reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

To bystry Tomek jednak.
Moja "nie kuma" jeszcze zbyt wiele.
Nauka pokazywania na ptzykład:
- Popatrz, Meluniu to owieczka ma oko.
Pokaż gdzie jest oko.
Melania po 30 powtórzeniach pokazuje paluszkiem oko i niepewnie patrzy czy ok.
Mama biję brawo i cieszy się spektakularnie. Dziewczynka oddycha z ulga i też się cieszy.
Następuje nauka " Gdzie owieczka ma ucho?"
Po 30 powtórzeniach Melania pokazuje OKO 🙈

Kurtyna.
U nas długo było:
"Tomek, a gdzie jest tata?" Tomek pokazuje na lampę.
"Tomek, a gdzie jest lampa?" Tomek nie pokazuje na nic, nie wie gdzie lampa.

Teraz na szczęście już wie, czym tata różni się od lampy i potrafi rozróżnić 😂

reklama
A powinny jednak bić sobie brawo, chociaż ktoś bądź coś powinien nam za ten trud jaki wykonujemy przyklasnąć 😄
Karmiłam tylko bidne 2 miechy, teraz jade na mm, więc moje piersi nie wykonują żadnego trudu, po prostu wiszą rozwleczone 😅 co prawda nie jest najgorzej, bo da się je ladnie ulozyc w biustonoszu, ale nawet taki za 2 stówki nie utrzymuje mi ich na zbyt długo i stale grzebie w dekoldzie i poprawiam 😑

A ja jak się pochylę to mam wrażenie że mam takie dwa zwisy które o siebie klaskają 😂
Moje (a mam rozmiar 85J-85K a w niektórych 85L) kończą się w okolicach pępka 🤣🤣

Już się pocieszyłam że najwyżej będą takie dwa wesołe flaczki, albo sobie kiedyś zoperuje 😂😂
Moja koleżanka mówi o swoich cyckach per uszy od jamnika 🤣🤣 a jak wchodzi po pracy do domu, to zdejmuje stanik z okrzykiem: wolność dla uszu! 😉

reklama
Moje (a mam rozmiar 85J-85K a w niektórych 85L) kończą się w okolicach pępka 🤣🤣

Moja koleżanka mówi o swoich cyckach per uszy od jamnika 🤣🤣 a jak wchodzi po pracy do domu, to zdejmuje stanik z okrzykiem: wolność dla uszu! 😉
Ło matko Ty to masz biust, możesz podać rękę z moją mamą, bo ona posiadaczka rozmiaru 95E 😂 mi nie było dane odziedziczyć takiego biustu więc mam jak to zawsze mówię- cycki po tacie 😂

Do góry