylądowała na szafce (wysoki połysk czego nie robi się dla dziecka 🙄)
Na macie to już niczym nie chce się bawić a tutaj co chwilę podchodzi😂

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 62
Nie no brzmi to tak
Urząd Regulacji Energetyki ogłosi za dwa dni wysokie podwyżki cen energii: prąd zdrożeje o około 20 proc., gaz do ogrzewania nawet o 40 proc. Urząd zatwierdził też około 10 proc. wzrost w grupie odbiorców wykorzystujących błękitne paliwo tylko do kuchenek gazowych

Ty masz na gaz a ja mieszkam na osiedlu gdzie ocieplenie jest na gaz ale cała reszta na prąd więc chyba młody będzie jadł suchy prowiant jak my wszyscy wrócą konserwy do łask😂
No ale gaz do ogrzewania 40% a ja tym ogrzewam dom...będziemy siedzieć w chłodzie:)
Żarcik🤣

Laski tak się uśmiałam czytając Wasze "przemyślenia" na temat biustu , że aż mnie policzki bolą🤣

O matko i się zaczęło brata córka do mnie zadzwoniła 7 lat ciocia Ty mi powiesz prawdę czy mikołaj istnieje 🥶
Prosta sprawa-Mikołaj istnieje tylko dla tych osób i przychodzi tylko do tych, którzy w niego wierzą. Do niedowiarków nie przychodzi, bo szkoda mu czasu. Dorośli którzy w niego wierzą też dostają prezenty 😁

Ło matko Ty to masz biust, możesz podać rękę z moją mamą, bo ona posiadaczka rozmiaru 95E 😂 mi nie było dane odziedziczyć takiego biustu więc mam jak to zawsze mówię- cycki po tacie 😂
O super tekst ja też mam cycki po tacie 🤣🤣🤣🤣teraz to nawet w pusch up sprzed ciąży luźne miejsce🤣🤣🤣
Żeby nie było biust nigdy nie był moim kompleksem.

reklama
No ale gaz do ogrzewania 40% a ja tym ogrzewam dom...będziemy siedzieć w chłodzie:)
Żarcik🤣

Laski tak się uśmiałam czytając Wasze "przemyślenia" na temat biustu , że aż mnie policzki bolą🤣
Deogo kosztuje Cię satysfakcja z tego , że to nie Wy przyczyniacie się do powstawania smogu w okolicy.

U nas w bloku mamy zwrot za ogrzewanie rocznie ok. 1000zł.
Ale w czynszu nadrabiamy wszystkie Wasze, mieszkańców domków, wydatki.

I zawsze się zastanawiam, kto mieszka taniej Ci w blokach, czy Ci w domkach 🤔

Do góry