reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

To bystry Tomek jednak.
Moja "nie kuma" jeszcze zbyt wiele.
Nauka pokazywania na ptzykład:
- Popatrz, Meluniu to owieczka ma oko.
Pokaż gdzie jest oko.
Melania po 30 powtórzeniach pokazuje paluszkiem oko i niepewnie patrzy czy ok.
Mama biję brawo i cieszy się spektakularnie. Dziewczynka oddycha z ulga i też się cieszy.
Następuje nauka " Gdzie owieczka ma ucho?"
Po 30 powtórzeniach Melania pokazuje OKO 🙈

Kurtyna.
U nas długo było:
"Tomek, a gdzie jest tata?" Tomek pokazuje na lampę.
"Tomek, a gdzie jest lampa?" Tomek nie pokazuje na nic, nie wie gdzie lampa.

Teraz na szczęście już wie, czym tata różni się od lampy i potrafi rozróżnić 😂

reklama
A powinny jednak bić sobie brawo, chociaż ktoś bądź coś powinien nam za ten trud jaki wykonujemy przyklasnąć 😄
Karmiłam tylko bidne 2 miechy, teraz jade na mm, więc moje piersi nie wykonują żadnego trudu, po prostu wiszą rozwleczone 😅 co prawda nie jest najgorzej, bo da się je ladnie ulozyc w biustonoszu, ale nawet taki za 2 stówki nie utrzymuje mi ich na zbyt długo i stale grzebie w dekoldzie i poprawiam 😑

A ja jak się pochylę to mam wrażenie że mam takie dwa zwisy które o siebie klaskają 😂
Moje (a mam rozmiar 85J-85K a w niektórych 85L) kończą się w okolicach pępka 🤣🤣

Już się pocieszyłam że najwyżej będą takie dwa wesołe flaczki, albo sobie kiedyś zoperuje 😂😂
Moja koleżanka mówi o swoich cyckach per uszy od jamnika 🤣🤣 a jak wchodzi po pracy do domu, to zdejmuje stanik z okrzykiem: wolność dla uszu! 😉

reklama
Moje (a mam rozmiar 85J-85K a w niektórych 85L) kończą się w okolicach pępka 🤣🤣

Moja koleżanka mówi o swoich cyckach per uszy od jamnika 🤣🤣 a jak wchodzi po pracy do domu, to zdejmuje stanik z okrzykiem: wolność dla uszu! 😉
Ło matko Ty to masz biust, możesz podać rękę z moją mamą, bo ona posiadaczka rozmiaru 95E 😂 mi nie było dane odziedziczyć takiego biustu więc mam jak to zawsze mówię- cycki po tacie 😂

Do góry