reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Moja w krzesełku wysiedzi tyle ile czasu zajmuje jej jedzenie a później się awanturuje jak fiks:oops:
A że karmię łyżeczką to nie mam wolnego czasu na zrobienie cokolwiek innego🤣

Kurde jak czytam ,że gaz 54% w górę to w przyszłym roku chyba w zimnie będziemy siedzieć..:oops:
I jak ludzie mają się przestawić z węgla itp na ogrzewanie gazowe jak ceny będą takie że masakra!!!
Pojebało ich wszystkich tam...
Nie no brzmi to tak
Urząd Regulacji Energetyki ogłosi za dwa dni wysokie podwyżki cen energii: prąd zdrożeje o około 20 proc., gaz do ogrzewania nawet o 40 proc. Urząd zatwierdził też około 10 proc. wzrost w grupie odbiorców wykorzystujących błękitne paliwo tylko do kuchenek gazowych

Ty masz na gaz a ja mieszkam na osiedlu gdzie ocieplenie jest na gaz ale cała reszta na prąd więc chyba młody będzie jadł suchy prowiant jak my wszyscy wrócą konserwy do łask😂

reklama
Czy jest ktoś kto jeszcze nie wymienił łupiny na fotelik?
My dopiero dzisiaj kupiliśmy nowy fotelik, bo w łupinie już miała mało miejsca. Kupiliśmy Joie Spine 360, z tego co pamiętam to @Mary2094 też ma taki. Teraz to ma luksus w nim 😅
Tak mam 😃 jakby ktoś rozważał zakup fotelika i zastanawiał się miedzy : Joie iSpin 360 lub Babysafe Rhodesian to mam oba i mogę zrobić porównanie tych dwóch i powiedzieć zalety i wady.

Ostatnia edycja:
"Rzucam cycek na pożarcie" Jagodakkk
dopisuję do
"nokautuję cycem" karoo-kp
😅
W sumie naszła mnie taka refleksja, że rzucamy ten cycek na pożarcie, bo już po jędrnych i sprężystych piersiach pozostały po karmieniu dwa takie bez życia flaczki 😂 I sobie to rzucanie jak najbardziej wyobrażam 😂 (Plus efekt dźwiękowy typu plask przy tej czynności)

Moja w krzesełku wysiedzi tyle ile czasu zajmuje jej jedzenie a później się awanturuje jak fiks:oops:
A że karmię łyżeczką to nie mam wolnego czasu na zrobienie cokolwiek innego🤣

Kurde jak czytam ,że gaz 54% w górę to w przyszłym roku chyba w zimnie będziemy siedzieć..:oops:
I jak ludzie mają się przestawić z węgla itp na ogrzewanie gazowe jak ceny będą takie że masakra!!!
Pojebało ich wszystkich tam...
Prąd o 25% w górę...
Marzy mi się żeby można było ogrzewać chatę na prąd. My długo nie odejdziemy od tego węgla...
Zero ekologii, jesteśmy liderem jeżeli chodzi o smog.

Czy jest ktoś kto jeszcze nie wymienił łupiny na fotelik?
My dopiero dzisiaj kupiliśmy nowy fotelik, bo w łupinie już miała mało miejsca. Kupiliśmy Joie Spine 360, z tego co pamiętam to @Mary2094 też ma taki. Teraz to ma luksus w nim 😅
Tak my 😁mamy taki do 13 kg i mały jeszcze spokojnie się miesci😁
O kurde.. ale angole nie przywiązują do wielu rzeczy wagi więc z jednej strony mnie to nie dziwi. Miałam okazję pracować i mieszkać w Anglii przez pewien czas.
Ale z tym szorowaniem to prawda, zębów Nastce nie odpuszczę. Nie chcę by miała takie problemy jak ja, że w prawie każdym ubytek. I też jeżeli po mnie odziedziczy Diasdeme to zafunduje jej aparat.
Wcale mnie nie dziwią u nich te zęby jak oni nawet bioderek nie sprawdzają 🙈
W sumie naszła mnie taka refleksja, że rzucamy ten cycek na pożarcie, bo już po jędrnych i sprężystych piersiach pozostały po karmieniu dwa takie bez życia flaczki 😂 I sobie to rzucanie jak najbardziej wyobrażam 😂 (Plus efekt dźwiękowy typu plask przy tej czynności)
Nic nie mów ja to mam teraz chyba rozmiar minus A 🤣🤣tak mnie wyssało dziecko zaledwie po miesiącu karmienia. Fakt ,ze zawsze miałam małe ale teraz to aż wklęsłe🤣🤣

Tak my 😁mamy taki do 13 kg i mały jeszcze spokojnie się miesci😁

Wcale mnie nie dziwią u nich te zęby jak oni nawet bioderek nie sprawdzają 🙈

Nic nie mów ja to mam teraz chyba rozmiar minus A 🤣🤣tak mnie wyssało dziecko zaledwie po miesiącu karmienia. Fakt ,ze zawsze miałam małe ale teraz to aż wklęsłe🤣🤣
A ja jak się pochylę to mam wrażenie że mam takie dwa zwisy które o siebie klaskają 😂

reklama
Do góry