reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Z naszej strony zapewniamy śmieszkowaty charakter, umiejętność uśmiechania sie i przytulania kiedy fabryczna płacze, gwarantujeny tez śmieszne dźwięki, brak wymagań kulinarnych i zabawkowych, fach w ręku w zakresie budownictwa (tata budowlaniec-zlota raczka wiec nauczy) 😁 z wad-na bank bedzie klnał jak typowy budowlaniec i bedzie pozno wieczorami wracal, bo pracoholizm tez przypadkowo bedzie wpojony przez tate 😂
Fabryczna, a coś o Teściowej?
Polecasz się?
😉😘😘😘

reklama
Ja nie zmieniam, zostajemy przy Patii i Nelce 😁 po pierwsze swatowa fajna, po drugie Nela ma oryginalną urodę z tymi jej loczkami, to wiem, że spodoba się Tomkowi, po trzecie nie wymagają by mąż zasypywał żonę drogimi prezentami, czyli rozbestwiona jak diabelski bicz nie będzie 😂 no a też Tomek skorzysta jak w posagu żona wniesie fure zabawek 😂
Ahahahah, ale się uśmiałam 😂😂😂 Świetna jesteś! Nela bedzie miała super teściową 😅
Czułybyśmy się urażone jakbyś zmieniła 🙄😅 Natomiast Nela bedzie miała ułożonego i porządnego męża, który jest nauczony, że jak czegoś nie wolno dotykać to nie wolno choćby nie wiem co i będzie grzecznym kompanem na życie 😂

Z naszej strony zapewniamy śmieszkowaty charakter, umiejętność uśmiechania sie i przytulania kiedy kobieta płacze, gwarantujeny tez śmieszne dźwięki, brak wymagań kulinarnych i zabawkowych, fach w ręku w zakresie budownictwa (tata budowlaniec-zlota raczka wiec nauczy) 😁 z wad-na bank bedzie klnał jak typowy budowlaniec i bedzie pozno wieczorami wracal, bo pracoholizm tez przypadkowo bedzie wpojony przez tate 😂
Hahahahha 🤣🤣🤣
No to z naszej strony zapewniamy tak samo dobry humor, dużo śmiechu, mało płaczu, lubienie się przytulać i wiele innych zalet, które już mąż sam pozna 😁 a z wad to Nela to Baranek po mamusi, więc uparta będzie jak fix, ostatnie zdanie będzie należało do niej, zawsze będzie musiało być po jej i nie da se w kasze dmuchać 😂 Aczkolwiek można też to uznać za zalety - będzie walczyła o swoje 😁Oprócz tego zalety to wrażliwa, delikatna i urocza 🤗😂

Ostatnia edycja:
Z naszej strony zapewniamy śmieszkowaty charakter, umiejętność uśmiechania sie i przytulania kiedy kobieta płacze, gwarantujeny tez śmieszne dźwięki, brak wymagań kulinarnych i zabawkowych, fach w ręku w zakresie budownictwa (tata budowlaniec-zlota raczka wiec nauczy) 😁 z wad-na bank bedzie klnał jak typowy budowlaniec i bedzie pozno wieczorami wracal, bo pracoholizm tez przypadkowo bedzie wpojony przez tate 😂
Hahahahha
No to z naszej strony zapewniamy tak samo dobry humor, dużo śmiechu, mało płaczu, lubienie się przytulać i wiele innych zalet, które już mąż sam pozna a z wad to Nela to Baranek po mamusi, więc uparta będzie jak fix, ostatnie zdanie będzie należało do niej, zawsze będzie musiało być po jej i nie da se w kasze dmuchać Aczkolwiek można też to uznać za zalety - będzie walczyła o swoje Oprócz tego zalety to wrażliwa, delikatna i urocza
Uwielbiam prezentację Waszych pociech🤣
Uśmiałam się jak zwykle czytając @Fabryczna 😘
Oj taka teściową dla mojej Igi bym sobie życzyła...sama bym wydzwaniała aby mi humor poprawiła:)
Oczywiście , żeby nie było nie wchodzę tutaj w relację Neli i Tomka:)

Dziś za radą jednej z Was obtoczyłam małemu banana w amarantusie żeby łatwiej mu było go złapać do rączki. Jego zdziwienie było wielkie a moja radość z mycia go i sprzątania nie do opisania 😂😂ale faktycznie dużo lepiej mu szło branie do rączki i jedzenie 😀
Z bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej 🤣🤣

Moja chwila nieuwagi a ten mały gałgan przegryzł tubkę kremu dermaveel i troszkę wyżarła...ale chyba nie za dużo bo zaczęła pluć🤣
U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęła 🥴🥴 nie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało 🥴🥴

Ale oto efekt pracy 😉

Załączniki

• IMG_20211213_173143~2.jpg
    IMG_20211213_173143~2.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 62
reklama
Z bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej 🤣🤣

U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęła 🥴🥴 nie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało 🥴🥴

Ale oto efekt pracy 😉
Kaki jest tak śliskie że Jasiek dzisiaj je wciągał jak spaghetti😀

Do góry