polecam zblendowanie banan kaki i dodanie jogurtu żadne dziecko się nie oprzeZ bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Śliczna choineczkaZ bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej
U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęła nie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało
Ale oto efekt pracy
Co do małej to dobra reakcja, sama bym mogła od razu nie wpaść na to by sprowokować do wymiotów. Ahh te dzieci, wszystko do paszczy włożą, trza mieć oczy do okola głowy i jedno w dupie
Patii26
Oj nje bądź taka pewna Moja Nela na bank by pogardziła, banana nie lubi ( konsystencji), jogurtu naturalnego nie lubi a kaki pewnie też by nie zjadłapolecam zblendowanie banan kaki i dodanie jogurtu żadne dziecko się nie oprze
Btw., wiecie, że ja nigdy nie jadłam kaki? Nawet musiałam sprawdzić jak ten owoc wygląda
możesz zrobić mus banan i kaki bez jogurtuOj nje bądź taka pewna Moja Nela na bank by pogardziła, banana nie lubi ( konsystencji), jogurtu naturalnego nie lubi a kaki pewnie też by nie zjadła
Btw., wiecie, że ja nigdy nie jadłam kaki? Nawet musiałam sprawdzić jak ten owoc wygląda
ale fakt Nela to Włoszka a banany to Ameryka Płd więc zdecydowanie nie jej klimaty ale kaki możecie spróbować bo Włosi zaczęli też uprawiać
Zależy kto czego oczekuje od swatowej/tesciowej jeśli ktoś potrzebuje by szanowna mamusia nie wtracala sie to jak najbardziej sie nadaję, ale razem z tym w pakiecie idzie niechec do odwiedzin w obie strony i totalny antytalent do psychologicznych rozmow z zyciowymi radami oraz ukradkowe przewracanie oczami jak ktoraś ze stron za bardzo bedzie sie przejmowala czymkolwiek jestem dosyc oschla emocjonalnieFabryczna, a coś o Teściowej?
Polecasz się?
Jak słowo daję, bałam się przwinąć stronę, żeby zejść do zdjęcia, bo przeczytalam "palce do gardła, żeby zwymiotowało...a oto efekt pracy"Z bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej
U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęła nie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało
Ale oto efekt pracy
Moj samego jogurtu też nie zje, od razu ma odruch wymiotny ale po dodaniu owocu , zjada z apetytem A kaki kiedyś tam jadłam ale nie pamiętam nawet jak smakujeOj nje bądź taka pewna Moja Nela na bank by pogardziła, banana nie lubi ( konsystencji), jogurtu naturalnego nie lubi a kaki pewnie też by nie zjadła
Figola3
Dlatego moja nie ma chrzestnych a tak serio, to dziewczynki tak mają, że boją się mężczyzn, nawet jeśli wcześniej akceptowały wszystkich, a tym bardziej jak widzą ich raz na ruski rokMieliśmy dzisiaj gościa, przyjechał chrzestny małej a tu jeden wielki płacz. Ona tak nigdy nie płacze dopiero jak chrzestny pojechał to jest postep i się bawi aż jestem w szoku że tak reaguje. Boję się kolejnych wizyt
Może jako swatowa nie będę spelnieniem marzeń, ale babcia dla wnuków będzie ze mnie calkiem spoko jak będą łobuzować, to ja razem z nimi, a jesli nie będą, to ich nauczę Takze @Patii26 jesli znajdziesz kiedys hodowle dzdzownic w doniczkach w domu, ogródek bedzie przekopany w poszukiwaniu gliny do rzezbienia, w salonie nagle pojawi się wiadro z kijankami, a na spacerach dzieciaki zamiast grzecznie isc za rekę bedą chciały biegac i ryczec jak dinozaury to pamietaj, ze ostrzegalamFabryczna, a coś o Teściowej?
Polecasz się?
reklama
Figola3
u nas też prezenty po wigilii. w tym roku teściowa będzie u nas na całe święta, to mówię ok jedna dodatkowa osoba (i zrobi pierogi i uszka mniam). wczoraj od słowa do słowa i rodzice będą u nas też, dziś syn pyta czy jego dziewczyna może przyjść na wigilię do nas... i takim sposobem już za tydzień uzbiera się liczba gości jak u KarooU nas prezenty daje się w Wigilię po kolacji i po kolędach My też Wigilia u teściów a pierwszy i drugi dzień Świąt jesteśmy u mojej rodzinki, pierwszy u mamy, drugi u babci cała rodzinka się spotyka