reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Z naszej strony zapewniamy śmieszkowaty charakter, umiejętność uśmiechania sie i przytulania kiedy fabryczna płacze, gwarantujeny tez śmieszne dźwięki, brak wymagań kulinarnych i zabawkowych, fach w ręku w zakresie budownictwa (tata budowlaniec-zlota raczka wiec nauczy) 😁 z wad-na bank bedzie klnał jak typowy budowlaniec i bedzie pozno wieczorami wracal, bo pracoholizm tez przypadkowo bedzie wpojony przez tate 😂
Fabryczna, a coś o Teściowej?
Polecasz się?
😉😘😘😘

reklama
Ja nie zmieniam, zostajemy przy Patii i Nelce 😁 po pierwsze swatowa fajna, po drugie Nela ma oryginalną urodę z tymi jej loczkami, to wiem, że spodoba się Tomkowi, po trzecie nie wymagają by mąż zasypywał żonę drogimi prezentami, czyli rozbestwiona jak diabelski bicz nie będzie 😂 no a też Tomek skorzysta jak w posagu żona wniesie fure zabawek 😂
Ahahahah, ale się uśmiałam 😂😂😂 Świetna jesteś! Nela bedzie miała super teściową 😅
Czułybyśmy się urażone jakbyś zmieniła 🙄😅 Natomiast Nela bedzie miała ułożonego i porządnego męża, który jest nauczony, że jak czegoś nie wolno dotykać to nie wolno choćby nie wiem co i będzie grzecznym kompanem na życie 😂

Z naszej strony zapewniamy śmieszkowaty charakter, umiejętność uśmiechania sie i przytulania kiedy kobieta płacze, gwarantujeny tez śmieszne dźwięki, brak wymagań kulinarnych i zabawkowych, fach w ręku w zakresie budownictwa (tata budowlaniec-zlota raczka wiec nauczy) 😁 z wad-na bank bedzie klnał jak typowy budowlaniec i bedzie pozno wieczorami wracal, bo pracoholizm tez przypadkowo bedzie wpojony przez tate 😂
Hahahahha 🤣🤣🤣
No to z naszej strony zapewniamy tak samo dobry humor, dużo śmiechu, mało płaczu, lubienie się przytulać i wiele innych zalet, które już mąż sam pozna 😁 a z wad to Nela to Baranek po mamusi, więc uparta będzie jak fix, ostatnie zdanie będzie należało do niej, zawsze będzie musiało być po jej i nie da se w kasze dmuchać 😂 Aczkolwiek można też to uznać za zalety - będzie walczyła o swoje 😁Oprócz tego zalety to wrażliwa, delikatna i urocza 🤗😂

Ostatnia edycja:
Z naszej strony zapewniamy śmieszkowaty charakter, umiejętność uśmiechania sie i przytulania kiedy kobieta płacze, gwarantujeny tez śmieszne dźwięki, brak wymagań kulinarnych i zabawkowych, fach w ręku w zakresie budownictwa (tata budowlaniec-zlota raczka wiec nauczy) 😁 z wad-na bank bedzie klnał jak typowy budowlaniec i bedzie pozno wieczorami wracal, bo pracoholizm tez przypadkowo bedzie wpojony przez tate 😂
Hahahahha
No to z naszej strony zapewniamy tak samo dobry humor, dużo śmiechu, mało płaczu, lubienie się przytulać i wiele innych zalet, które już mąż sam pozna a z wad to Nela to Baranek po mamusi, więc uparta będzie jak fix, ostatnie zdanie będzie należało do niej, zawsze będzie musiało być po jej i nie da se w kasze dmuchać Aczkolwiek można też to uznać za zalety - będzie walczyła o swoje Oprócz tego zalety to wrażliwa, delikatna i urocza
Uwielbiam prezentację Waszych pociech🤣
Uśmiałam się jak zwykle czytając @Fabryczna 😘
Oj taka teściową dla mojej Igi bym sobie życzyła...sama bym wydzwaniała aby mi humor poprawiła:)
Oczywiście , żeby nie było nie wchodzę tutaj w relację Neli i Tomka:)

Dziś za radą jednej z Was obtoczyłam małemu banana w amarantusie żeby łatwiej mu było go złapać do rączki. Jego zdziwienie było wielkie a moja radość z mycia go i sprzątania nie do opisania 😂😂ale faktycznie dużo lepiej mu szło branie do rączki i jedzenie 😀
Z bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej 🤣🤣

Moja chwila nieuwagi a ten mały gałgan przegryzł tubkę kremu dermaveel i troszkę wyżarła...ale chyba nie za dużo bo zaczęła pluć🤣
U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęła 🥴🥴 nie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało 🥴🥴

Ale oto efekt pracy 😉

Załączniki

• IMG_20211213_173143~2.jpg
    IMG_20211213_173143~2.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 64
reklama
Z bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej 🤣🤣

U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęła 🥴🥴 nie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało 🥴🥴

Ale oto efekt pracy 😉
Kaki jest tak śliskie że Jasiek dzisiaj je wciągał jak spaghetti😀

Do góry